Дами, колко от вас имат недостиг на секс във връзката?

• 6 579
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Севлиево
Съпругът ми е на 46, заедно сме от 20+ години и все още ме търси и има тръпка(аз съм на 41 и съм по-обрана и въздържана,но все още ме кара да се чувствам като през първите седмици и месеци от връзката ни). Нещата ни се случват 2-3 пъти седмично, което е направо за завиждане като чета тук из форума...

# 31
Авторката, и на 25 с този рехав сексуален живот смяташ, че си изпуснала влакове, че не ти се занимава повече да търсиш, примиряваш се, че има и по-важни неща (имажинерни) и че това е статуквото, мърдане няма ?!
Каква тъжна участ!

# 32
  • София
Авторке, защо да се учиш да живееш сама, като можеш вместо това да си намериш някой, с когото да правиш редовен и задоволителен секс? Наистина разсъждаваш като за 45+ годишна, и то на теория, защото напрактика жените на тези години си търсят и правят секс активно. Само дето ти си на 25 и един ден като се събудиш на 45, няма да те греят спомените за добрия съквартирант. Да си наляга парцалите твоя, иначе по-добре друг да ти "стопанисва нивата".

# 33
Може тя. И аз бих търсила друг. Но, има проблем. Лесно може да намери добър еб@ч. Малко по-трудно добър човек с всички други достойнства за съпруг. И вече съвсем трудно е да намери такъв, който да обединява и двете, че и да е свободен Simple Smile

# 34
  • София
С такова отношение - "аз съм си такъв", липса на интерес към нуждите й, нежелание да надскочи мързела си - нещо ме съмнява да е добър съпруг и баща. За тези неща трябват качества, не само липсата на няколко проблемни черти, плюс неудобството от търсенето на нова квартира. Все пак, единственият аргумент, в негова полза, който изтъкна авторката, е че "не е лош човек". На 25 определено можеш да си позволиш да потърсиш мааалко повече.

# 35
Аз съм различен с всяка жена.
Ако ги събера да си говорят , жените с които съм спал, ще има от супер до слаб 2.
Има жени, които като ги гледам и ми се прави секс. То от първата целувка паля на 6 предавка. С други не става.
Въпроса е много сложен.
Но с една дума. Един и същ мъж  ,може да има различна сексуалност с различни жени.
Втората нишка е уменията.
Някой трябва да го е научил тоз мъж какво да прави и как.

Третата нишка е ....
Някои просто не го усещат. Не и идва от вътре.

Голяма доза късмет.

# 36
  • Най-сетне у дома
Искрено се натъжих, че млади хора на по 25 са склонни да търпят безстрастни отношения заради страх от самота. На почти 49 години съм и дори за ден не бих останала в описаните от авторката отношения.

Пожелавам сили и порив за повече себерефлексия, малко повече самостоятелност и самодостатъчност. Лошият секс и компромисните връзки виреят в условията на  "какво ще стане, ако не съм във връзка на 25".

# 37
2те дами, не се карайте Smiley . Дет' вика
Е, то и авторката не е казала дали е важно за нея. Сверява си часовника. Simple Smile

наистина си сверявам часовника. Обмисляла съм раздяла, но се чудя колко си заслужава, щото извън секса, не е лош човек. На 25 сега да се занимавам да търся квартира сама, пък да живея сама (не е проблем, просто не ми допада самотата), пък да се отърса емоционално от партньора, пък после да се притеснявам кога и къде ще срещна някой свестнен и тн. Преди тази ми връзка, предните бяха краткотрайни и това е психиески изтощително, емоционално също. Заслужава ли си цялата тази разправия?

Anyway, чудно ми е дали някоя е минавала по същия път и бих се радвала да сподели. Друго си е като някой те разбира за конкретен казус
Извинете, но това звучи ужасно... Като да нямате интерес за каквото и да било. Защо изобщо живеете? Скучно съществуване на принципа "все тая, карай да върви"... А усилие ще направите ли за деца, кариера, уютен дом...? Или звучи твърде ангажиращо?!..

# 38
И аз недоумявам това примирение с някаква илюзорна зона на комфорт и страх за търсене на каквото и да е извън нея на такава млада възраст. На 25 беше всеки ден, а 30г. по-късно през ден със същия този човек. Не мога да си представя при вас какво ще е след 30г., ако изобщо се изтърпите толкова дълго с такива отношения отсега.

