💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 916
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 155
"Блатните" като видяха Кралев и им се дощя да се удавят в блатото😂 .Изяде им джанките, но те бързо реагираха и след 5 минути вече се наговориха всички да гласуват срещу него. 🤣

# 1 156
Дори и на момчетата им е кофти,че на такъв ранен етап играят един срещу друг. Много готино отношение демонстрираха помежду си - страхотно спортсменство! Светлин трябваше да бъде умен,да отиде на блатото и да остави Кралев на Добри.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 22:12 от Lili Roze 748420

# 1 157
Предлагам при следваща игра наместо тежки жилетки да им окачат на гърбовете по една жива дива котка- така и по-бързо ще бягат. Защо е това издевателство?

Lili вероятно имаш предвид да остави Кралев на Добри, но да не забравяме, че си има сценаристи и вероятно те така са решили

# 1 158
Светлин или е много изморен от предишните дни, или нарочно се бави. Струва ми се второто.

# 1 159
  • София
Струва ми се, че ще държат Кралев, докато "победи" враговете си Митко и Добри. Та да се хвали, че ги победил. Та сега ще си иде Добрин, за Митко ще измислят нещо.

# 1 160
Като слушам пъшкането на Добрин- не си спомням да сме чували Гого така да диша...

# 1 161
Плуването с тежести трябва да се забрани. При проблем и спасител не може да ги спаси. В други държави има водолази около играчите, при такива игри. А тук един чичо с буй, евентуално.
А и като се обърне лодчицата със спасителя и "спасения" ако е с жилетка ще потъне съвсем Grinning

# 1 162
По-скоростно разбирателство и единомислие никога не е имало 😄
"Блатните" като видяха Кралев и им се дощя да се удавят в блатото😂 .Изяде им джанките, но те бързо реагираха и след 5 минути вече се наговориха всички да гласуват срещу него. 🤣

# 1 163
Плуването с тежести трябва да се забрани. При проблем и спасител не може да ги спаси. В други държави има водолази около играчите, при такива игри. А тук един чичо с буй, евентуално.
А и като се обърне лодчицата със спасителя и "спасения" ако е с жилетка ще потъне съвсем Grinning
То за по-сигурно да им бяха вързали по един воденичен камък на врата

# 1 164

Тук са на 50 метра от брега, като половината е плитко и може да се стъпва. Поне да се удавят няма страшно.

# 1 165
Ужасна игри... Миличките едвам ходят и дишат, а са едва по средата на играта...

# 1 166
Какъв е този зор да са с жилетки?!?! Здрави, пъргави момчета, кожа и кости станали, едвам кретат и дишат, страшно шоу. То бива садизъм…

# 1 167
И на мен ми се струва, че Светлин се бави умишлено още от самото начало, а Добри го няма в плуването, да не би да го готвят за победител?

# 1 168
Продукцията за пореден път копае дъното:
1. Последният остава в играта, предпоследният/вторият си ходи вкъщи.
2. Защо да не им сложим по една жилетка с тежест?
3. Защо пък да не носят с тия умрели мешки още тежест, че и к’во толкова, нека поплуват. Поне има напредък от миналата година, когато бяха с мешките с презрамки като конци. 😀 Но защо пък да не ги караме пет часа да завързват и отвързват мешките.

Светлин изобщо не изглежда като да се опитва да спечели.
Сините се сетиха, че видиш ли, то без Светлин щяло да им е тежко. Павел както ми беше супер свежарка, така сега ми става антипатичен..

# 1 169
Светлин ще се обеси, ужасно е това за гледане 😫

Общи условия

Активация на акаунт