💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 003
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 215
Не коментирам горния пост /просто пиша след него/, дали е правилен отностно Кралев или не - не се задълбочавам толкова много. Дали е добър участник, дали наистина има физическата сила - също не разсъждавам. Какво ще се случи с него - ще видим.

Само не мога да разбера Светлин, толкова ли нямаше усет как да сложи на раменете си тази мешка - той раница никога ли не е носил, не можеше ли да "хвърли" един поглед на Добрин, как той носи неговата. В един момент, мислех че ще се удуши с мешката, това го забави и измори. От друга стара, без значение на тази битка, той беше "бита" карта с неговата коалиция. Гешев може би щеше да опита да направи нещо с останалата коалиция, но реално би било трудно. Така че, Светлин с победа или без - ако беше останал щеше да му бъде трудно. Грешните решения в началото водят до недобри резултати. Дали продукцията има намеса - не знам. Но, аз харесвам и двамата състезатели и би било и двамата да продължат до по-следващ етап, но това е "Играта" във всеки един смисъл.

# 1 216
  • Дубай
Много ме е яд за Светлин, добро момче, но в грешната коалиция.... Имаше много потенциал в него....Яд ме е, че свестни играчи, като него отпадат, а Кралев остава, нямам думи.
П.П.Красима е неознаваема, станала е поредната силиконка... Загрозило е се е много това момиче.

# 1 217
Не коментирам горния пост /просто пиша след него/, дали е правилен отностно Кралев или не - не се задълбочавам толкова много. Дали е добър участник, дали наистина има физическата сила - също не разсъждавам. Какво ще се случи с него - ще видим.

Само не мога да разбера Светлин, толкова ли нямаше усет как да сложи на раменете си тази мешка - той раница никога ли не е носил, не можеше ли да "хвърли" един поглед на Добрин, как той носи неговата. В един момент, мислех че ще се удуши с мешката, това го забави и измори. От друга стара, без значение на тази битка, той беше "бита" карта с неговата коалиция. Гешев може би щеше да опита да направи нещо с останалата коалиция, но реално би било трудно. Така че, Светлин с победа или без - ако беше останал щеше да му бъде трудно. Грешните решения в началото водят до недобри резултати. Дали продукцията има намеса - не знам. Но, аз харесвам и двамата състезатели и би било и двамата да продължат до по-следващ етап, но това е "Играта" във всеки един смисъл.

Не е точно така според мен. Щеше да има 200 гроша и там можеше да уговори нещо с продук.. така де, с Ралица. Можеше един имунитет да си вземе и те щяха да се самоизядат отвътре.  Щяха да пратят безхарактерната или новодошлата с някой мъж и най-вероятно щеше да им дойде акъла, че в тази коалиция са бити карти.

# 1 218
И без да му подшушнат, той толкова си може…

Сигурно са подшушнали на Кральо да не бърза.

# 1 219
Моля оценете епизод 31 петък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 1 220
  • Някъде в Матрицата
Не гледах, но прочетох коментарите. Ами изобщо не съм изненада кой е новият стар обитател на блатото. При така поставения регламент, условието да имаш още шансове в играта е да не остатеш трети. Което е абсолютен нонсенс в което и да е състезание - четвъртият да спечели повече от третия. И тъй като в тази четворка Злольо нямаше как да е първи, то логично е останал последен. Къде заради възможности, къде умишлено, няма как да сме сигурни.
Жалко за Светлин.
Надявам се билетът на Злольо към блатото да е еднопосочен.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 23:53 от Ph0enix

# 1 221
Много ме е яд за Светлин, добро момче, но в грешната коалиция....
"Добро момче", дето гласуваше за себе си и за Рени.  И не даваше възможност на Микяй да стане капитан при изравнени гласове, защото пак избира себе си. И няколко пъти спасява Тиктокърката, която за нищо не ставаше.

# 1 222
Не е честно това!!! Светльо аут, а онова л...но Кралев остава.

+1000 😡

# 1 223
След тази елиминационна битка и предната очаквам финал от три дена изпитания.

Достойно представяне на Светлин. Успех в живота момче !

