Дами, колко от вас имат недостиг на секс във връзката?

• 6 589
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
  • France
Отговорих ти. Какво не разбра?

# 16
Ще повторя отново за 3 път ,никъде не казвам обратното ,може би не си разбрала въпроса на темата ,,колко от вас имат недостиг на секс" ,а не ,,вие мислите ли,че това е най-важно"  аз и в онази тема поясних ,че и на мен ми се иска повече ,ама няма и това не е повод за раздяла .
Няма да споря ,разбирай го както искаш 😊

# 17
  • France
Много добре разбрах въпроса и за това да видя твоя отговор ме усмихна. Просто си спомних как ме/ни нравоучеше преди време.

# 18
  • София
Цитат
Сит на гладен не вярва.

Особено в тази тема ! Тези, които имат системен недостък няма как да разберат тези, които имат системен излишък и обратното.

# 19
2те дами, не се карайте Smiley . Дет' вика
Е, то и авторката не е казала дали е важно за нея. Сверява си часовника. Simple Smile

наистина си сверявам часовника. Обмисляла съм раздяла, но се чудя колко си заслужава, щото извън секса, не е лош човек. На 25 сега да се занимавам да търся квартира сама, пък да живея сама (не е проблем, просто не ми допада самотата), пък да се отърса емоционално от партньора, пък после да се притеснявам кога и къде ще срещна някой свестнен и тн. Преди тази ми връзка, предните бяха краткотрайни и това е психиески изтощително, емоционално също. Заслужава ли си цялата тази разправия?

Anyway, чудно ми е дали някоя е минавала по същия път и бих се радвала да сподели. Друго си е като някой те разбира за конкретен казус

# 20
И аз съм на 25. Ако сега не се научиш на тези неща, не знам кога. Животът все ще те изненадва и без това.

# 21
Ами изборът ти на 25 да не си сама може да доведе на 45 да правиш секс веднъж през високосна година. Но пък ще имаш добър съквартирант.
Трудна работа и вълка да е сит и агнето цяло ...

# 22
Ами изборът ти на 25 да не си сама може да доведе на 45 да правиш секс веднъж през високосна година. Но пък ще имаш добър съквартирант.
Трудна работа и вълка да е сит и агнето цяло ...
Smiley

Хахахахах, верно понякога си мисля, че е поне добър съквартирант. Нашите са на 45, не съм забелязала да имат вече сили за такива неща. Пък може и да се забалвяват, знам ли ги Satisfied

И аз съм на 25. Ако сега не се научиш на тези неща, не знам кога. Животът все ще те изненадва и без това.

Да се науча на това сама да живея? По принцип проблем нямам, но друго имах предвид.

# 23
  • France
Аз бих. Като цяло причините ти да останеш в тази връзка са изцяло практични, което е странно за 25г момиче. Да си на 55 ще разбера.

# 24
Ако родителите ви са на 45 ви се виждат стари и нежелаещи секс сте в огромна, ама огромна грешка.
Секса с годините става все "по-сладък", но поомръзва ако е еднотипен.

# 25
Не говоря и аз за това точно. На 25, ако не поемаш рискове, ако искаш повече, а се примиряваш - кога иначе? Имаш ли вече семейство, все по-трудно ще става.

# 26
Ясно е, че приятелят ти толкова си може. Проблемът е обаче, че с времето ще става все по зле, той още по малко ще се старае, ти все повече ще ти се отщява и ще се превърнеш в кисела недоклатена леличка, дето всички ги виждаме постоянно.
А за 40 годините и секса си много далеч от истината, някои имаме по добър сексуален живот от вас 20 и няколко годишните, видно и от темата ти.

# 27
Нашите са на 45, не съм забелязала да имат вече сили за такива неща. Пък може и да се забалвяват, знам ли ги Satisfied
Батко ти е по-голям от вашите, както и много от каките ти тук също, пък си имат сексуален живот.
А по колко често и по колко дълго си е въпрос на вкус. "Свършва бързо" за тебе какво значи? Аз (един и същ мъж) навремето си като съм правил секс с различни жени, някои викаха "още няма ли", пък някои викаха "ох, не мога повече, два пъти свърших и се претрих" - при едно и също представяне от моя страна. Така че и аз съм нещо като на мнението на ЧС (с която, забелязал съм, много често се съгласявам).

И накрая един виц:
Скрит текст:
Английски лорд отишъл с жена си на посещение в кравефермата. Като разглеждали разплодния бик, милейди попитала гледача - "колко често го прави този бик"? "Всеки ден, милейди, даже понякога по няколко пъти на ден".
"Чухте ли, милорд?" - обадила се дамата.
Тогава милорд попитал "Ама всеки път с една и съща крава ли". Гледачът отвърнал "Не, разбира се, всеки път с различна".
"Чухте ли, милейди?" - натъртил лордът.

# 28
Подобен виц, пак свързан с темата за либидото.

Жената излиза от банята, хвърля си хавлията, върти се, кълчи се и пита гордо мъжа си:
- Е, как е?
Мъжът гледа - дупе като детско барабанче, корем достоен за Микеланджело, гърди, които спират дъха, абе, направо всичко топ, мацка та дрънка.
- Ех... да беше чужда, цена нямаше да имаш!

# 29
2те дами, не се карайте Smiley . Дет' вика
Е, то и авторката не е казала дали е важно за нея. Сверява си часовника. Simple Smile

наистина си сверявам часовника. Обмисляла съм раздяла, но се чудя колко си заслужава, щото извън секса, не е лош човек. На 25 сега да се занимавам да търся квартира сама, пък да живея сама (не е проблем, просто не ми допада самотата), пък да се отърса емоционално от партньора, пък после да се притеснявам кога и къде ще срещна някой свестнен и тн. Преди тази ми връзка, предните бяха краткотрайни и това е психиески изтощително, емоционално също. Заслужава ли си цялата тази разправия?

Anyway, чудно ми е дали някоя е минавала по същия път и бих се радвала да сподели. Друго си е като някой те разбира за конкретен казус

Като се появи друг мъж и този вече не ти е тръпка, още по-сложно ще ти се вИди, отколкото да търсиш квартира, да се местиш, да поживееш сама.......

Общи условия

Активация на акаунт