💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 981
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 095
Кралев гледа все едно са му изяли таратора с вилица.

# 1 096
Добре де, ама баба ми си мисли, че наистина гладуват

# 1 097
И стига с туй "Тарикат мъж не писка" ,ми той не спря да писка за храна.

# 1 098
Човека хич не се е оплаквал.Всички ние сме глухи

# 1 099
  • София
Чудя се защо седнах да гледам, като пак ще е нагласено в полза на Кралев...

# 1 100
Ох, прическата на Борисенко къртиииии Joy
Като китеник е в главата Joy

Неее...Кралев до просешка тояга го докара.. проси храна... Това вече е сценка и то много тъпа..

По-скоро е като ЛДК и как му стои така изправена косата без използване на съответните продукти за коса.
Аз срещнах някъде коментар, че Стан е женен за филипинка. Ако е вярно, Силвия да си помисли преди да действа 😀

# 1 101
Трябва да приемем, че не визира себе си понеже описка света льольо JoyJoy

# 1 102
Някъде срещнах коментар, че Стан е женен за филипинка. Ако е вярно, Силвия да внимава преди да действа 😀

# 1 103
  • Stockholm
Битка като за финал. Светлин е страхотен.

# 1 104
  • Буркина Фасо
за да останеш 100% в играта трябва да си пръв или последен. защо Кралев да се бъхта ? Smiley

# 1 105
  • Варна
Защо трябва да прави допълнителна обиколка?
Може просто да си закрепи отново топката.
Ей, много гадни..😡

# 1 106
Борисенко като Наруто в главата.

# 1 107
Битка като за финал. Светлин е страхотен.

Добрин и Гешев също. В една ненагласена игра Кралев трябваше да е аут, а другите 3-ма да останат... Ама уви. Ядосана съм.

# 1 108
  • София
за да останеш 100% в играта трябва да си пръв или последен. защо Кралев да се бъхта ? Smiley
Защото не му се ходи на блатото. Все пак той е най-гладувалият и най-изтормозеният от всички участници, дори и от тези, продължаващи да стоят на блатото.
Много нагло човече, не знам в Льо Розето така ли е нахалствал пред баровците. Готов е да прегази всички, само и само той да е добре.
Щял да иска храна по три пъти на ден като спечели елиминацията. Защото Димо е златната рибка и това е някакъв концерт по желание.
А ето и кого е имал предвид Гешев за изпращане на блатото, както и подозирах - Павката. Малко ми е странно толкова лежерно да иска да предаде коалиционен партньор, особено предвид факта, че има други слаби, които могат да пратят на елиминация преди Павел. Примерно новодошлата Анита.

# 1 109
Стискам палци за Гризлито и Светлин. Еквадореца ми е все тая, ама оня с пискането....... 🤬Сега ще се опита да играе онеправдан, щото Стан не му даде така желаната порция.

Общи условия

Активация на акаунт