# 1 224
Привет. Пак малко късно мнение, ама пак на запис😀
Днешния епизод- лафа на Борисенко: Кралев си прави каквото иска- влез, излез, излез, влез  😀

Правилата на първата битка бяха отново удобно преизчислени да остане Краля в играта. Доста типично, но май вече сме свикнали. Беше си аут. Да, ама не. Светлин го отнесе.
Честно казано, изобщо не ми е мъчно за Светлин, съжалявам. Много, много грешно си започна играта, мислейки с долната глава, залагайки на куц кон. Мисъл няма, всичко друго си го има. Можеше и да не стигне до тук, но от самото начало не знаеше какво точно прави.
Все едно ми беше той или Добрин, но май е по-добре, че Светлин отпадна, че да видим "стратега" Гешев сега какви ще ги мъдри. Че се сети чак сега, че без Светлин не може и щеше да си прецака жестоко дружината. Прав е, ама чак сега? След внички заръки и обещания? И той ми отиде в черния списък.

Битката мен ме измори само да я гледам, не искам да си представям на тея момчета какво им е било.
Та така, тъпи правила. Пак в полза на Краля. Сега и имунитетче ще му дадат, гаранция. Няма как да позволят откритието на сезона така лесно да си тръгне😀

# 1 225
  • София
Ох, значи друг път няма да казвам за кого съм, все си урочасвам фаворитите!!
Много жалко за Светлин, с тая мешка, да не повярваш какво го спъна... Толкова му стисках палци! Ралица пък, защо така по-слабо се представил от бутането на тонове с Наталия! Ами това не е машина, уважаеми водещи, гладен човек е, изморява се, а вие и като магарета ги натоварихте тези момчета!

П.п. свършиха ми лайковете, казали сте кажи-речи всичко, което и аз мисля. Обаче, колкото и да се ядосваме, че не се сетил Светлин да остане последен - и да се е сетил, Кральо такива съчетания с топка от художествената гимнастика изпълняваше, че Светлин трябваше да седне на земята и да чака онзи случайно да уцели. А той много се стараеше да не уцели.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 00:41 от лято!

# 1 226

Проблемът не беше в носенето на мешката, а във връзването й.Всички мъже ходили в казарма го могат, а други като Добрин гледат и внимават..

# 1 227
Това предаване от зле на по-зле отива (личи си и по коментарите в темата), особено и след успеха на Островът. Преди за един лайв се пишеха по 40-50 страници. Сега 30 за 2 дни.

Кралев като се гледа сега отстрани дали ще разбере какво всъщност представлява или синдрома Дънинг - Крюгер е непоправим?
Яд ме е, че толкова силен играч като Светлин отпада толкова рано, но чистят пътя до финала за любимеца на сезона.

# 1 228
  • София
Светлин vs Мешката! 🤔🤐
Това си заслужава цяло специално видео и серия от гифчета. Очаквам много мемета и в тик ток и къде ли не.
Тц тц тц
НО по реда на нещата.

Гешев наистина е брутален, хах. Сериозно ли мислеше да предаде Павел в името на племето?! То гаранция няма дори и със Светлин, защото сме ставали свидетели в миналото как супер силни племена са се разпадали заради прищевките на продукцията, а той е готов да жертва най-близкия си, тц тц тц. 😮

Кралев беше нагъл да иска отново да яде при положение, че вече яде все пак, а Добрин изобщо не се беше хранил.
Стан добре го извъртя обаче. Не даде на нито един от двамата, за да е равностойно всичко преди битката. Дотук капитан Стан много добре отиграва ситуациите в племето.

Логично Благой си тръгна. Твърде много злоба и негативизъм има в това момче. Няма да е лошо да е малко по-смирен. Дори и Добрин да е излъгал Крамарска и Пелипенко не е това начина да се държи по такъв начин. И той и неговото слънце, Кралев. И браво на Крамарска, че гласува срещу булито.
Благой трябваше отдавна да е аут, а от продукцията трябваше да дадат втори шанс на Светлин, ама явно по някаква причина е бил нарочен или не е влизал в плановете, защото винаги можеха да го извъртят някак си. Защото е абсурдно да си помисли човек, че Кралев няма да е четвърти в номинационната битка срещу точно тези три момчета.

