💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 969
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 035
Гадна , мазна гнида е Кралев
Laughing
Кралев е като анимационен герой. Този човек е бил в крилото за деца със специални нужди в Льо Розе. Laughing
Льо Розето ако си види възпитаника ще трябва да преустанови дейността си

# 1 036
  • Germany
На мен ми се струва, че още преди играта с Наталия, жилетката и вагонетката, Светлин като че ли няма особено желание да играе.  Не че не играе, но някак не ми изглежда много ентусиазиран. Цялото им племе са едни смахмузени, но при него по си личи.

# 1 037
Айде пак да величаем Силвия. Преди 20 години може да е била перфектна, но сега просто не е и е смешно.
Тук обяснявахте за правилно дишане по време на натоварване, за незнамкакваси култура и си помислих че тя ще ги разбие на снощната игра.
Ами тичането и беше като плуването и.
В играта когато бяха вързани с Анджи заслугата за бързото минаване явно е била на Анджи а не на Силвия.
Така че, за мен тя е малко над средното ниво за комплексно представяне за сезона при жените.

# 1 038
  • София
Не е така, защото Силвия беше водачът, т.е. човекът, който налага темпото. Силвия беше водач и на Калоян.
Плуването на Силвия е бавно, но има изчистена техника на бруста. Просто е като класическа жаба, защото не потапя главата.
Бягането и беше солидно, добро.

От всичките спрягани за най-комплексни жени в историята на ИВ няма нито една дори средна ръка плувкиня. Имало е топ плувкини, но те са отпадали твърде рано и не са оставяли следа, за да попаднат в каквато и да е класация.
Но от всичките най-таргетирани имена няма нито една добра плувкиня с изключение на Жени и Паулина, а те двете не са точно сред най-спряганите, даже Жени аз лично я сложих, а Поли не.

# 1 039
Последния отива на блатото. Първия се спасява. Втория и третия отиват на елиминационна битка.

Чета, че пак се напада Силвия, че не блестяла в играта. Искам да я защитя ако може.
Силвия е на 45 години. Когато беше на 20 в Сървайвър летеше по терените ама вече не е. Няма свят/реалност в който +40 годишен да е бърз на чисто бягане срещу 20 годишни зверчета. Ако имаше вече халки или разни други елементи за катерене, минаване и т.н. щеше да е различно, защото там се искат други качества, а не само да тичаш и нищо повече.
Силвия за годините си се представи идеално. Винаги беше сред последните застигнати за изгаряне, а два пъти изобщо и не стигнаха до нея (и двата пъти с Пелипенко), защото тяхната стрела не можеше да ги стигне и биваше на свой ред изгаряна. Реално точно Силвия и Пелипенко бяха част от тактиката, да са по средата/към края и да вардят. Така изморяват преследвачите, а пък при зелените всеки си почиваше във всички кръгове без един в който да е стрелата отпред. Визирам Калоян и Караолис. Изключенията бяха Анджела и Раду, които 2 пъти бяха остриета, като Раду успя и двата пъти, Анджи не успя първия път (кръг 1 с Венци епичната гонитба), но закова последния.

Няма нужда да я защитаваш, знаем, че ти е мегалюбимка и това ти пречи да я оцениш обективно.

Беше ясно, че жена на 45 няма как да се състезава на бягане.

Просто спри да натякваш как била най-комплексната жена не само от сезона, ами и от всички сезони.

Това просто не е вярно и само настройва хората - плува като котва (или като немски турист), няма издръжливост да бяга, не може да реди пъзели, остана последна на баланс.

Ей го и днес си я отличил за нищо, била пречела, иначе разочарования са най-тежкия Стан който си се пробва, като острие и поне опита и Кралев, който за мен си беше добра тапа, демек и двамата бяха една идея по добри от Силвия, но тя пак е отличена ... е това дразни. На предното плуване бе котва, но видиш ли била си плъзгала ръцете плавно, докато Анита плува по бързо от нея но в анализа ти бе закопана. Двоен стандарт.

