💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 990
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 005
Гледам повторението - каква, КАКВА е логиката последният да отиде на блатото, а предпоследният да си ходи? Единствено ми идва наум, че целят Льольо доброволно да падне да ходи на блатото, че не е бил скоро 😁 и после да го вкарат в друго племе, че тук се изчерпа вече

# 1 006
  • Буркина Фасо
Безумно грозно е да ги карат да ядат в присъствието на другите. Такива мъчения сме гледали във филмите за концлагерите. Или да държат жадни затворници с дни и после да пият вода пред тях. Това ли трябва да гледат подрастващите? Много противно!
не съм чул да има забрана никой да не излиза от кухнята докато 2-ма се хранят.

# 1 007
Безумно грозно е да ги карат да ядат в присъствието на другите. Такива мъчения сме гледали във филмите за концлагерите. Или да държат жадни затворници с дни и после да пият вода пред тях. Това ли трябва да гледат подрастващите? Много противно!
не съм чул да има забрана никой да не излиза от кухнята докато 2-ма се хранят.

Имам сякаш спомен (може и да греша), че когато Жоро си взе предимството с храната, са карали другите да го гледат. И честно казано Виждам логиката - гладен човек, да гледа храна, създава се дискомфорт, напрежение, от там СКАНДАЛИ, любимото на продукцията. 99% съм сигурна, че им казват да стоят там, иначе няма как нормален гладен човек да реши да гледа как друг яде.

# 1 008
Гешев се издъни на последната битка и Светлин най-вероятно реши, че са му свършили силите /което далеч не е така/. Няма друго обяснение. Можеше и Маги да избере - тя няколко пъти го подвежда, но реши да се прави на мъж.
А Мики...имам чувството, че имат някакъв респект към него, не зная защо.
Стискам палци за Гешев!!!!!

Светлин да беше си избрал друг противник, защо се хвърли на Гешев ме ми е ясно.Такъв голям избор му се падна, да беше помислил малко, не първосигнално, който го е засегнал на мъжка чест. Микяй например.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 12:49 от ddarri

# 1 009
На мен ми допадна избора на Светлин, за Гешев. Той дърпа конците в тяхната коалиция. Павел предлага, а Гешев казва да или не и всички го слушат. А Светлин може всеки един от тях да бие, така че що да не отсече главата на ламята. Микай пък се държи като мишка, а и напоследък в игрите не се представя много добре, Гешев също не показва кой знае какво на терен.
Кралев е комикът на сезона, за него дълго ще се говори и помни. До сега чак такъв ярък образ, май не е имало, ще стане емблема. Ако има пъзел на битката, има шанс даже и срещу Светлин.

# 1 010
Аз си чакам 2-рият етап на Игрите, когато плявата се е махнала, Блатото го няма и са останали добрите играчи. Тогава ще играчите истински ще се разгърнат, тогава ще лъснат коалициите и ще се покаже реално кой какво може и какъв е.
1-вият етап лично на мен винаги ми е бил скучен.
Довечера се надявам Благо да си тръгне от Блатните. Гледам го в ИГ много плюе по Митака.. Еми сори, ама падаш още по-ниско. Отвратително.

# 1 011
Рени дърпаше конците в цялото племе, а Светлин беше изпълнителят. И когато главата на ламята си тръгна сама, той остана безпомощен. Но до тогава, доста изтърпяха останалите момчета. А Светлин май е забравил какви сметки се правиха и за капитанството, и за номинациите. Павката беше редовен, Гешев и той - сбъркали, несбъркали - на пангара.
И всъщност, Гешев се самопредложи още на арената. Неговият избор беше да играе срещу Светлин. Щеше да е доста смешно, Светлин да избере Маги, примерно.

На мен ми допадна избора на Светлин, за Гешев. Той дърпа конците в тяхната коалиция. Павел предлага, а Гешев казва да или не и всички го слушат. А Светлин може всеки един от тях да бие, така че що да не отсече главата на ламята. Микай пък се държи като мишка, а и напоследък в игрите не се представя много добре, Гешев също не показва кой знае какво на терен.
Кралев е комикът на сезона, за него дълго ще се говори и помни. До сега чак такъв ярък образ, май не е имало, ще стане емблема. Ако има пъзел на битката, има шанс даже и срещу Светлин.