Номинационната битка беше динамична, защото беше кратка. И не беше статична, а си имаше и кардио трасе + точност. Браво на Гешев! Определено изненада тук, защото и Добрин и Светлин са играли баскетбол. Гешев обаче не им остави шансове.
Искам да кажа, че е супер малоумно ако събориш топката си да се налага да правиш допълнителен курс. Кой ''гений'' го е измислил това?
Както и да е, престижна победа за Геша.

И дойдохме на елиминационната битка. Финал преди финала. Светлин срещу Добрин. Индиректно, Фифо срещу Гого. Двамата големи любимци от топ сезона цели школи основаха с куп последователи, а Игри на волята си стана нещо като отделен спорт в спорта и цел за много наши елитни атлети. Кросфит и калистеника срещу чиста калистеника. Изобщо толкова много заряд и...?!
Какво мислите...
Иии... всичко беше опропастено от ''гениалната продукция''
Абе ей, вие зорлем искате да съсипете този формат! 😠🤧
Как може да имате такива топ атлети и вие да им съсипете цялата битка с тази 20 кг. жилетка + тези допълнителни мешки с пясък. Оставете ги да скачат, бягат, плуват, гребат и стрелят. Да видим скорост, летене, красота и може би дори фотофиниш кой ще развее флага първи. НЕ, ще им дадем да мъкнат 20, 30 кила за да ги гледаме как ходят и пъхтят едва едва. Просто нямам думи...
А можехте да им измислите и специално нинджа трасе, като онова на Гого срещу Лефтеров.
Ето на това му се вика сам да се простреляш!
Класически антиклаймакс се получи и не, вината не е в атлетите на арената.
Въпреки всичко се получи добър и дуел, но за съжаление нямаше интрига след 1-ия курс с варелите.

Светлине, Светлине, как може толкова много талант и труд и накрая елементарен възел да те спъне? Е, няма гаранция че щеше да победи разбира се. Но той водеше с много след плуването. Поне на 3 пъти спираше и се оправяше с минути. Абсурдно просто. Включително и при варелите, където пък буквално се закопа. А как не се обеси с тази мешка не знам. И при въжения мост и после като му увисна на гърлото при мятането. Не знам, не знам. И той не знае. Ядец!
Може би според мен всичко щеше да се реши за съвсем малко на финала, защото от всичко видяно дотук в игрите си мисля, че Добрин има по-точен мерник от Светлин, така че евентуално тази преднина от плуването щеше да бъде стопена, но това са само догадки. Не знам как е със стрелбата Светлин при нормални обстоятелства.
Но, това е положението. Трасето, мешките, правилата и компонентите са еднакви и за двамата и Добрин беше по-мислещия, сръчния и адаптивния в тази битка. Заслужено спечели според мен. Много престижен скалп взе. Ами честито да му е.
Съжалявам много за Светлин. Беше единствения играч този сезон в който виждах някаква елегантност и лекота в движенията на терен. Лошо стечение на обстоятелствата. Грешна коалиция, контузии на хората в нея, падна се сега по ирония на съдбата срещу възможно най-неудобния съперник, умората след битката с Наталия, мешката и т.н. А тази мешка между другото го мъчеше и срещу Наталия.
Според мен задължително трябва да получи нов шанс за Ол Старс, въпреки че той не е точно 'звезда' Почти не го даваха и не говореше, отпада сравнително рано, но всеки вижда какъв талант е и колко е добър, така че заслужава по изключение нов шанс. По принцип е по-скоро за формат тип 'Втори шанс' но тъй като това няма как да стане и кой да го направи, то задължително трябва да го видим в Ол Старс. Когато и да е той... Стига да иска разбира се, защото според мен ако почакат още две, три години от продукцията и ще загубят половината си любимци на публиката и накрая феновете няма да получат това което ще искат и от продукцията буквално ще приключат с формата веднъж и завинаги.

# 1 229
Аз за друго се замислих. Не беше ли Светлин с огърлицата, която го пази от блатото? Ако е така как хем от продукцията го пазят от изпращане на блатото, хем те самите да го изпратят? Това ме навежда на мисълта, че Кралят е пионката им за коригиране на играта.

Общи условия

Активация на акаунт