💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 075
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 990
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Битката ми беше скучна.Гледах първата гоненица и после се занимавах с други неща,докато приключат.
Дълги,отегчителни битки.Едно нещо по 10 пъти,хайде няма нужда.

4ката на елиминации е силна,на толкова ранен етап са изпратени 4 силни играчи и утре ще е много интересно.
Искам Кралев да отпадне. За Добрин ми е все тази (Възмутена съм от черните зъби на петна,сякаш никога не ги е мил).Светлин го искам обратно,Гешев не ми е любимец,но предпочитам да остане.

# 991
  • I Love You 3000
Ох, този ЛьоРозецки крал....... никой не може да го търпи вече. Силните им изкарва акъла като ги дебне в гръб докато се поздравяват. Ралица излезе извън сценария заради него и мрънкането му. Племето му не го иска, онези на блатото и те не го щат. Само Дръзките засега са в безопастност като падат постоянно и трябва да се прибират бързо бързо.
Продукцията ми изглежда в страшна дилема какво да го прави. 100 процента до този момент са разбрали , че ще им вдига рейтинга от време на време и искат да го запазят, но сякаш и те в цялата лудост не могат да измислят как точно да го задържат , че да не изглежда нагласено.
Как ще го спасят утре , не ми се мисли?! Пусна ли са му намек да остане четвърти , че барем поне отиде на блатото, но той надали ще се сети. Някоя редакторка преди игра да иде и да му каже поне три пъти - "Ти трябва да завършиш четвърти. Повтори!"

И зелените както са наплашени всеки път от него, 100 процента ако се докопа до блатото,  после ще го вкарат там!!!

# 992
На мен тази година гаврата от страна на продукцията ми идва в повече - всяка година има гладуване на реката, но толкова изпосталели участници като на блатото никога не е имало.
Въобще концепцията на блатото е тотална гавра с участниците.
Май им пада рейтинга и отчаяно се опитват  да го задържат. Борисенко е станал кожа и кости, Стан се е стопил наполовина.
На мен са ми скучни игрите - два часа повторение на едно и също. Въобще нивото пада,

# 993
Ралица на челна стойка - това беше култово!

Льольо има тотален разрив с действителността! Мислел че блатните ще номинират Марто щото му се съдели.  Стан му бил приятел...

# 994
Ралица е винаги с ботуши и чорапогащник на 40 градуса Joy То се вижда, че тялото ѝ е кофти. Затова ме дразни, когато се прави на интересна пред тези упорити и тренирани хора там. Хайде тя да не яде само един ден и да отиде да пробяга само една обиколка JoyJoy Искам да видя това Joy

Ралица на предните игри беше бременна, тук е няколко месеца след раждане, какво тяло да има. Толкова грозно изказване скоро не се е случвало.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 05:35 от pticasprujina

# 995

И зелените както са наплашени всеки път от него, 100 процента ако се докопа до блатото,  после ще го вкарат там!!!

+1 и аз така мисля, много се успокоиха зелените, не напразно дадаха тая реплика ,че се плашат  от Кралев 😂ще им го натресат някак си

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 08:52 от araselia

# 996
ИВ си остава номер едно по гледаемост

За довечера на съвета на Блатните ,мисля че срещу Димитър ще гласуват Борисенко ,Деси и Благой.Срещу Благо ще са Димитър и Крамарска .Но Благо има още 2 служебни номинации.Така ,че стават 4:3 за Благой да напусне.

# 997
Увеличава драстично преднината си... дръшки!

# 998
Светлин да беше си избрал друг противник, защо се хвърли на Гешев ме ми е ясно.Такъв голям избор му се падна, да беше помислил малко, не първосигнално, който го е засегнал на мъжка чест. Микяй например.

# 999
  • София
Попаднах на стихче във ФБ, което много ми хареса:
Кралев вечно гладен,
си създаде образ гаден,
мрънка сутрин, обед, вечер,
хич не се издържа вече.
Гледа като някой пън,
мъчи го в петата трън,
мъчат го и травми други,
всички ни направи луди.
Ралица му рекна вече,
Стига драми, бе човече!

# 1 000
За мемета от вчера са физиономиите на вечно гладния Кралев към чиниите на съотборниците му, а също така физиономията на Добри, когато разбра, че е номиниран - с отворена уста и учуден поглед.

# 1 001
Прочетох по-напред, че Крамарска липсвала на последната игра. Не мисля, че е липсвала, тъй като тя с нейната контузия, едва ли щеше да им е от полза.
Разсмя ме и мен Кралев - този човек въобще няма връзка с реалността. Та той въобще не е усетил, че първо Венци /много негов човек Grinning/, а сега и Стан /голям негов приятел Grinning/ съвсем не са против Мартин, а напротив - играят заедно.
Относно порциите на червените - те са две порции, за двама човека през деня. Защо казват, че порцията на Малвина е пропаднала - не може ли да си изяде това, което ѝ е останало по-късно през деня? Това си е нейната порция, няма да я дели с друг. Та на нея ѝ се е свил стомаха от гладуване, абсурд да се нахвърли на цялата порция. Ох, и пак Кралев Grinning - той бил с най-малка порцийка. Лоша продукция. Мисля си, че Стан или ще даде двете порции на двамата номинирани, или на нито един от тях. Няма да е само на Кралев /и на самия Стан, който още не е ял/.

# 1 002
Безумно грозно е да ги карат да ядат в присъствието на другите. Такива мъчения сме гледали във филмите за концлагерите. Или да държат жадни затворници с дни и после да пият вода пред тях. Това ли трябва да гледат подрастващите? Много противно!

# 1 003
Първите май ядоха сами. Другите излязоха, освен Кралят.

# 1 004
Увеличава драстично преднината си... дръшки!
Че що да не ,самият участник Кралев им направи сезона успешен.Има драматизъм ,кой чака да си тръгне ,кой иска още да го гледа в предаването.Има си човекът и присъствие и лафове.Ако си замине  какво ще остане -бързи ,смели ,сръчни .

Общи условия

Активация на акаунт