# 1 012
Благо е просто момче и ако наистина след игрите продължава да плюе по Митко, значе е още по-прост, злобен и злопаметен. Примитив си е той.
Наистина , когато Жорката се хранеше, нямаше право да си вземе чинията и да яде настрани. Сега първия ден станаха всички от масата, но следващите дни останаха. Значи са пропуснали от ПР да им забранят да стават и после са си поправили грешката. Така хем издевателстват над гладни хора, хем и на хранещите им присяда ( без Кралев 😀).
Не мога да пропусна Кралев. На битките се раздава колкото може и показва умения над средното ниво. Не успява да се класира по-нагоре, защото все му се случват контузии 😉.
Признавам му, че в льо розето е овладял социалната мимикрия. Няма срам, гордост или скрупули, за да намери начин да оцелее .
Снимката по чорапи е част от тази мимикрия и е добре , ако извън играта нещата са различни. В това отношение Благо трябва да вземе пример и уроци от "шефа" си.
Лесно е Кралев да се сдружи с млади и неопитни момчета, които да покани у дома си и те да се почувстват поласкани от внимание на един милионер. Ще го призная Кралев, ако видя същата снимка с Раду...и пак по чорапи 😀

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:20 от mery_poppins1

# 1 013
Какъв пореден опит за саботаж срещу КРАЛЯ от страна на продукцията, неговото племе, противниковите племена и спонсорите на предаването!!! От потвърден източник имам информация, че са му слагали разхлабително във водата преди битката, за да го злепоставят на бягането и да оцапа гащите, но той храбро стискаше бузи, и не допусна подобно нещо. Когато разбраха, че това няма да сработи, всички от противниковото племе се опитаха да го елиминират и контузят физически - с просто око се видя как РадУ го блъсна на кубчето и Кралят си удари бедрото, с което от 10 пъти по-силен от всички, силата и скоростта му спаднаха само на 5 пъти повече. След това със съвсем чист удар с лакет на Анджела в лицето на Краля, когато пълзяха под въжетата, се опита да му наруши зрението перманентно. Но дори и тогава Кралят не трепна - продължи да се бори, докато неговите лешове капеха като есенни листа. Накарая изтече информация, че от Цикатридина са се намесили и са задължили предаването някой да му причини хардуеърни рани, за да може да използват най-силния и влиятелен играч в предаването за продуктово позициониране. Така и стана...Като един съвременен Хаджи Димитър, Кралят лежеше потънал в кърви , умрял от глад , лежи и пъшка, поемакайки Цикатридина в безбройните си рани..

Тук е мястото да изразим нашите съболезнования за тримата участници, които ще се явят на елиминация с него и един от тях може да има преимуществото да бъде публично унижен пред цяла България в директен сбълсък с не кой да е, а с КРАЛЯ - победителят в Игри на Волята сезон 6. Този злощастен човечец ще остане в историята на предаването , като най-лесноспечелените 100 гроша някога, но все пак ще е загубил от не кой да е...Когат Кралят напълни хазната след елиминациите, да му мислят мишките и пейзаните , които вдигнаха ръка срещу него....

# 1 014
След всеки сезон на всяко риалити после се събират и за нас някои комбинации може да са нелогични, та чак безпринципни, но ние ги виждаме в едно предаване, а участниците си продължават нататък. По-добре помирени, отколкото да се плюят по подкасти с месеци и да стават досадни с враждите си.

# 1 015
  • София
Определено са се сетили със закъснение да забранят на гладните да се махат от масата. Първия ден всички станаха (е, без един), а сега всички висят и гледат. Така на всички им е гадно - и на гладните, и на ядящите. Също съм сигурна, че когато Малвина не можа да си изяде порцията, са ѝ казали, че не може да я остави за после. Трябва да е гадно и гърч!

Явно очакват Кральо да е последен, затова е тоя регламент с блатото. Не искат да изпадне рано-рано. Но защо, за Бога, все на него най -малката порция, че и без хлебче? На Мартин и Малвина даже и прасковка имаше! Мъка, мъка... И най-лошо се удари на играта...

# 1 016
Представяте ли си в Ол старс,Гатьо и Кралев в един отбор
Ще е култово

# 1 017
Ще е култово
Ще си паснат хахаха
Гатьо няма да го издържи

# 1 018
  • София
Ще е култово
Нееее, Вили вече си го пожела Краля (има го на клипче от господарите) Joy

# 1 019
"Внимавайте какво си пожелавате" са казали хората... Всички желаят аудиенция с Краля, но малцина ще сполучат. Всеки желае да бъде посечен от него и да трупа фолоуъри на негов гръб, но той не е вчерашен или както гласи народната поговорка "Тарикат мъж не писка".

Общи условия

Активация на акаунт