💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 978
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Защо пък човек без деца, мъж, домакински задачи, разполагащ с цялото време на света, да не се грижи за себе си...ми ще се грижи и ще изглежда така, не виждам защо изтъквате годините й..  И на 80г пак може да изглежда така, щом спортува и се поддържа. Това не я прави лоша, но не я прави и добра. Има нещо, за което може да й се завиди, но има/няма други неща, за които не е за завиждане.
Флиртаджийка ми звучи като ..ъъ, нещо нецензурно, което няма да го напиша..

# 1 081
  • София
За мен е басня че има някаква голяма мисъл в тази игра. Единствената смислена стратегия е да се уморяват колкото се може по-малко играчи от твоите в една конкретна битка срещу колкото се може повече от другите. Което лесно се контрира ако другите направят абсолютно същото. Тогава играта се свежда до това - кого срещу кого пускаш, а там стратегията също е сравнително ясна. Фактически неизвестното от което идва тръпката е кой какво кардио ще извади. Което е трудно да се предвиди за противника, а често пъти дори и за съотборника.
Бавенето да те задмине по-бързия противник е псевдотактика защото има много минимален импакт.

Ами не е точно така, когато Венци взе първата точка - Анджи не се спря, именно, защото тя не беше от гонещите в техния отбор, дори и не бяха планували да става, идеята беше, като по-издръжлива да изтощи максимално противников гонещ. Същото правеха и в другите кръгове Пелипенко и Силвия. Сега, късмет, че те имаха издръжливи жени (без Виктория) и трима гонещи, които много добре се разпределиха кой кога да атакува. А червените просто бягаха, на теория имаха идея, на практика никаква мисъл не вложиха.

# 1 082
  • Stockholm
Ох, прическата на Борисенко къртиииии Joy

# 1 083
Абе тея що се правят на ощипани? Защо Крамарска е на блатото? Защо Борисенко си я "поръча" и Стан я прати? Сега се правят на светци и светици там. По същата причина, поради която Десислава е там. Но съдят само Димитър. Да си кажат, че искат да го махат, защото е силен и толкоз.
Казах ви, че Ралица гледа към Благо на трея и Благо е аут😆

# 1 084
  • София
Ох, прическата на Борисенко къртиииии Joy
Като китеник е в главата Joy

Неее...Кралев до просешка тояга го докара.. проси храна... Това вече е сценка и то много тъпа..

# 1 085
Какъв просяк!!!

# 1 086
Еее не тоя нахалник само остава да иска да го водят от топлата витрина на Фантастико директно да си избира 😂

# 1 087
  • София
Той  ужасен човек Кралев, отвратително.

# 1 088
Вече ми се повдига като чуя Кралев пак да иска да яде, докато други много повече са гладували.

# 1 089
Имам чувството,че Добрин и Димитър са влюбени в Благо и Кралев. С тея фиксации.  Особено онзи на блатото с изцъкления поглед тип сериен убиец Joy

# 1 090
  • Буркина Фасо
Имам чувството,че Добрин и Димитър са влюбени в Благо и Кралев. С тея фиксации.  Особено ония на блатото с изцъкления поглед тип сериен убиец Joy
ония - мн.ч. Smiley

# 1 091
Капитан Стан как прекара Кралев с храната

# 1 092
  • Варна
Опа, идва манджата

# 1 093
  • Буркина Фасо
гладните да не пишат в темата Smiley

# 1 094
Добрин ял ли е вече, или не?

Общи условия