💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 111
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 915
Как не ги е срам да пускат тежко ранен човек да им прави играта.Не виждат ли че е зле,много зле човека.Всички видове бедра си е наранил
Сега ако е и номиниран в това критично състояние срам нямат,съвест нямат

# 916
Е, Добрин сериозно ли? Даже е ял. Калистеника, кросфит.... Кралев е по-издръжлив от него. Гладен, ударен,ама тарикат. Не писка.

# 917
Казах ви аз, че Кралев е забавен и трябва да остане в предаването. Забавно ми е да гледам как вгорчава животеца на другите.

# 918
Много съм впечатлена от екплозивността на Раду. Нито е  най-млад,  ни то най-жилав.

# 919
  • София
Каквото и да кажем за тази битка все ще е малко Joy
Ужасна стратегия на червените (те изобщо имаха ли такава?). А за Анжи, аз ви говоря за нея още от началото. Мисля че е вече време тя да започне да ви се катери във личните класации, а сезонът е още в началото си Joy

# 920
  • София
Нали уж Кралев щеше да е водещ, защо Мартин?

# 921
Раду на финала ли ще се види със семейството си? Или аз изтървах нещо?

# 922
  • София
Раду е машина...Браво на него и на Анджи, с добри батерии са..

# 923
Кралев нещо мили очи на противниците прави, мазно ги поздравява , че са победили. Даже и те недоумяват какъв слагач е.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 23:07 от cool_style

# 924
  • Варна
Ох, много .са ми смешни червените, особено Кралев. И все повече ми заприличва на Ам Гъл.
Особено като го дават да гледа по чиниите в резиденцията 😄

# 925
Много сладка и силна Анджи! В началото, признавам, не ми правеше никакво впечатление, но е страшна машина.

# 926
Голяма машина е Анджи.
Като я гледам колко е силна май няма да има проблеми с ваденето на мъдреци Joy Joy
Гледах едно клипче в тик-ток с нея на тренировка по кикбокс, беше страхотна - силна, пъргава, компактна. Все говорим за силните жени през сезоните, та тя е в челната тройка и макар да не смятам, че жена ще спечели Игри на волята, то тя има всички данни. Със Силвия са страхотен тандем и бих искала да ги видя като комбина в битка срещу друга двойка.

# 927
Анджи е сладка пъргава маймунка🐵. Браво на дребосъчката😃
Кралев, Кралев 😂шута на сезона. Задни бедра не ти останаха бе миличък, скоро ще се оплачеш, че си модел на Освиенцим.

# 928
Искам да номинират Добринчо и Мартинчо сега

# 929
С туй бедро на Кралев все едно слушам пенсионер...

Иначе и на мен са ми много сладки Силвия и Анджи как се подкрепят и наистина биха били супер тандем на такава битка.

Общи условия

Активация на акаунт