💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 961
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 050
Добрин ( и Мартин ) дали не изиграха много яко Кралев?  На битката да симулират някаква дейност,  вкл. и слабост, така хем да си пази силите Добрин, хем да изтощат Кралев? ( ще е жалко за Венци, ако е така, че той се раздаде без да е наясно с " вендетата"). Добрин беше толкова ядосан на Митко, че не свърши тази работа, та оттогава да я мисли "вендетата ". Жалко, че Кралев не остави Добрин да се доизкаже на съвета като тръгна да говори по тази тема, нещо от рода: че не е страхливец и не е плиткоумен, именно защото го бил измислил и...и Кралев го прекъсна с неговите си глупости. Щеше да е интересно какво щеше да каже Добрин. Но то може да стане ясно, ако Добрин и Мартин продължат и ако е без Кралев, дали изведнъж ще станат и издръжливи,
пъзелите ще се решат бързо. Ако пък не продължат или се държат все така-  значи толкова си могат.
Не харесвам Кралев, но Добрин ми се вижда хитър и манипулативен. Много самодоволно се подсмихваше,  сякаш всичко става по план. А и Малина си каза, че планът на Добрин е на тези елиминации той да е номинираният с Кралев.

# 1 051
Снощи Зелените бяха страхотни. Разпределението им беше много точно, и всеки си вършеше работата перфектно, разбира се отбелязалите точка се открояват, но щеше да им е десет пъти по-трудно, ако другите просто подтичваха. Тези в средата свършиха доста, бавеха и измориха противниците, на много точни моменти в басейна и под мрежата. Те реално нямаха слабо звено. Нямат някой силно изявен тичащ ала Андрей или Рълев, но така си разпределиха силите да дадат максимално шанс на по-силните до отбележат.

И няма как да не отбележа Анджи. Абсолютно златно същество и на игрите е нинджа войн.

# 1 052
Как така Силвия била слаба на баланс SmileSmile ? Значи се помни летвата с делвата, но когато на елиминационната битка буквално ги изтри на гредата с буквичките не се споменава... Ясно е, че си имате любимци и такива, които хейтите, но гледайте да е малко обективно поне Wink .

Еми така де, това важи и за прехласващите се.
Напълно съм съгласен, но че Силвия е слаба на баланс е едно от най-нелепите неща, които съм чел скоро. Само Кралят , че няма да спечели ИВ 6 , е по-нелепо. Жената си е супер подготвена, адаптивна е, пъргава и нелесен пъзел реди (въпреки твърденията, че не е), така че е доста обективно да се твърди, че  със сигурност е от най-подготвените участнички на всички сезони, отколкото че е "средна работа". Дали е най-добрата или не, няма как да се докаже , като същото важи и за другите претендентки.

# 1 053
След като Силвия разделя аудиторията на толкова яростни опоненти, означава, че превъзхожда съперниците си с качества. Мисля че е от изключителна важност  адаптивността, стратегическото мислене в игри и нови ситуации за този формат, а и по принцип. Това го притежаваха Юлиян, Момчи, Неделчо и Силвия този сезон. Още малко и шмекер ще я наречете, понеже измисли как да забавя противника, след като не може да го надбяга.

Мисля че обожаващите Силвия са толкова яростни. На мен ми е все тая за нея. Няма нещо УАУ в нея. Този сезон Десислава и Анджи, даже и Малвина по ми харесват от нея и се надявам да отпаднат след нея.

# 1 054

Има една група във Фейсбук “Шегите за игрите by Kirov”. Да не би автора да си ти? Много развлекателни коментари винаги, с желание ги чета. 😀 Съжалявам за “off topic”-а.
Не съм аз, но ако го намеря кой е този, който си прави PR и шеги на гърба на Краля, лично ще му нарежа гумите на БМВ 3ката. Навремето за клевети по хора със синя кръв ги бесехме по площадите , сега си правят групи във Фейсбук...

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 16:45 от tfn2k

# 1 055
 За мен стратегиите в тази игра бяха сбъркани. С какво ще забавиш преследвача ако бягаш със средно темпо. Единствено може малко да го забавиш под въжетата. Преследвачите трябваше да почиват след преследване, ама грам да не си дават зор когато са преследвани. Същото важи и за всички останали в племето. Трябвало да изтощят преследвача бягайки. Дръжки ще го изтощят, само един, единствен трябваше да е истински гонен и той трябваше да е гонещия. Залудо си изхабиха силите дето и без това ги нямат.
 Не знам дали го обясних добре, но все някой ще ме разбере

# 1 056
И Раду! ❤

Снощи Зелените бяха страхотни. Разпределението им беше много точно, и всеки си вършеше работата перфектно, разбира се отбелязалите точка се открояват, но щеше да им е десет пъти по-трудно, ако другите просто подтичваха. Тези в средата свършиха доста, бавеха и измориха противниците, на много точни моменти в басейна и под мрежата. Те реално нямаха слабо звено. Нямат някой силно изявен тичащ ала Андрей или Рълев, но така си разпределиха силите да дадат максимално шанс на по-силните до отбележат.

