💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 028
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 305
Само не виждам логиката... за какво зелените се опазиха от съвети и няма да отпадне никой на елиминация тази седмица, след като сега са застрашени и може да останат без един?

# 1 306
Красима изобщо не си дава зор.

# 1 307
  • София
Изобщо не знам каква е тази Красима, но това, което виждам от представянето и е...оле, мале - в Игрите на волята?!!!

Вероятно се е надценила като са я поканили за битката...надявам се, че здравословно е добре момичето, защото страшно се мъчи

# 1 308
Защо канят за Ол старс такива "стари герои" ,които не са във форма вече?! Красима ,Милен ,Гатьо -ми не стават вече ,какво гледаме пародии в събота . Родили ,напълняли ,отпуснали се вече в годините  изобщо да не ги викат .Радостина и тя тотал щета.

# 1 309
  • София
Дори и чудо да стане да победи, не съм убедена че заслужава да влезе в Ол старс, това гръмко име.

# 1 310
  • София
И снощи беше мъка да се гледа, но днес е непоносимо..
Помня я Красима от с.3, но не я помня с нещо ...запомнящо се.

# 1 311
Не мога да дишам, докато ги слушам. Май ще трябва без звук. Вчера като гледах изпъкналите вени на червените рамене на  Добрин направо усещах болка Weary отвратителна битка
Тая Красима добре ли е? Защо си усложнява всичко от незнание ли е или иска да загуби? Rolling Eyes

# 1 312
Това за мен и подигравка и с участници и със зрители -участието на Красима.
Ми като не си във форма да не са те хванали за шията да участваше Тя се влачи като черво по арената

# 1 313
Нямам нужда да гледам такъв тотален тормоз на жени. Само ще ви прочета после. Жалка работа. Направи ми впечатление как Силвия се изрази за Красима: " Била е майка". Не, Силвия, не е била майка. Тя е майка. Но на нейно място бих си спестила това насилие над тялото. Дано и двете момичета са добре след това насилие.

За малко да забравя да отбележа, че Виктория не е по прашки.

# 1 314
  • Stockholm
Според мен продукцията и Красима са имали договорка тя да падне, Знаели са, че не е в добра форма и им е била нужна, за да се загуби залога. Няма случайни неща в това предаване.

Излишно е да казвам, че Силвето освен всичко друго, е и далновидна.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 20:36 от silsto

# 1 315
И как може поне малко да не помислят великите Силни? Не съм от феновете на Силвия, напълно безразлична ми е, но доводите ѝ още на първия синхрон бяха абсолютно верни. Красима си каза, че вече е майка, логично да няма време за тренировки, както преди. Да не говорим и че е участвала в сезон 3, в който битките нямаха нищо общо с тоя ужас в последните 2 сезона. Изобщо не може да се говори за “опит”.

# 1 316
Красима само дето  едно кафе не седна да изпие

# 1 317
  • София
Единственият им вариант на зелените да спечелят, е ако Радостина се контузи и отпадне...

# 1 318
Може би сценарият е да пратят Силвия при капитан Стан.  За нова любовна нишка Joy

# 1 319
А каква е тази безумна награда за племето, ако познаят? Един ще е с имунитет на съвета...seriously? Направо не знам как са го измислили това.
Според мен с това че един ще е с имунитет на съвета е, че ако се стигне до съвет ще има само един номиниран при тях.

Общи условия

Активация на акаунт