Закъснение след аборт

• 440
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,на 6.09 ми се наложи да правя аборт по медицински причини. Доктора ме извика след два дена на контролен преглед ,но тъй като щяхме да пътуване ме извика на следващия ден. Каза ,че всичко е ок.
Минаха близо 40 дни а цикъл все още нямам. Имам менструални болки от доста време,но не идва. През това време имахме няколко полови контакта без предпазни средства.
Ако някой е преживял подобно нещо моля да сподели,записах си час чак за следващия вторник
При прегледите се беше видяла малка киста отляво ,но ми казаха да не се притеснявам
Може ли да има усложнения след аборта или тази киста да е пораснала,направо незнам какво да мисля;( до вторник ще се побъркам

# 1
  • София
То и за тест не си, че може да даде фалшив резултат.

# 2
Аз и на тестове не вярвам
Правих чхг няколко пъти покачваше се както трябва,но накрая излезе кухо яйце Cry

# 3
В коя седмица е бил абортът?

# 4
# 5
С лекар обсъдила ли си кога може без предпазни средства? След подобни манипулации рискът от инфекции е огромен при секс без предпазни средства, а дори и да планираш нова бременност, също има някакъв период, през който не е препоръчително да се забременява скоро след това, защото може да има проблеми с износването и пр.

# 6
А защо правите секс без предпазни средства?
След аборт матката е "наранена", а шийката отворена. Лесно се забременява, но вероятността бремеността да бъде нормална и успешна е малка.
Обаче най-лесно се получава възпаление на матката при полови контакти без презерватив поне 30 дни след аборта. Това бе редно лекарят да ви го каже.
Тъй като признаците, че ще ви дойде е възможно да са контракции  е добре да посетите лекар за видеозон и преглед.

Иначе не е нещо необикновено, че не ви е дошло 40 дни. Може и месеци да нямате цикъл, докато организма не намери своите пътища да се възстанови.

# 7
Попитах лекаря кога мога да правя секс каза след седмица , а за следваща бременност след два месеца

# 8
Според мен си направете преглед при лекар за да е ясно, че всичко е наред.

За лекарския съвет ... какво да ви кажа ... направо е тъжно Sad

# 9
Попитах лекаря кога мога да правя секс каза след седмица , а за следваща бременност след два месеца

За секс по принцип, или специално за секс без презерватив си питала?

И аз съм на мнение за друг лекар и да спреш за известно време със секса без презерватив, докато не се възстанови матката.

# 10
Ох не си мислете ,че съм няква нимфоманка.
С мъжът ми сме правили 3-4 пъти секс за целият период

# 11
Белята става и от един път, информирай се повече, все пак е твоето тяло.
 Доколкото си спомням от приятелка ѝ бяха казали, ако не ѝ дойде цикълът до 50 дни да отиде на преглед.
Успех

Общи условия

Активация на акаунт