💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 969
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 065
Хейтещите Силвия се броят на пръсти, но пък са хард 😂 Без да съм и фен , не може да не е хейт непризнаване на очевидни факти и качества у тази 45годишна жена. И изобщо не ме интересува с кой и как флиртува ,пълнолетни хора са , могат да се пазят горките мъже 😜

# 1 066
Ааа това на мен ми е трудно да го кажа, аз съм си от team Силви. Сега и на черното бяло не мога да кажа, тича като звяр, ама чак постове да пиша да го възхвалявам няма нужда😂

И Раду! ❤

Снощи Зелените бяха страхотни. Разпределението им беше много точно, и всеки си вършеше работата перфектно, разбира се отбелязалите точка се открояват, но щеше да им е десет пъти по-трудно, ако другите просто подтичваха. Тези в средата свършиха доста, бавеха и измориха противниците, на много точни моменти в басейна и под мрежата. Те реално нямаха слабо звено. Нямат някой силно изявен тичащ ала Андрей или Рълев, но така си разпределиха силите да дадат максимално шанс на по-силните до отбележат.

И няма как да не отбележа Анджи. Абсолютно златно същество и на игрите е нинджа войн.

# 1 067
Абе, като захванете една дума и друга не ползвате. Всичко различно от хвалебствия е хейт за вас. Критиката не е хейт.

# 1 068
Предлагам направо да си прекръстите темата на "Фен Клуб Силвия" и всички, които гледаме предаването и заради другите да напуснем, че очевидно ви пречим Grinning

# 1 069
  • Буркина Фасо
миналата година се възхваляваше друг. никой не напусна.
сега стане ли дума за Кралев  и 1-2 страници се изписват. същото е и с други участници. просто едни са повече в очите на съфорумците за разлика от другите.

# 1 070
Диванната армия критикува физиката на 45 годишна жена, казва за какви мъже е подходяща и как трябвало да има внуци! 😂Ами дори и да не ви се вярва всички сме различни и всеки си живее живота както намери за добре. Ако един 32 годишен мъж иска да е с 45 годишна жена, кой би могъл да го спре? Не че съм голяма фенка на Силвия, но и тези нападки са чиста злоба, особено за тялото. Ами тренира жената и това повярвайте ,коства много усилия особено след една определена възраст.
П.п. А за внуци в първи клас, направо без коментар. Това означава ти и дъщеря ти да родите по на 19 години. Че коя нормална жена днес забременява на 18, то още гимназията не е завършила!

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 18:51 от lady laura

# 1 071
  • Буркина Фасо
каквото и да прави в момента изглежда добре.
онази , която плюскаше по 30 яйца всеки ден също тренира, но изглеждаше зле.

# 1 072
Диванната армия критикува физиката на 45 годишна жена, казва за какви мъже е подходяща и как трябвало да има внуци! 😂Ами дори и да не ви се вярва всички сме различни и всеки си живее живота както намери за добре. Ако един 32 годишен мъж иска да е с 45 годишна жена, кой би могъл да го спре? Не че съм голяма фенка на Силвия, но и тези нападки са чиста злоба, особено за тялото. Ами тренира жената и това повярвайте ,коства много усилия особено след една определена възраст.

Не и симпатизирам, но и свалям шапка за спортната форма и физическите качества. Не виждам как може да има спор тук. А и физически е атрактивна и привлекателна, предполагам ще е супер любовница. Друго не и харесвам.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 19:20 от Черна станция

# 1 073
+ 45 Joy Hands V
Скрит текст:
Мани мани JoyJoyJoy направо ме е срам като чета някои мнения понякога Sweat Smile

Не съм фен на Раду, но снощи и мен много ме издразни несправедливостта като пипна очевидно Венци и въпреки това Димо не видя ли, направи се на ударен ли, не го призна. Даже на "пипнах го" Димо отговори: "Раду негодува нещо" или нещо от сорта.

# 1 074
Всеки според общото мнение може да си прави каквото иска, докато не засегне собствените ни интереси. Моят акцент не е на фигурата и или колко тренира. А на това как е избрала  да се позиционира като "флиртаджийка", което не ми се струва силната и страна и преекспонирано по този начин по ТВ не и прави добра услуга. Води до подценяване на реалните и качества. Тук има потребител, който изрази циничната мъжка гледна точка- ако си сложи калъфка на главата "става". Нима това заслужават евентуалните и усилия да си съхрани и поддържа тялото? И голям мит е това- "никой не може да го спре"... Защото "никой не може да го спре е това, което ни демонстрира Кралев... Пълна безпардонност, важно е той да е нахранен и щастлив, без трънчета и "ранички" по задното бедро... Живеем в общество. Хайде, че с проповеди се превърнах в Стан. В обобщение- Силвия не си прави услуга с тези заявки. Не умее да поднесе нормалната заигравка по подходящ начин и това я подценява. Ако това е хейт, то не знам...

# 1 075
Довечера се очертава много интересен епизод.Щом Кралев ще е главно действащо лице ,рейтинга пак ще е висок.

# 1 076
Всеки според общото мнение може да си прави каквото иска, докато не засегне собствените ни интереси. Моят акцент не е на фигурата и или колко тренира. А на това как е избрала  да се позиционира като "флиртаджийка", което не ми се струва силната и страна и преекспонирано по този начин по ТВ не и прави добра услуга. Води до подценяване на реалните и качества. Тук има потребител, който изрази циничната мъжка гледна точка- ако си сложи калъфка на главата "става". Нима това заслужават евентуалните и усилия да си съхрани и поддържа тялото? И голям мит е това- "никой не може да го спре"... Защото "никой не може да го спре е това, което ни демонстрира Кралев... Пълна безпардонност
А с какво точно флиртаджийката Силвия засегна вашите интереси?
Това за калъфката на главата, може да важи за всяка не особено привлекателна ,за определен мъж ,жена. А подобно изказване от който и да е мъж е меко казано грозно.
За това,че" никой не може да спре един мъж"имах предвид, че ако един мъж обича и иска да е с една жена, нищо не може да му попречи и да го спре, нито хорското мнение,нито това на майка му, нито годините. Защо ако един мъж е 12-13 години по- голям от една жена, не е толкова голям проблем, но обратното да, все пак не може да му е майка.

# 1 077
  • София
По дрехите посрещат,по акъла изпращат.
Силвия може спокойно да се гордее с тяло и до там. Даже във флиртовете изглежда като тийн.

# 1 078
  • Stockholm
45 годишна го изкарвате, сякаш е на 75. Хиляда пъти натъртихте годините на Силвия, понеже нямате за какво друго да се хванете. Първо изглежда по-млада от тази страховита възраст 45, второ е секси, не красива, а сексапилна. Трето и най-важното- доставя удоволствие на човек да я гледа в битки.

# 1 079
За мен е басня че има някаква голяма мисъл в тази игра. Единствената смислена стратегия е да се уморяват колкото се може по-малко играчи от твоите в една конкретна битка срещу колкото се може повече от другите. Което лесно се контрира ако другите направят абсолютно същото. Тогава играта се свежда до това - кого срещу кого пускаш, а там стратегията също е сравнително ясна. Фактически неизвестното от което идва тръпката е кой какво кардио ще извади. Което е трудно да се предвиди за противника, а често пъти дори и за съотборника.
Бавенето да те задмине по-бързия противник е псевдотактика защото има много минимален импакт.

Общи условия

Активация на акаунт