💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 926
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Светлин щом се пребори на тежкото трасе с Наталия, значи и тук ще е пръв...и е по-здрав в краката... Добрин е по-слаботелесен.. И аз не искам никой да отпада, жалко...
Знамето миналата година беше на Министерство на туризма, сигурно и сега е същото..

# 1 141
Как продукция ще позволи да си тръгне един от двамата толкова силни играчи...не е честно. И двамата си заслужават да са още вътре.
Е как, все пак е важно досадникът Кралев да остане в играта. Ама нали, уж е много "забавен"...На мен отдавна не ми е забавен с повтарянето на едни и същи неща.

# 1 142
Плуването с тежести трябва да се забрани. При проблем и спасител не може да ги спаси. В други държави има водолази около играчите, при такива игри. А тук един чичо с буй, евентуално.

# 1 143
  • София
Жилетките бяха абсолютно излишни - един калибър са, мъже, така или иначе ще мъкнат торби.
Кралев много ме забавлява, радвам се, че ще му се посмея и на блатото.
Благой отдавна трябваше да си ходи, ограничено и грубо момче.

# 1 144
Наистина много тъпи правила. Последният и най-слабият остава в играта, един от добрите играчи отпада...

# 1 145
  • София
Кралев Мани ли е? Защо последният първата игра отиде на блатото. Защо не бяха на елиминация последните двама.
Явно игрите са се засилили да са Биг Брадър,нагласена пошлост с малко зрители.

# 1 146
Добре ,че Кралев отиде на блатото да хапне джанчици малко .И добре ,че не беше останал той да играе тази така тежка битка.Това не е за него ,с тези тежести .

# 1 147
  • София
Не разбрах защо ги натовариха с тези жилетки?!

Иначе и двамата са ми симпатични, предпочитах Гешев да е на елиминация, а мистър охтика да напусне позорно.

# 1 148
Каква е тая мания, като инвизитор Раличка тоолкова екзалтирано им изреждаше с колко кг ще ги натоварят, като добичета. Направо не е човешко, да са изгърбени, като магарета винаги.

# 1 149
Не мога да повярвам какво дъно са продукцията, хем не е като да не им знаем мръсните номера. За да запазят Льольо, ще изгонят топ играч, нямам думи...пълен резил !
За Светлин съм.

# 1 150
Не разбрах защо ги натовариха с тези жилетки?!

Иначе и двамата са ми симпатични, предпочитах Гешев да е на елиминация, а мистър охтика да напусне позорно.

Е, ми купили са ги, инвестирали са в инвентар и гледат максимално да го използват 😀

# 1 151
  • На брега на реката
Това е направо издевателство над участниците. То бива, бива ама тези са наистина малоумни. Що не им казаха да носят на главата си каяка, за да им е още по-гадно, а пък като видя варели вече ме избива на агресия.
И сега ще отпадне един от силните участници, Кральо портальо на блатото. Rage

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 21:52 от Бубoлина

# 1 152
Добринчо много зъл  , а забрави саботажите , плуването с жилетка , вчера лежа голяма част от времето , акълът му не стига да схване, че не е по-добър от Светлин , а просто по-висок.
Схемаджията с предложения отново Светлин да симулирал игра, нарочно да не обелвал . Много неприятен.

Добрин каза, че Светлин е по-добър от него на плуване. Никъде не е излобял срещу Светлин. Не пишете глупости!
Ави вие къде прочетохте , че е написано че зъл към Светлин ( злъчен и обсебен с чувство за мъст беше към Кралев ) . И преди да давате оценка за мнението в типично Добриновска стилистика може да прецизирана четенето си .

# 1 153
  • Варна
Какви са тези гаври с хората не мога да разбера?
Кому е нужно да са натоварени през цялото време с тези жилетки?!
А плуването е торба на гърба изобщо не искам да коментирам..
Постоянно рискуват живота на участниците в това предаване...😡

# 1 154
Каква е тази битка!? Като за финал. Малкият финал. Само пъзелът липсва.
Защо не им дадоха битката между Лефтеров и Гого. Беше красота и е точно за тях.
И какво правят тези двамата един срещу друг!? Не искам никой да си ходи. И двамата са ми любимци, като Добри повече и въпреки това обожавам да гледам летящият Светлин по терена. Аман бе.

Общи условия

Активация на акаунт