💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 947
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Какъв подарък направиха на другото племе, като изпратиха Калоян...

# 1 336
Много любов, много нещо в това синьо племе. Grinning Ренка и Светлин, сега Гешев и Анита.. Ти да видиш. Grinning
Гешев греивал, като е покрай него. Grinning

# 1 337
Дано Калоян изкара повече в играта и от Раду и от зелените кокошки Sunglasses

# 1 338
  • София-Младост
Калоян е в сините, пак добре че не е на блатото.
Не разбирам защо не гласуват от началото на база представяне в игрите, а са коалиции, мъжки думи и женски глупости.

# 1 339
Много ме изненада Раду. Не вярвам точно той да обърка сметките.
Много ме е яд за Калоян, наистина. Яд ме е, че съсипват зеленото племе по този начин. Но не се ядосвам на жените. Яд ме е на тъпото предаване за тия тъпи игрички.

# 1 340
Раду да не се прави на тъп.
Ще ги видим в понеделник умните жени за финал как ще бутат количките. Сигурна съм, че Пелипенко много добре ще се справи и няма да каже нито веднъж “Ох, съжалявам хора” 🤭

# 1 341

Синхроните за тази седмица.

# 1 342
Утре пак тежести , бутане на вагонетки . Тези сценаристи толкова да са скопени идейно и с безумните местения , локации , излишни натоварвания съвсем опропастиха предаването.
Пелипенко не се е отличила с някакви качества и си е слабо звено , особено в сравнение със Силвия , Анджи , Раду, Калоян . Виктория поне в плуването я превъзхожда.

# 1 343
  • София
Защо Димо казва ,че Радостина поразява мишените ,като те не са паднали изцяло?!А вчера на Добрин казваше-"нее ,трябва целите да паднат на земята "
Защото са жени, щадят ги. Joy

Красима изобщо не беше във форма, направо не приличаше на себе си на арената. Все едно съвсем различен човек, а в трети сезон беше хала.
Виктория ме дразни все повече, кога ще се обособи с кого точно играе? Защото прави завери с мъжете зад гърба на жените, а после гласува с женската коалиция. Трябваше да махнат Пелипенко или нея - Пелипенко е най-новата в отбора, най-лесно ще я прежалят, а и не е нищо особено като играч. Виктория пък има само едното плуване, иначе е тотал щета в игрите. Общо взето направиха чуден подарък на сините.
А Гешев нали си имал приятелка, какво грейване около Анита, какви пет лева?

# 1 344
Мен не ме е яд за Зеленото племе, пълно с дървени философи и тъпи стратегии и предателства. Калоян е класи над тях и ще е по-добре в някое от другите племена, може би в червеното ще се сработи най-добре. Калоян отдавна ми е направил супер добро впечатление на умно, сдържано и интелигентно момче, което нито веднъж не съм чула да каже и една излишна дума, винаги се изказва супер премерено и на място; за разлика от Раду, който като един типичен водолей, отново не падна по гръб и веднага първата му работа беше да се опита да убеди Калоян как той, Раду, няма как да е сбъркал в сметките, но това е невъзможно, той никога не греши, абсурд.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 21:37 от Capricorn Rising

# 1 345
В Подкаста със Светлин ,той каза че Гешев и Анита се познавали отвън още и когато тя е отишла в тяхното племе ,Гешев казал че нямал да номинира Анита ,предпочита да се раздели с Павката или Маги .

# 1 346
  • Някъде в Матрицата
Красима още като седна на понтона да си почине я отписах. И синхроните на Силвия също ми подсказаха, че претендентката е победила. Мъжът ми очакваше да се получи обрат и Красима да спечели, ама нъцки.
За отлъчването - то беше ясно, че мъж ще е отлъчения. Момичетата са повече и са си коалиция.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 21:33 от Ph0enix

# 1 347
Хм. Нещо забелязвам ли , струва ли ми се . Нещо по оста Силвия -Раду

# 1 348
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Калоян изпратен,за сметка на Виктория и Пепиленко,които не са особено полезни за отбора.
Освен продукцията да им е спуснала инфо,че сините трябва незабавно да са подсилени с мъж,а от блатото при тях ще дойде мъж..нямам обяснение.

Нелепа седмица.

# 1 349
Сега гледам на запис и виждам ,че на Красима торбичката е предварително вързана , а тази на опонентската е същата като на Светлин

Общи условия

Активация на акаунт