# 39
Аз след 30 и години осъзнах някои основни неща за щастливо съжителство. И сега на близо 40г. имам претенции за секса. На 25 беше много по-лесно някой да ми обясни, че има и мнооого по важни неща в живота, нищо, че ти сънуваш краставици. (но аз си бях бяла птица, де)

# 40
  • SF
На 25 сега да се занимавам да търся квартира сама, пък да живея сама (не е проблем, просто не ми допада самотата), пък да се отърса емоционално от партньора, пък после да се притеснявам кога и къде ще срещна някой свестнен и тн. Преди тази ми връзка, предните бяха краткотрайни и това е психиески изтощително, емоционално също. Заслужава ли си цялата тази разправия?
Е, ти с това съсипА цялата тема за секса. Щом ти е удобно и не ти се занимава на 25 да срещаш някой, карайте си го така.
Ако смяташ, че на 35 ще имаш повече възможности за започване на нова връзка, не се разправяй.... Но вероятно пък тогава вече ще ти се е доживяло сама.
Цитат
Anyway, чудно ми е дали някоя е минавала по същия път и бих се радвала да сподели. Друго си е като някой те разбира за конкретен казус
И какво, ако някоя е минала по същия път и те разбере? Това с какво ти помага на тебе?

# 41
  • Paris, France
наистина си сверявам часовника. Обмисляла съм раздяла, но се чудя колко си заслужава, щото извън секса, не е лош човек. На 25 сега да се занимавам да търся квартира сама, пък да живея сама (не е проблем, просто не ми допада самотата), пък да се отърса емоционално от партньора, пък после да се притеснявам кога и къде ще срещна някой свестнен и тн. Преди тази ми връзка, предните бяха краткотрайни и това е психиески изтощително, емоционално също. Заслужава ли си цялата тази разправия?

Не съм минавала по същия път, защото не бих живяла с мъж, който не ми харесва и не ме задоволява полово ако мога да си позволя да живея сама. Разбирам да си останала без дом след природно бедствие или война, да нямаш какво да ядеш, та затова да живееш с подобен временно. Да седиш незадоволена за да не търсиш квартира чупи тъпомера.

На твоята възраст още не бях имала сериозна връзка и не бях живяла с мъж. Какво толкова те притесняват краткотрайните връзки?

ОК, аз обичам да живея сама или поне нямам проблем с това. Ти не искаш да си сама, обаче сега си сама в тълпата. Има до тебе мъж, но не те задоволява.

Пишеш, че си привързана към мъжа и че не си имала друга дългосрочна връзка. Добре. На твоята възраст повечето не сме имали сериозни връзки.

В прав текст - с този мъж по-добре няма да става. Опциите ти са:

1. Седиш с него и чакаш менопаузата. Не си сама. Е, може един ден да срещне друга и да ти бие шута. Тогава търсиш квартира, искаш или не искаш. Ако този ден дойде като си на 45 или 50 - Не е фатално, но гледай ипотеката да е изплатена!

2. Седиш с него и правиш секс с други мъже отвреме навреме. Идеално женени, та да те не тагват на съвместни снимки. Ако те хване - търсиш квартира. Може да се разнообразяваш с ергени, та поне като ти бият шута, да имаш де да идеш. Това ако те искат, разбира се.

3. Почваш да излизаш с други мъже и като намериш някой, с когото сте съвместими в леглото и иска да е с тебе - стягаш багажа и отиваш при него. Гледай да има жилище, та поне да имаш едно перо по-малко!

4. Намираш си квартира и се изнасяш.

За мене опция 4 е най-сигурната и даваща възможност за най-задоволителен секс. Така живях до 27г.

Сега си на 25г. След 10г ще се обърнеш назад и ще видиш, че си си профукала най-хубавите години  в съжителство с плужек.

# 42
До партньора си е. Предишният ми такъв не искаше често секс, аз исках повече от него, и обичаше да си лягаме като братче и сестриче без никаква интимност. Това разбира се ме дразнеше. Сега съдбата ми го връща със съпруг, който постоянно иска секс и аз съм тази с по-ниското либидо. Той е винаги и постоянно готов, няма значение болен, гладен, изморен, нищо не го спира. Не винаги му се отваря парашута, но като цяло отговорям на желанията му.

# 43
Точно ,при мен се случи същото . Имах партньор все искаше ,буквално не исках да чувам за секс ,мечтаех за мъж,който ще иска веднъж-2 пъти седмично , е взе че се сбъдна ,внимавай какво си пожелаваш 😅 на жена е трудно да се угоди,важното е да сме happy
До партньора си е. Предишният ми такъв не искаше често секс, аз исках повече от него, и обичаше да си лягаме като братче и сестриче без никаква интимност. Това разбира се ме дразнеше. Сега съдбата ми го връща със съпруг, който постоянно иска секс и аз съм тази с по-ниското либидо. Той е винаги и постоянно готов, няма значение болен, гладен, изморен, нищо не го спира. Не винаги му се отваря парашута, но като цяло отговорям на желанията му.

# 44
В това никой не се съмнява. Ако и двамата ги устройваше, дори и да е веднъж седмично за кратко и некачествено, нямаше да я има темата. Проблема е, че единия е ок с това, а другия крайно недоволен, но недостатъчно за да направи някаква радикална промяна. Едва ли е възможно партньори с напълно еднакви желания, но ако много се разминават се трупа напрежение с неизбежно усложняване на взаимоотношенията рано или късно.

Общи условия

Активация на акаунт