Няма спор, че на нейните си компоненти - скачане, катерене и плъзгане е много добра, но в никакъв случай не е най-силната за сезон 6, да не говорим в игрите като цяло.

П.П. Голямо разочарование от Добрин в играта ... и изобщо каква е тая толкова велика стратеги дето били показали зелените, ами истината е, че червените просто не бяха добри физически в бягането, никаква стратегия не можеше да спечели играта им, просто бяха по слаби. В тази игра зелените имаха по силни играчи и логично спечелиха. Щеше да е интересно, ако Крамарска бе на линия, резултата можеше да е друг.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 15:51 от ТикТак

# 1 040
  • София
Упс, пардон.
Вики Пенелова е добра плувкиня, а и е гимнастичка.
Аз Вики си я бях заплюл за най-комплексната за всички врмена след сезон 5, но сега изплува Силвия.
Която и да е от двете, все тая. Simple Smile

Тик Так,
Не е така, какво значи Стан се пробвал? То и аз мога да се пробвам да се метна от 6-ия етаж и да видя дали ще се приземя на краката и да ми няма нищо. Или можеш или не можеш. Ако не можеш се опитваш да си максимално полезен с това което можеш за тактиката на племето.
Или си веднъж острие и постигаш точка или правиш непрекъснато солидни бягания без да гориш първи, т.е. да почиваш.
Силвия, Пелипенко и Мартин бяха от тази категория.
Всички останали се провалиха (извън постигналите точка).

# 1 041
Аз подкрепям Дяволо за Силвия. Тя наистиан е една от най-подготвените жени в  ИГ - физически. На всяка игра Силвия измисля за зелените по-лесен начин или по-хитър начин да преминат тресе. Тя е доста хитра и адаптивна в това отношение.  Анджи също изпъква. Съгласна съм и за Вики Пенелова, на мен ми беше любимка миналият сезон, жалко как я изиграха накрая с коалицията, исках да стигне по-напред от Денислава и майка.

Светлин сякъш загуби светлината след като Рени си тръгна. Не ми прави впечатление да иска да играе, дава ми изражение, че му е все тая.

На мен пък Добрин ми харесва, много дава от себе си, даже на моменти прекалено много и така се наранява.  Може и заради Кралев, Добрин да ми е талкова симпатичен, защото той е най- много нападано от Кралев.

# 1 042
На мен ми се струва, че още преди играта с Наталия, жилетката и вагонетката, Светлин като че ли няма особено желание да играе.  Не че не играе, но някак не ми изглежда много ентусиазиран. Цялото им племе са едни смахмузени, но при него по си личи.
И аз го забелязах. Племето на сините изглежда доста поочукано и ги няма ентусиазмът и доброто настроение от началото. Съвсем различни хора изглеждат.

# 1 043
Подкрепям за Вики Пенелова. Според мен беше по-силна от Денислава.

# 1 044
Как така Силвия била слаба на баланс SmileSmile ? Значи се помни летвата с делвата, но когато на елиминационната битка буквално ги изтри на гредата с буквичките не се споменава... Ясно е, че си имате любимци и такива, които хейтите, но гледайте да е малко обективно поне Wink .

# 1 045
Аз не съм кой знае какъв фен на Силвия чисто човешки, но според мен си е добре подготвена. Да, не е невероятна плувкиня, но няма елемент, в който съвсем да не може. От един Микяй е по-добра, примерно. Дори и по-бавно - плува. Физически не бих казала, че е най-подготвена от този или всички сезони, но определено не е и на дъното. Адаптивна и хитра е, което е важно също. Крамарска е добре подготвена, но пък не поема много инициатива и не е адаптивна според мен.

