💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 943
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sofia
Скрит текст:
Неделчо и Туджаров в епизода си от 17.10. правят много хубав анализ на цялото безумие на продуцентите.  , гаврата с участниците , сценариите им кой кога да отпада, провалянето стратегии на играчите  , неравнопоставеност на състезателното поле -неща които всички виждаме.
Споменаха , че има клауза  с финансови ангажименти ако се откажеш да продължиш и са очаквали Кралев да се откаже . Та в тоя ред може би Габи , която напусна  е санкционирана- не знам.
Доколкото съм разбрала май са забранили на участници от този сезон да гостуват при Неделчо.

PS Ако им беше писнало на хората от типажи , като Кралев нямаше продукцията да го бута и нямаше повечето коментари  да са за него. Явно такива бигбрадърски похвати вдигат рейтинга на продукцията и повишават интереса на зрителя.
Похватите на продукцията не са ми критерии. Няма как да се впечатля от някакви си самозабравили се и самоповярвали си дребни душици, които си мислят, че щом са натрупали парички да си платят лиценза за формат, който съсипват вече шести сезон са голямата работа! И ще съм изключително доволна да се намери някой смел играч, който да ги осъди за гаврата, издевателствата и своеволията, които си позволяват над участниците, и тоталното незачитане на живота и здравето им. Колкото до финансовите санкции, няма съд в България, а и не само, пред който да минат измислените им финансови санкции. Та толкова по въпроса, какво налагала и накъде бутала общественото мнение продукцията.

# 1 291
Как по-точно продукцията бута Павел? Кога продукцията му е помогнала, както на Кралев примерно, или аз нещо съм пропуснала. Факт е, че Павел не е най-добре физически подготвения играч. Както също е и факт, че върви напред благодарение на силната си коалиция. Просто си нареди картите добре от началото. А това е част от играта. Освен мускули и физика, човек трябва да може поне малко да вижда картинката и да мисли. Светлин никой не е казал, че е лош. И е много добре подготвен. Но просто не е узрял достатъчно да ги мисли нещата малко повече и се водеше от мъжките си мераци. В началото това много добре го устройваше, защото беше от силната страна. Но както казах, човек трябва да мисли малко повече в перспектива.
Така че не виждам вината на Павел каква е в случая. Той си ходи на битки и си ги спечели. Не виждам и как от продукцията му помагат с нещо🙄

# 1 292
Хах, ситуацията е същата все едно да съдиш банка - разчитат на това, че съдебните разноски и хонорарите на адвокатите са космически. Ако някой оцелее до 3-та инстанция може и да го бъде. Знае се, че не е лесно да се излезе срещу такъв мастодонт.

# 1 293
А той е толкова глуповат капитан Стан.

Силвия не го харесва с идеята, че ще решават пъзели заедно;)

# 1 294
Така че не виждам вината на Павел каква е в случая. Той си ходи на битки и си ги спечели. Не виждам и как от продукцията му помагат с нещо🙄
Всъщност Павел щеше да е вън от играта, ако не си беше спечелил съвсем честно двубоя с Благой.

# 1 295
Съгласна съм за Павел.Присламчи се към силните и стана силен.А и умее да борави с думи в своя полза и зрителите да не се дразнят от него.

Не знам за вас, но мен ме втриса като му гледам инкрустирания нос.  Иначе да - симпатяга.

# 1 296
  • София
Довечера Зелените не трябва да залагат на Красима. В Сезон 2 или 3 (не помня точно в кой беше) не се представи добре. Тромава е, бавна и мудна. Не блестеше с почти нищо и рано отпадна. Ако са гледали всички сезони ще го знаят. Да не се получи като миналата седмица ситуацията с Мишо.
Напротив, беше много добра и не отпадна рано. Всъщност отпадна, защото на опонентката й /Кремена/ бяха дали огромно предимство, което нямаше как да навакса. Но водеше през цялото време на играта и видимо беше много по-добра от нея.
Иначе беше много добра и като бързина, и като сила, и като точност. А и пъзелите им редеше.

# 1 297
Еле па Виктория да говори за тромавост Trollface

# 1 298
Значи тазвечерната битка е играна  на 3 август,щом Димо каза че предния ден му се родила третата дъщеря .

# 1 299
Kak само се е променила Красима, лицето и няма много общо с преди.

# 1 300
  • София
Щом толкова наблягат, че Силвия не иска да залага на Красима, аз залагам, че тя ще падне.

# 1 301
Красима много се е променила. В нейния сезон не я помня с кой знае какви постижения. Но сега ми изглежда тренирана. Дано не се прецакат зелените.
Но щом Силвия говори по този начин, явно са се прецакали.

Да са му живи и здрави на Димо децата. Голямо семейство👏

# 1 302
Много филъри в лицето си има Красима  ,издължила го е ,брадичка ,устни .Но защо заложиха на нея ,като тя и скоро майка е станала , не е във форма .

# 1 303
Само на мен ли ми се стори, че мешката на Красима беше вече с възел?

# 1 304
  • София
А каква е тази безумна награда за племето, ако познаят? Един ще е с имунитет на съвета...seriously? Направо не знам как са го измислили това.

Общи условия

Активация на акаунт