💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 119
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 960
Анджи е сладка пъргава маймунка🐵. Браво на дребосъчката😃
Кралев, Кралев 😂шута на сезона. Задни бедра не ти останаха бе миличък, скоро ще се оплачеш, че си модел на Освиенцим.

Точно, като я гледахме по халките и ние я кръстихме "маймунката" - не обидно, а като комплимент.

# 961
  • София
Хубава битка!
Страхотна победа на зелените!
Не мога да не вметна, че Ралица я обличат слабо казано - потресаващо! Хубава жена, грозно облечена!
На мен ми е чудно защо е толкова навлечена, дори и в най-големите жеги. Дори с чорапогащник.
и задник е отпрала, и цицки е надула. Smiley

Ех, няма прошка за родила скоро жена...

# 962
Хубава битка!
Страхотна победа на зелените!
Не мога да не вметна, че Ралица я обличат слабо казано - потресаващо! Хубава жена, грозно облечена!
На мен ми е чудно защо е толкова навлечена, дори и в най-големите жеги. Дори с чорапогащник.

Да няма някаква слънчева алергия?

# 963
  • София
Е не! Пак! Последният на блатото, а тези пред него на битка за отпадане.
Главата си залагам, че Кралев ще е последен.

# 964
Гешев, Добрин, Светлин и Кралев. Малкият финал бих нарекла утрешната битка. Ще бъде епично.

# 965
  • Варна
Кралев пак проси храна утре.
В тоя наистина няма грам нищо мъжко🙄

# 966
  • София
Ако има пъзел всичко е ясно...

# 967
Е може ли с Льо Розе образование, като циганка да просиш😂Нал не ти бяха на акъла, с десет хода напред мислиш и не видя мат-а 😂Кралев, Кралев пази боже сляпо да прогледа.

# 968
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това не е сериозно просто.
Ралица изглежда уникално за жена родила две деца, едното преди година макс.
Тия обсъждания на тялото й какво се е надуло и т.н. са меко казано грозни.

# 969
Ралица и с чувал да я облекат, пак ще е супер красива жена.

# 970
  • София
Става все по гнусно...
И Гатьо не ми се струва вече толкова лош.

# 971
Споделям, че намирам Ралица за много красива. Ако беше в някой по-екстравагантен тоалет- пак щяхте да я плюете. Те не е там да показва форми или дрехи. За мен си е съвсем добре.
Потресе ме наглостта на Кралев да проси от Стан храна. Дори да иска да я даде за Стан това би била социална смърт. Особено там, където живее. Усещането ми е, че Кралев през трупове би минал да си постигне неговото. Излъчването му е психопатско. Аз не бих замръквала в една къща с него.

# 972
  • Някъде в Матрицата
Този път поне преди битката ще обявят, че последния отива на блатото. Миналата Елвиса го промушиха към изгнаниците тихомълком. Но логика няма. Четвъртият получва шанс да остане в играта, а третия не. То така всеки, който не е първи може да се пробва да е последен. И нека най-добрият симулант спечели. И предвид кои са в тази четворка, симуланта е ясен.

# 973
Утре кой искате да отпадне?
Аз освен Кралев, друг не искам. Всички ги харесвам особено Добрин и Светлин.

# 974
Не харесвам почти никой, освен Венци. Може би Анджи, Раду. Изобщо не харесвам Добрин. Би било добре вече да отпадне Льорозе. Досаден е вече. Този човек би стигнал до канибализъм само за месец, ако няма камери.

Общи условия

Активация на акаунт