💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 095
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 930
Положението при Кралев е

Жив е той, жив е! Там на Дуранкулак,
потънал в кърви, лежи и пъшка
юнак с дълбока на задно бедро рана,
юнак във младост и в сила мъжка

# 931
Хубава битка!
Страхотна победа на зелените!
Не мога да не вметна, че Ралица я обличат слабо казано - потресаващо! Хубава жена, грозно облечена!

# 932
Не знам защо гласът на Стан и проповедите му много ме дразнят. Като мъжка физика изглежда добре, но главата му е миш маш.

# 933
Миряна малко ми прилича на актрисата Mia Goth.

# 934
  • UK
Момичета,  изпуснах почти цялото предаване, сините кой номинираха?

# 935
Момичета,  изпуснах почти цялото предаване, сините кой номинираха?
Светлин и Гешев

# 936
  • Някъде в Матрицата
Не е Дънинг-Крюгер. Чист Мюнхаузен го треска Злольо.
За сефте Ралица се скара на когото трябва за каквото трябва.

# 937
  • София
Хаха, Кралев е и вдъхновител, муза. LaughingLaughingLaughing

# 938
А за Анжи, аз ви говоря за нея още от началото. Мисля че е вече време тя да започне да ви се катери във личните класации, а сезонът е още в началото си Joy
Аз я оцених още в играта с прашката, когато стреляше ли стреляше и все не улучваше. Но не мигна и не се отчая, а продължаваше до безспир без да й се промени физиономията. Човек си личи какъв е, когато не му върви.

# 939
  • Някъде там...
Хубава битка!
Страхотна победа на зелените!
Не мога да не вметна, че Ралица я обличат слабо казано - потресаващо! Хубава жена, грозно облечена!
На мен ми е чудно защо е толкова навлечена, дори и в най-големите жеги. Дори с чорапогащник.

# 940
  • UK
Много скучен този сезон, нито един играч не ми е харесал до сега. Радвам се, че момчето от френския легион влезе, надявам се да поне той да се открои.
 Със сините какво се случи незнам, последните битки едва се движат по терена, а така имах надежди за Гешев, според мен той беше един от най-подготвените участници.

# 941
  • София
Кралев се оплаква повече от пенсионер пред лекарски кабинет - рече мъж ми. И е прав. За пореден път.

# 942
  • София
Ако не се лъжа Анжи е първата жена която печели точка на тази конкретна битка във всички сезони досега

# 943
  • София
Кралев пак го споходи несполука. Казвам ви аз, че той си е супер, просто лошият късмет го преследва във всичко - кърлеж, трънче, ударен крак, глад, блато, мизерия... Все на него, все на него. Нямат край гадните стечения на обстоятелствата, като някакво проклятие. Joy
И как отиде да поздравява зелените, много кринджаво беше като ги изчакваше да разпуснат кръга. Grinning
Отсега си плете мрежата за в бъдеще, създава си отношения с другите племена, че не се знае знае ли се. После ще го слушаме да ни обяснява как този и онзи са негови хора, защото еди кога си са си стиснали ръцете или са си казали "Здрасти".

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 19:04 от Reinа

# 944
  • Stockholm
Ралица е винаги с ботуши и чорапогащник на 40 градуса Joy То се вижда, че тялото ѝ е кофти. Затова ме дразни, когато се прави на интересна пред тези упорити и тренирани хора там. Хайде тя да не яде само един ден и да отиде да пробяга само една обиколка JoyJoy Искам да видя това Joy

Общи условия

Активация на акаунт