💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 957
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 320
Защо Димо казва ,че Радостина поразява мишените ,като те не са паднали изцяло?!А вчера на Добрин казваше-"нее ,трябва целите да паднат на земята "

# 1 321
Само не виждам логиката... за какво зелените се опазиха от съвети и няма да отпадне никой на елиминация тази седмица, след като сега са застрашени и може да останат без един?

Защото стават твърде силен отбор. Това е начина да ги отслабят и да разджуркат там малко нещата.

Беше мъка за гледане. Красима изобщо не е във форма. Силвия може и да дразни сега с дудненето си, но е права. В този отбор за съжаление не се изслушват, иначе са добри.

# 1 322
Щото правилата се мислят на момента. Така си е преценил Димо за тези мишени 😂

# 1 323
  • София-Младост
Много измъчена тази битка за лилавата 😕

# 1 324
  • София
Оффф трябваше да пратят Виктория или Пелипенко. Нито едната, нито другата върши нещо в племето, освен да е глас при съвет.

# 1 325
Значи, да си спечелиш елиминационните битки през седмицата, да се бъхтиш там и накрая пак да ходиш на съвет😆😆😆
Е.ех ти и Игрите. Няма такава глупост😆

# 1 326
Оффф трябваше да пратят Виктория или Пелипенко. Нито едната, нито другата върши нещо в племето, освен да е глас при съвет.

Пелипенко е кораво момиче, не е лигла и не се е дънила на нещо. Може да не е топ, но съвсем не е слабо звено.

# 1 327
Добре, поне че е ново само ново племе, а не смотаното блато. Аз се надявам да отлъчат Силвия, ще стане доста интересно ако Виктория предаде момичетата и кой нов би на прицел при Раду

# 1 328
Верно ли тия кокошки ще махнат Калоян 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ за сметка на Виктория и Пелипенко🙄
няма толкова нелепа седмица…

# 1 329
  • София
Само на мен ли ми се стори, че мешката на Красима беше вече с възел?
Мешките и вчера бяха завързани.
Добрин дори го отбеляза на един синхрон, че е внимавал да не си развали мешката и затова правеше малък отвор и пъхаше торбичката вътре и стягаше, а после вадеше само стъпалото и отсичаше, без да вади цялата торбичка.
Светлин непрекъснато отвръзваше и завръзваше мешка, с което изгуби много време.

# 1 330
Аз пък се надявам да не предаде Виктория момичетата. В това предаване една стабилна женска коалиция не може да се заформи. Защото ние жените сме 🐍🐍🐍
😀 За това и жена финал не стига. Има там 1-2 изключения. Поли от не знам си кой сезон и Ваня май също стигна финал.

# 1 331
Силвия каза,че чакат на мястото на Калоян -друг силен мъж от блатото.Явно знае ,че или Димитър или Борисенко ще дойде .

# 1 332
А ако не дойде? Ако дойде Кръчмарска? Какви сметки върти😑

# 1 333
А сега това не го очаквах… Раду ме изненада

# 1 334
Раду и да гласуваше за Силвия ,жените са 4 и пак щяха да изпратят Калата

Общи условия

Активация на акаунт