💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 973
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 125
Светлин е тренирал при Фифо, а Добрин при Гого. Сега ще видим кой е по-добрият треньор.

# 1 126
  • София
-Кой ще поеме хотела 🤣🤣.. Борисенко пак блесна...Били АББА, блондинка, брюнетка и двама мъже 😆

# 1 127
Каква загуба ще е Борисенко да не влезе в играта Joy Толкова е забавен

# 1 128
  • Варна
Борисенко SatisfiedSatisfiedSatisfied
ABBA...
Дано влезе в племената,голям образ!

# 1 129
Седя и гледам, ама ей така. За фон. Чувам мазния гладен льольо как се моли за храна, как ще вземе само за себе си, как не писка, защото е тарикат или мъж, ама нищо от това. И се питам в това вековно училище, с вековни традиции, на това ли ги учат? Къде е дисциплината, търпението, възпитанието..... Или са го изгонили, или ще го съдят. Тоя палячо опозори всичко .

Жалко за Светлин.
Жалко и за Гешев. Късно е либе за китка.

# 1 130
Борисенко май не иска вече Кралев да е там и иска да го номинират,ако няма имунитет,а Кралев искаше да играе с него.Борисенко иска да предаде вече икономството на хотела на някой друг.

# 1 131
Мен вече почна да ме хваща жал за Кралев, къде ходи все го гонят. Той все си върти схеми в главата кой от кой му е по-близък, а то най-близкия от вратата за краката иска да го маха

# 1 132
Ама и по един чувал с картофи им дайте да мъкнат на гръб, че не им е достатъчно... Щото какво беше Самоков е известен с добива си на картоф, пък Крамарска била от там, на Димо тъпотиите Unamused

# 1 133
На бялото знаме, кое министерство пише, че се ми се набива в очи и не мога да го разчета?
Кралев където и да отиде се наср*н😂, новия иконом на блатния хотел пристигна😂

# 1 134
Добринчо много зъл  , а забрави саботажите , плуването с жилетка , вчера лежа голяма част от времето , акълът му не стига да схване, че не е по-добър от Светлин , а просто по-висок.
Схемаджията с предложения отново Светлин да симулирал игра, нарочно да не обелвал . Много неприятен.

# 1 135
Честно казано, който и да падне, ще ме е яд. И двамата са много силни участници, и ми беше приятно да ги гледам на арената. И пак заради простотиите на продукцията ще отпадне силен участник.

# 1 136
Добринчо много зъл  , а забрави саботажите , плуването с жилетка , вчера лежа голяма част от времето , акълът му не стига да схване, че не е по-добър от Светлин , а просто по-висок.
Схемаджията с предложения отново Светлин да симулирал игра, нарочно да не обелвал . Много неприятен.

Добрин каза, че Светлин е по-добър от него на плуване. Никъде не е излобял срещу Светлин. Не пишете глупости!

# 1 137
Абе Добрин що не си каже, че го е страх от спасителите и лекарския екип, че с общи усилия щяха да го довършат

# 1 138
Как продукция ще позволи да си тръгне един от двамата толкова силни играчи...не е честно. И двамата си заслужават да са още вътре.

# 1 139
Варелът пак участва.
Малко тежест им дадоха. Отслабнали, гладни, поне по 50 кг. трябва.
Идиоти.

Общи условия

Активация на акаунт