Съгласна съм, че хъса на Светлин просто го няма и му личи. Не смятам, че е заради напускането на Рени, а заради това, че по-скоро знае и се усеща сам чисто социално. И честно казано както ми бяха любимо племе, сега са ми най-неприятни. 3-ма мъже без топки, една безгласна, без мнение и топки Маги. Да, разбирам, че коалицията им е по-силна и е нормално да махат другите, но толкова да нямаш нищо мъжко в себе си (визирам Микяй) и да кажеш “Аз много ни забавих, номинирайте ме”. Най-вече когато си бил “котвата” последните няколко игри. Трябваше Светлин да си избере него.

Зелените са ми любимци за сега. Там чат-пат някой надава глава да си признае, че е виновен.

# 1 046
Как така Силвия била слаба на баланс SmileSmile ? Значи се помни летвата с делвата, но когато на елиминационната битка буквално ги изтри на гредата с буквичките не се споменава... Ясно е, че си имате любимци и такива, които хейтите, но гледайте да е малко обективно поне Wink .

Еми така де, това важи и за прехласващите се.

# 1 047
  • Stockholm
След като Силвия разделя аудиторията на толкова яростни опоненти, означава, че превъзхожда съперниците си с качества. Мисля че е от изключителна важност  адаптивността, стратегическото мислене в игри и нови ситуации за този формат, а и по принцип. Това го притежаваха Юлиян, Момчи, Неделчо и Силвия този сезон. Още малко и шмекер ще я наречете, понеже измисли как да забавя противника, след като не може да го надбяга.

# 1 048
Какъв пореден опит за саботаж срещу КРАЛЯ от страна на продукцията, неговото племе, противниковите племена и спонсорите на предаването!!! От потвърден източник имам информация, че са му слагали разхлабително във водата преди битката, за да го злепоставят на бягането и да оцапа гащите, но той храбро стискаше бузи, и не допусна подобно нещо. Когато разбраха, че това няма да сработи, всички от противниковото племе се опитаха да го елиминират и контузят физически - с просто око се видя как РадУ го блъсна на кубчето и Кралят си удари бедрото, с което от 10 пъти по-силен от всички, силата и скоростта му спаднаха само на 5 пъти повече. След това със съвсем чист удар с лакет на Анджела в лицето на Краля, когато пълзяха под въжетата, се опита да му наруши зрението перманентно. Но дори и тогава Кралят не трепна - продължи да се бори, докато неговите лешове капеха като есенни листа. Накарая изтече информация, че от Цикатридина са се намесили и са задължили предаването някой да му причини хардуеърни рани, за да може да използват най-силния и влиятелен играч в предаването за продуктово позициониране. Така и стана...Като един съвременен Хаджи Димитър, Кралят лежеше потънал в кърви , умрял от глад , лежи и пъшка, поемакайки Цикатридина в безбройните си рани..

Тук е мястото да изразим нашите съболезнования за тримата участници, които ще се явят на елиминация с него и един от тях може да има преимуществото да бъде публично унижен пред цяла България в директен сбълсък с не кой да е, а с КРАЛЯ - победителят в Игри на Волята сезон 6. Този злощастен човечец ще остане в историята на предаването , като най-лесноспечелените 100 гроша някога, но все пак ще е загубил от не кой да е...Когат Кралят напълни хазната след елиминациите, да му мислят мишките и пейзаните , които вдигнаха ръка срещу него....

Има една група във Фейсбук “Шегите за игрите by Kirov”. Да не би автора да си ти? Много развлекателни коментари винаги, с желание ги чета. 😀 Съжалявам за “off topic”-а.

# 1 049
Предлагам да се ограничим с даването на наклон , кой кого да хвали и хейти. Всеки си пише и изразява мнението, и всеки има право и възможност да чете или не.
Светлин се отчая , че няма съмишленици. А не заради жилетката. Нека си гледа индивидуалните и да пази сили за тях. Няма за какво да се троши за неблагодарниците. Искам Гешев и Кралев да отпаднат. Все едно кой на блатото и кой удома

Общи условия

Активация на акаунт