💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 921
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Хм. Нещо забелязвам ли , струва ли ми се . Нещо по оста Силвия -Раду
Аз бях подхвърлила на майтап подобна теория , пък може да се окаже вярна...😎

# 1 351
Всеки изминал ден е поредно разочарование този сезон.
Значи. Тренираш по две и повече години, всяка година на кастинг, но не си седнал да изгледаш сезоните, за да разучиш играта?! Е, само хамалогия и щанги?
Зелените са доста изглупели. За какво държат Виктория и Попиленко???
Раду каквото и да кажеше, Виктория е достатъчно нагла да избере пак мъж, вместо жена или себе си. Язък.
Гешев започва да се огражда с жени. Да го пазят. Като един друг герой със слипове от преден сезон.
Аман от тези продуценти. Баста!

# 1 352
Моля оценете епизод 32 събота

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 1 353
В понеделник битката, ще бъде интересна, чакам с нетърпение. Зелените се абонираха трайно за дивия плаж. Тази женска коалиция, ще им излезе през носа.
Чудех се, защо Гешев говореше на Светлин, да праща Павката и Маги ли беше, вместо Анита, а то каква била работата. Павката обаче добре му го каза, не било съвсем като Рени и Светлин, ама си е баш... Е и той си подписва билета за навън. Тая година много мъже със слаби ангели...

# 1 354
Аз не съм сигурна, че ви разбирам. Защо не пратили Пелипенко или Виктория? Отбора, та отбора. Добре, ама отиде ли си една от жените, следващите са аут една по една. Може като зрители да не го виждате, но тези хора са там, за да останат. Мъжете винаги, ама винаги ще гонят жените първо. Те много добре знаят, че отбора става слаб и Силвия го каза преди няколко дни. Поемат риска, само и само да издържат заедно до по-преден етап. Разтрогнат ли сега тая женска коалиция, отиват си всички. Абсолютно нормално решение, всеки гледа да остане в играта.

# 1 355
Как може да заложат на тая Красима, тя е такава кифла . И в сезона си не беше нещо особено, помня я като флегма . Не е проблем,че е майка, пък и не е родила скоро.

# 1 356
Аз не мисля, че Раду е объркал сметките - преди неговото гласуване Калоян имаше 4 гласа от жените, Силвия - 2. С гласа на Раду за Силвия, пак ставаше 4 на 3, т.е. той си заминаваше с гласа на Раду или без него. Силвия е права за Раду, че е най-силния за момента /не твърдя, че е най-комплексният/, а и тя може би е решила, че за нея по-добре да бъде в нормални отношения с него. Не см смятам, че има нещо по-особено в това.

Колкото до битката - абсолютно глупаво решение - Красима може да е била сила преди 3 г. /не съм гледала сезона/, но сега и изминалото време, и възрастта донякъде, и майчинството са си казали своето. Преди 3 г. плувала, ама не добре, не бе, плуваше си....  Тя през изминалите години да не е тренирала всеки ден целенасочено за ИВ, докато момичето си каза - 2 г. тренира за това + възрастта, + пъргавината й /малко като Анджи/ - толкова много жокери, но при Зелените - никаква логична мисъл не видях в тази насока.

# 1 357
Само 3 бяха за Калоян гласовете, когато Раду гласува. Аз лично смятах, че има вариант Вики да гласува за той да се спаси, нали миналата седмица имаха разговор как съжалява, че е на елиминация… тъй че не беше 100% решено

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 22:50 от dakota14

# 1 358
Момичетата ме убиват с това "чисто коалиционно". Да хвърлиш толкова труд в подготовка , но да не можеш да мислиш. Без мъже като племе ще се разпаднат и ще са първи мишени в новите племена, дори да успеят да стигнат дотам.

# 1 359
  • София
Момичетата ме убиват с това "чисто коалиционно". Да хвърлиш толкова труд в подготовка , но да не можеш да мислиш. Без мъже като племе ще се разпаднат и ще са първи мишени в новите племена, дори да успеят да стигнат дотам.

Добре, махат жена, за да останат мъжете и племето да е силно. Обаче стигат до номинации и какво? Първи на мушка ще са останалите жени. И съответно има шанс да загубят и да отпаднат преди фаза 2 още. Значи, ако целта им е да се задържат максимално дълго - ами това е начинът. А и с двама мъже + 2 много силни жени + Пелипенко, която не е супер силна, но пък играе момичето и минава всякакви елементи + Виктория като плувец - не им става чак безпомощно племето. До тук те много битки ги спечелиха и с добра стратегия и мисъл.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 22:12 от gg__

# 1 360
Каквото и да си говорим , това е най-дълго издържалата женска коалиция , за всички сезони на всички риалити формати. И според мен тя се крепи на доброто сърце на Анджи.  Сега ако им пратят Кралев, съм сигурна , че ще яде женски бой Grinning

# 1 361
Каквото и да си говорим , това е най-дълго издържалата женска коалиция , за всички сезони на всички риалити формати. И според мен тя се крепи на доброто сърце на Анджи. 
Ако Миряна беше останала в племето, сега положението щеше да е по-различно. Идването на Пелипенко спомогна много за женската коалиция.

# 1 362
"Чисто коалиционно" е много мило, но си мисля, че играта ще ви опровергае. Да не се отчита значението на мъжката сила в този тип игри не е разумно. Но ще видим...

# 1 363
Ми като жените са номинирани, да отиват на елиминация и да си печелят битките. Така го разбирам аз пътя до финала. Не може да стигнеш финала със сплетни, женски интрижки и уговорки под ореха.

# 1 364
Като слушам пъшкането на Добрин- не си спомням да сме чували Гого така да диша...

Как ще го чуеш като в миналите години нямаха микрофони по време на игра.

Общи условия

Активация на акаунт