💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 024
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 110
Битка като за финал. Светлин е страхотен.

Добрин и Гешев също. В една ненагласена игра Кралев трябваше да е аут, а другите 3-ма да останат... Ама уви. Ядосана съм.
Нищо ново- правилата се сменят според участващите- вместо последен отпада, втори и трети спорят за блато….Заради Кралят на Палячовците- последният на блато…може и на следващия ден да го канонизират наш Симеончо клетите Борисенко и Деси и в племе по избор да го пратят, да бди и побеждава заради тях😉🙃

# 1 111
Вече съм фенка на Капитан Стан 😃
Много елегантно попари молбите на мрънкалото за храна!
Силвето от един поглед си го хареса, набито око има тя😍

# 1 112
Е това е много тъпо да имаш обиколка пак, според мен трябва да се счита за закрепена топката или да си я сложи пак без да минава трасето.
Кралев не се търпи вече...

# 1 113
От ФБ :"Кралев бяга като новородено на 5 мастики" Joy

# 1 114
На Кралев баща му го е учил,че "тарикат мъж не мрънка", но тогава той не  е или мъж или тарикат, защото по- голямо мрънкало няма. И как си мечтае буден, ще спечели лично предимство- храна само за него на всички дестинации. С глас се смея😂😂😂

# 1 115
Ох, то го пише и под аватара ти, извинявай, не видях в началото. Поздрави на морето.

Дано Светлинчо падне от тази игра. Непочтен играч, не ми допада.

# 1 116
  • София
Жабокът отива при жабите.. хехе

# 1 117
Поредните номерца на продукцията, за да може Кралев да остане в играта...Тъпотия

# 1 118
  • София
Кралев щял да ги победи на блатото и да се върне. Борисенко и Димитър, че дори и Крамарска мислят същото........................

# 1 119
Гешев изглежда като "гешефтар", но с оглед развитието на играта е прав, че ще има по-големи шансове, ако до разпадането на племената има Светлин за опора. Досега му беше изгодно с Павел, но в сравнение със Светлин е по-слаб. А че изглежда грозно- грозно е, но това е игра и специално Гешев е там за парите, според мен.

# 1 120
Димо пресипнал вече.

# 1 121
  • София
А от къде Кралев знае, че Благой го няма на блатото?

# 1 122
  • Stockholm
Колко много са отслабнали всички. Гешев беше като биче, а сега изпит  и елегантен Joy На Светлин лицето се е стопило. Кралев -момченце.  Добри- кожа и кости.

# 1 123
  • Варна
А от къде Кралев знае, че Благой го няма на блатото?
Вече е осведомен от  продукцията

# 1 124
Кое му е непочтеното на Светлин?
Благой бил леке, бил злобен, бил тъп, съгласна съм само, че не е особено умен, но е прав за Димитър, че е лицемер.
Крамарска е толкова наивна, да не кажа глупава, което не е само от възрастта.
За мен най-смешен участник е Димитър, а Кралев - най -жалък.

Общи условия

Активация на акаунт