💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 094
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 975
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Искам Добрин да отпадне много, много, неприятно човече. Кралев ми е забавен, такъв образ досега игрите не са имали.

# 976
Ралица е винаги с ботуши и чорапогащник на 40 градуса Joy То се вижда, че тялото ѝ е кофти. Затова ме дразни, когато се прави на интересна пред тези упорити и тренирани хора там. Хайде тя да не яде само един ден и да отиде да пробяга само една обиколка JoyJoy Искам да видя това Joy
Мисля, че не е минала още година след раждането на детенцето и на Ралица. Нормално е тялото и да не е възстановено още.

# 977
Изводите от епизода:
" Един зяпа, друг лапа "
"РЪнЪтЪ прави БорбЪтЪ"
"Един Венци пролет не прави "
"Малкото Анджи преобърна каручката"
" Сговорни зелени планина повдигат "
" Кралев юнак без рана не ходи"

Блестяща Анджи ! 👏👏👏Шест сезона минаха, ама дочаках и жена да блесне в тази битка. Малкото- Голямо Анджи показа страхотна издръжливост и воля.🙌💯 А двамата с Венци направиха най- оспорваната гоненица, която съм гледала и то цели два пъти. Много добри . Респект.
Браво и на Раду, Калоян, Караолис и на Пелипенко и Силвето за доброто бягане в средата.Силните просто бяха много добри с блестяща стратегия. Много ми харесаха в тази битка.

А за ГЛАДНИЯТ Кралев с раненото краче не знам какво да кажа. Със сигурност няма да видим челна стойка от Ралица през този сезон.😉😁

# 978
😄😄😄😄 меметата продължават
https://vm.tiktok.com/ZGddaY3v8/

# 979
За капитан Стан да си кажа - всеки път като го дадат ме напушва смях, защото винаги изглежда сякаш се снима в реклама. Напомня ми на Скалата в Джуманджи, дето една от силите му беше smoldering intensity

# 980
На мен Стан ми прилича на Арнолд Шварценегер като млад.

# 981
Прическата на Борисенко е върха 😂 .
Не знам ,на мен тоя сезон каста ми харесва ,и мъже и жени откъм физика и външност са ми топ ,с малки изключения .
Дразнещи -Кралев и Благой, нагли и нахални. Караолис и Раду - в лека степен ,главно са високомерни осъзнавайки цената си.
Другите са добри деца , кой по-умен, кой не толкова . А, и Силвия ,тя е уникално добра за годините си , интересно каква е боята и за коса . Само нарисуваните и вежди развалят картинката

# 982
Мартинчо и Добринчо все по-антипатични ми стават.

# 983
  • Сливен
Не знам дали са минали и два часа от края на ИВ, някои гледаме по-късно, а тук коментарите замряха. От това по-показателно за интереса тази година едва ли има. Липсва ми човек като Момчил, с характер. Може и да е рано... Но този сезон не съм гледала епизод от начало до край.

# 984
Едва изтрайвам епизодите, почти нищо не ме вълнува
А иначе каста е добър.
Парадокс

# 985
И аз минавам да похваля Анджи и целия зелен отбор, издигнаха ми се в очите. Аз също не гледам редовно, само битките, иначе ви чета тук и от прочетеното разбирам ако е станало нещо интересно и през останалото време

# 986
Много се впечатлих от зелените тази вечер. Освен невероятната Анджи и неприемащия поражение Раду, освен добрата стратегия, зелените всъщност имаха няколко остриета и ги ползваха умно всичките. Червените имаха доста по-малък потенциал. Като изключим решените за победа на всяка цена Венци (- Раду), останалите червени издишаха яко. Дали защото нямаха реалистична представа за възможностите си (Стан, Кралев), дали защото не бяха достатъчно мотивирани или пък също толкова си могат (Добрин, Мартин), а момичетата им пък бяха безгласни букви, съгласили се на това.