И няма как да не отбележа Анджи. Абсолютно златно същество и на игрите е нинджа войн.

# 1 057
И за мен Силвия е най- комплексната и адаптивна жена влизала в ИВ, и кой каквото си ще да изпише и да я оплюе няма да ми промени мнението. А когато другите фаворитки станат на 40 + и влезнат да се състезават с 20тина годишни и не само се състезават ами и да им правят и показно как се минават някои препятствия чак тогава може и да ми се разклати мнението за нея. Плуването и за непрофесионална плувкиня не е нищо особено, но не е и зле. На всичкото отгоре цялото и племе се удиви защото са я виждали колко добре плува в басейна, само по себе си това говори. Бягането снощи, аз не помня от всички сезони досега жени да са се справяли толкова добре, че дори два пъти изобщо не бяха хващани. След блестящото Анджи , Пелипенко и Силвия бяха най - добре при жените.
Едно и също всяка година сакън някой да не похвали жена и "сто" човека скачат да апострофират.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 17:34 от Joy 05

# 1 058
  • София
Аз те разбрах отлично, ESPACE, за стратегията, същото си го мислех, че е единственият начин е почти пълна почивка на остриетата докато не им дойде реда да водят те.
Силвето как си призна, че Стан й е харесал, нали съм си флиртаджийка вика. Подобри й се настроението рязко.
Много тъпо, че дадоха тази игра точно като я няма лекоатлетката Кръчмарска. Тя май каза, че е спринтьорка все пак, не знам дали те имат издържливост, по-скоро не.
За Анджито каквото и да кажем, ще е малко. И е много мила като човек освен това.
Много ме дразнят като седнат на масата и си мълчат. Толкова да нямат 2 думи да си кажат, колкото и да са си неприятни взаимо и гладни. И още повече пред камерата ще ми е неудобно да се да и да мълча като пън.

# 1 059
Като говорите за Силвето... Ами много ми е сладка с мераците си към Капитан Стан. Heart EyesGrinning

# 1 060
Успях да изгледам днес вчерашния епизод и мога да кажа само: Анджиииии ♥️♥️♥️.
Раду и Венци също бяха уау, но Анджи ♥️. Любима игра просто, с радост бих гледала как Анджи, Раду, Венци, Андрей, Морунов и Рълев я играят.

Харесва ми как и Ралица, и продукцията се гаврят съвсем открито с Кралев, до степен, в която тя едва си сдържа смеха на съвет.

Зеленото племе ми става все по-любимо и се надявам да се задържат все така.

# 1 061
  • Stockholm
А той е толкова глуповат капитан Стан.
Иначе от всички сезони Андрей е безспорен шампион в тази игра. Ще е интересно Андрей, Мастагарков, Рълев и може би Гого. Жени не бих включила редом с мъжете.

# 1 062
Като говорите за Силвето... Ами много ми е сладка с мераците си към Капитан Стан. Heart EyesGrinning
И какво и е сладкото? Стан е на 32 години, тя на 45? Ако Стан е ваш син щеше ли да е забавно? Опитва се да го играе "кугър" Силвия (cougar - an older woman who has sexual relationships with younger men) и с това губи по точки. Защото мераците и не са заигравка и шега, а изглеждат като истински и и свалят цената. Била "флиртаджийка". Флиртът е интелектуална игра, а тук се точат лиги по здраво тяло на мъж от доста по-възрастна жена. Ето това е, което дразни у Силвия и ликвидира евентуални други качества. Благодаря, на тези, които ще оцените мнението ми за консервативно. На 45 години хората имат внуци в първи клас, а не гонят младежи за флирт. Има си неща подходящи за всяко време....

# 1 063
То с Андрей мъже е трудно да включиш ,още по- малко пък жени.😉😁

# 1 064
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
И какво и е сладкото? Стан е на 32 години, тя на 45? Ако Стан е ваш син щеше ли да е забавно? Опитва се да го играе "кугър" Силвия и с това губи по точки. Защото мераците и не са заигравка и шега, а изглеждат като истински и и свалят цената. Била "флиртаджийка". Флиртът е интелектуална игра, а тук се точат лиги по здраво тяло на мъж от доста по-възрастна жена. Ето това е, което дразни у Силвия и ликвидира евентуални други качества. Благодаря, на тези, които ще оцените мнението ми за консервативно.
На 45 години хората имат внуци в първи клас, а не гонят младежи за флирт. Има си неща подходящи за всяко време....
има си и жени, подходящи за всяко време и възраст.
ако махнеш всичко над раменете тялото не изглежда никак зле. и това е първото, което всеки вижда. всичко друго се прибавя след време  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт