💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 916
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 365
Пропуснах гласуването на Радо, за кого даде гласа си?

# 1 366
  • София
Колкото до битката - абсолютно глупаво решение - Красима може да е била сила преди 3 г. /не съм гледала сезона/, но сега и изминалото време, и възрастта донякъде, и майчинството са си казали своето. Преди 3 г. плувала, ама не добре, не бе, плуваше си....  Тя през изминалите години да не е тренирала всеки ден целенасочено за ИВ, докато момичето си каза - 2 г. тренира за това + възрастта, + пъргавината й /малко като Анджи/ - толкова много жокери, но при Зелените - никаква логична мисъл не видях в тази насока.
Какво за възрастта й? Тя преди три години, когато участваше, беше на 20 или 21, така че в момента е на 23-24. А опонентката й ми се стори доста по-възрастна. За останалото съм съгласна - може би не е тренирала много след раждането. Бебето е на годинка и не знаем колко време й е трябвало да се възстанови. Ето Ралица също не е успяла да си възвърне формата след бременността миналата година.

Много ще ми е интересно как ще се разделят сега при сините, при положение, че коалицията на Светлин замина по дяволите и останаха хора само от другата. Обаче с плановете на Гешев май ще има ротации и ново разделение веднага след първия съвет, като разберат Павел и Маги, че ще са изкупителните жертви. И съответно Калоян към коя групичка би се присъединил.
Интересно ми е и Микяй дали ще иска да продължи да е в коалиция с Гешев като разбере, че иска да се отърве от Павката. Защото съпругата му обясняваше в Чакалкаст колко е принципен, честен и верен приятел.

monii, за Виктория гласува Раду.

# 1 367
Като слушам пъшкането на Добрин- не си спомням да сме чували Гого така да диша...

Как ще го чуеш като в миналите години нямаха микрофони по време на игра.
Мислих си го и аз, но понеже малко недочувам, реших, че е нещо извънредно. Не намирам голям чар в това страстно дишане. Понеже общото ниво на заснемане и монтаж и на световно ниво... Не ми помага това тежко дишане. Нещо в мен само се напряга допълнително...

# 1 368
При Дръзките Гешев и Микяй колят и бесят.

# 1 369
Довечера Зелените не трябва да залагат на Красима. В Сезон 2 или 3 (не помня точно в кой беше) не се представи добре. Тромава е, бавна и мудна. Не блестеше с почти нищо и рано отпадна. Ако са гледали всички сезони ще го знаят. Да не се получи като миналата седмица ситуацията с Мишо.

За бъдещите участници: Изгледайте всички сезони за да сте подготвени за Кастинг-битките.
Еми Права се оказа.Тя вероятно не приема протеините и добавките,както и не тренира достатъчно,защото имала бебе казват.

# 1 370
  • Буркина Фасо
Довечера Зелените не трябва да залагат на Красима. В Сезон 2 или 3 (не помня точно в кой беше) не се представи добре. Тромава е, бавна и мудна. Не блестеше с почти нищо и рано отпадна. Ако са гледали всички сезони ще го знаят. Да не се получи като миналата седмица ситуацията с Мишо.

За бъдещите участници: Изгледайте всички сезони за да сте подготвени за Кастинг-битките.
Еми Права се оказа.Тя вероятно не приема протеините и добавките,както и не тренира достатъчно,защото имала бебе казват.
накъде е тръгнала тогава ?

# 1 371
Не гледам този сезон. Гледах пилотния епизод и може би още 1,2 пъти се опитах да загледам. Не става и се отказах да го следя. Кастът е покъртителен. Сравнете този сезон с този на Елвиса, Крум, Мастагарков и останалите образи и силни характери ?! Няма база за сравнение.

Мисля си, че този формат, Брадъра и Гласът са доста страдащи откъм каст тази есен. В игрите това е осезаемо. 'Брадърът' дори не е прайм тайма и там са го направили по всяка вероятност само за да се "запишат" за лиценза. Там има отстъпление във всичко. 'Гласът на БГ' има 2,3 силни, но липсва качество като минали години. 'Гривните' не гледам, но казват, че е може би най-приятното и по-леко от Сървайвър, но това чувам от приятели, които го гледат, нямам представа дали е така.

Може би трябва малко почивка за някои от форматите (в това число слагам и Капките) или някакъв олл старс да направят от предни сезони, за да привлекат зрители. И млади, нови зрители, а не базисните фенове на форматите.

# 1 372
Красима сега изглеждаше в пъти по-добре, отколкото в нейния сезон. Може би са си мислели, че щом е имала време да се тунингова, значи е имала време и да тренира, но уви... голяма греда

# 1 373
Тамън се стикова зеленото племе и го съсипаха. Както съсипаха синьото преди това. Баси предаването!

# 1 374
За Виктория, тоест даде празен глас, и даде някаква тъпа причина, която не запомних, но беше някаква нелогична. Димо му каза, че така обрича Калоян и се почна едно обясняване и смятане от страна на Раду и "аз обърках сметките", "не, аз не обърках сметките", "това е математика", "аз никога не греша",. докато всички бяха в ступор. Беше комична ситуация като цяло. Grinning

Пропуснах гласуването на Радо, за кого даде гласа си?

# 1 375
Анжи беше много убедителна в полза на Красима. Каза, че я познава и тренирала всеки ден.
Иначе Красима игра много време с контузия и на лекарства в 3-ти сезон и качи доста килограми. Отнесе много подигравки и след предаването отслабна драстично и започна с разни корекции.
За мен се справяше доста добре на арената, но все пак това беше сезона на Мани и женския каст не беше много силен.
Раду тества Виктория. Той обясни, че ако тя е искала да гласува за Силвия, е щяло да стане 3:3 и Виктория като капитан, ще има финалната дума.
Може и да му е по-добре на Калоян в друго племе. Тук беше абониран за номинации.

# 1 376
Той Калоян не е за съжаление, все пак не отива на блатото. Зелените са за ожалване, че без мъже, ще ходят нон стоп по съвети, а мъже не останаха за дълго.

# 1 377

накъде е тръгнала тогава ?
Вероятно има договор с продукцията,че в рамките на...години ще се отзовава на повикване.Както и на повикване в телевизията.Не знам Само предполагам

# 1 378
Още нещо, което трябва да бъде вписано в Библията на игри на волята и което трябва да се знае от бъдещите играчи. Та, попадате в успешно племе, харесвате се, разбирате се, побеждавате, цари хармония между вас. Това, което трябва да очаквате е да ви разбият! Затова бъдете хитри. За да запазите племето си се правете на луди. Двама от вас задължително трябва да се влюбят за пред камерите, трети да ревнува и да прави мръсно на влюбените, четвърти и пети да започват всеки ден със скандали и мръсни номера. А шестият само да реве и да се жалва и всички останали да му се дразнят. Гаранция, че племето ви ще пребъде.

# 1 379
Ако гласовете Бяха 3-3 за Силвия и Калоян какво? Битка ли щеше да има?

Общи условия

Активация на акаунт