Хора, голямо разочарование е Добрин за мен в тези игри. Не виждам изобщо да превъзхожда с няколко класи масата играчи в този сезон. Много играчи биха го победили в индивидуална битка. Подозирам, че утре ще спечели елиминацията и ще се закичи с някакво тайно оръжие, което да го бутне към финал.

Ама моля ви се, Рълев поне показваше качества и се открояваше в отборните битки! Много по-малко ще ме фрапира ако Раду вземе, та спечели. Неговите стратегии не ме дразнят. Докато на Добри стратегиите се усещат твърде неприятни, когато кухо убеждава някой защо да се действа по определен начин. Кралев може дс е патологичен образ, но пък добре надушва слабостите на другите и ги посочва. Действително на Добрин не му се ходи много на битки, но рано или късно ще му дойде времето, та се прежалва с Кралев. Светлин и Гешев също съм ок да спечелят и със сигурност да играят финал. Усещам как ще се отвърна безвъзвратно от ИВ. Какво хубаво има в това всичко да е сценарий..? Ако искам да гледам филм, ще си пусна филм! Да спрат да лъжат хората! Може би ще е по-добре ако го направят малко като Стани богат и да си знаят хората, че ще получат възнаграждение, в зависимост от нивото, до което стигнат. Така посредствените участници ще се задоволят да си тръгнат на някакво ниво, защото не им се гладува или защото вече ще искат да харчат припечеленото или да си починат просто. Но тази една единствена голяма награда очевидно създава твърде явна корупция в схемата и обезсмисля цялата игра!

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 01:03 от Mama2288

# 987
И аз на запис и малко късно се включвам.
Първо- съвета на сините. Бърз и ефективен. Няма цър-мър. Така ли ще е от нататък? Така ще е. Честни са си хората.
Битката- много се зарадвах за зелените. Още едно браво и от мен на Анджи. Тази малка нинджа от началото ми е сред фаворитките. Още повече, тя изгради стратегията. Пелфектна стратегия. Не зальоханата капитанка. Ама от нея явно никой не изисква да прави стратегиите за игри😀
Много се смях този епизод с Краля. Тея зелените чак се стреснаха от него, искал в кръга да влиза😆 Голям образ, вече даже не ми е неприятен, много ми е смешен.
Битка между Добрин и Краля би била чудесна за гледане. Ама едва ли ще са те.
Залагам на Краля и Гешев за финалната битка.
Утре Краля пак ще се моли за храна. А Стан: ммм😀

И да добавя- утре Благо ще си ходи. Не е спойлер, просто Ралица гледа към него😀

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 00:55 от YoanaIv.

# 988
На мен ми изглеждаше, че гледа към Димитър, а той горкия сякаш всеки момент ще се разплаче Confused

# 989
Хареса ми епизода. Съветът на Дръзките - ясно и без нелепи увъртания. Иска ми се да ги гледам още и двамата.
Не съм гледала подобна игра преди, та съвсем ми беше интересно. Много съм впечатлена от Анджи. Страхотни две гонки направиха с Венци! И той блестеше.
Приятно изненада съм от Силните. Добра стратегия и изпълнение - Раду, че и от Калоян, и Караолис, запречванията на Полипенко и Силвия. Виктория никаква я нямаше пък затова. Няма въобще да ми липсва. Дразня и се от известно време дадат ли я на синхрон - все е ъъъ, ааа и с една глупава физиономия се чува някоя не особено доизмислена идея.
Новите червени нещо въобще не вложиха много мозък. Стан не мога да го възприема сериозно, наистина все едно е в реклама постоянно. Добре постъпи на съвета с Кралев не мога да отрека.
Кралев с мрънкането си просто надминава и най-смелите ми представи. Наистина сам се докарва до шут. Дадат ли го си чакам цирковата музика. Дано да си ходи вече. Добре известен е на всички и как просто не го искаха Силните.🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт