Червените знаменца при жените

• 18 396
  • 517
  •   1
Отговори
# 450
Нали това е идеята, да стесниш аудиторията, да хванеш "твоя си влак" както тука обичат да се изразяват, а не да полагаш усилия да се харесаш на мнозинството, сакън да не останеш сам, и после цял живот да играеш театър, и да ти се искат разни неща, ама няма. Това съобразяване се вижда до какво води, до нещастни хора, а щастието е за смелите.

# 451
Ако наистина много са си паднали по жената (момичето) мъжете обикновено рационализират и ще ѝ намерят "оправдание" за свирката и за всичко друго. Та със свирка или без свирка, ако не те харесват чак толкова, все ще намерят за какво да се хванат.

# 452
  • Обран бостан ;)
Аз съм за равноправие.

Нямам задръжки да ударя една "шпакловка" на първа среща. Правил съм го като студент и то не в кола, а под открито небе (на покрива на един многоетажен блок). После ходихме 6 месеца, докато тя завърши.  В тази връзка не намирам нищо к*венско в кавалите на първа среща, освен ако не ми поискат пари преди това. Wink

Най-големия "червен флаг", даже черен е ако жената членува активно във феминистки общества/групи.

Аргумент:

Възприемането за 100% истина на мнението на самоопределили се за "ерудитки" в подобни кръгове изкривява представата им за реалността, както и за самите тях, а именно, дават си нереално висока самооценка, започват да имат нереално високи изисквания към партньора, както и нереално високи очаквания откъм личното и кариерно развитие. В следствие на горното жените започват да смятат себе си за духовно извисени, умни, начетени, съответно компетентни по всички въпроси, което им дава основа да започна да гледат на мъжете като примати неспособни за нищо, или ако все пак са способни на нещо, то на много по-ниско ниво от тях.

Всичко това ги прави нежелани партньорки за дълготрайни връзки, а също така дава основа и за много грешни решения, които водят до големи разочарования в личен и професионален план, което допълнително утежнява общуването с противоположния пол.

С две думи, ако единия партньор живее в "матрицата" а другия в реалността вероятността за връзка клони към нула.

# 453
И ако всички живеем в матрицата и така наречената "реалност" е просто добре барната холограма? Какво? Малко е вероятно разбира се, ама няма и твърди доказателства за обратното.

# 454
Извода е, първо чакаш да видиш той дали ще се сети да ти направи нещо там - защото дърветата от мъжки пол са доста. И дали е добър в “ораторските” си умения, и чак после се залавяйте за го стимулирате. Общо взето свиренето най-лесно може да те остави без оргазъм… за съжаление. Той нашия се е приготвил да спинка вече, тя още не е докосната и няма да заспи в това състояние.
Нека той да се потруди - така и така му се иска да го караш да работи за теб.
Ааа да, добрият стар секс "танто за кукуригу". Grinning Страст ли бе да го опишеш.
ПриМадона, нищо лично, ама ми стана смешно.

# 455
  • София
Само аз ли не мога да си представя ситуация, в която да обяснявам на мъж, че ми е най-чистият Joy Всякакви неща съм хвалила, ама хигиената Joy

Ами щото за да получиш трябва да си майстор и да знаеш как да си поискаш, а за да дадеш трябва просто да си дащна.

Или да попаднеш на дащна Wink

Аз съм много дащна, ама с мъжете, които харесвам, които пък са доста малко. Ако някой си беше помислил, леле, тази каквато е дащна, сигурно е дала на целия град, нема се занимавам, пфф, бая хубави преживявания щяхме да пропуснем Joy

# 456
  • София
А, радвам се че темата пое в друга посока. И аз съм съгласна, че са червен флаг разните там духовно извисени групички, йога ретрийти и подобни.

# 457
Лъвичке, Хипопотам, намърдам се и аз в животинското царство, като сродни души сте ми в тая тема. 😅❤️

Която впрочем наистина стана много отегчителна. 🤔🤔🤔 То вече, която тема хванеш, тръгва добре и после става едно и също. Не знам модерацията как ни търпи. Тоз раздел съвсем неизползваем ще стане до 2025.

# 458
Само аз ли не мога да си представя ситуация, в която да обяснявам на мъж, че ми е най-чистият Joy Всякакви неща съм хвалила, ама хигиената Joy
За съжаление има доста мъже в България, които не са с достатъчно добра хигиена, така че понякога човек е толкова приятно изненадан, че отвътре му идва да направи комплимент Sweat Smile

# 459
Нали това е идеята, да стесниш аудиторията, да хванеш "твоя си влак" както тука обичат да се изразяват, а не да полагаш усилия да се харесаш на мнозинството, сакън да не останеш сам, и после цял живот да играеш театър, и да ти се искат разни неща, ама няма. Това съобразяване се вижда до какво води, до нещастни хора, а щастието е за смелите.
Начи, чувствам се все едно обяснявам на дъщеря ми по математика.
Ти не искаш къв да е мъж, а някакъв определен мъж (твоят идеал). Ако избереш да си дебела, защото така ти харесва и не се съобразяваш с предпочитанията на мъжката аудитория, ти си стесняваш избора до примерно 10% от мъжете, които харесват дебели жени.
Е, сега твоят идеален мъж по-вероятно ли е да е в тези 10%, или в останалите 90%?

# 460
Кой го интересуват тия 10%, то 1 трябва...

Скрит текст:
PS. И рядко някой избира какви кг да е, в повечето случаи наднорменото тегло е придружено от заболявания. Жените пък са склонни да задържат мазнини, защото можем да раждаме бе-бе-та. 🙄 Ще взема да поискам ключ преди Ревоукъра, дето цикъл не е видял през живота си, влезе да ни обяснява за женските тела.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:10 от Анонимен

# 461
Начи, чувствам се все едно обяснявам на дъщеря ми по математика.
Ти не искаш къв да е мъж, а някакъв определен мъж (твоят идеал). Ако избереш да си дебела, защото така ти харесва и не се съобразяваш с предпочитанията на мъжката аудитория, ти си стесняваш избора до примерно 10% от мъжете, които харесват дебели жени.
Е, сега твоят идеален мъж по-вероятно ли е да е в тези 10%, или в останалите 90%?

Мерси, тате, за обяснението, ама примерът ти нещо не става. Първо, че много мъже имат фетиш към дебели жени (повече от тези 10%), второ, ако говорим в цялостност за едно човешко същество, то голяма част от характеристиките не се избират, такъв си си. Можеш да се преструваш на друг, можеш да имитираш оргазъм и т.н. и да си играеш на къща с удобен партньор, и в това няма лошо, щом ти харесва. Ама има си хора, дето си искат и търсят по-реални неща и са си поели рисковете от избора си.

# 462
А да бе, разчитай баш на тва. Много малко мъже си падат по дебели, повечето са с такива или щото или не могат да закачат нещо по добро, или щото килограмите са хвръкнали в последствие.
А мъжкия начин на мислене е доста по опростен от женският, никой няма да откаже тромпет на първата среща, но всеки ще си помисли, че щом му го налапва до макарите след един час откакто са се запознали, утре със същата вероятност ще го направи със друг. И за разлика от жените, рядко някой се хваща в ролята на спасителя и този, който ще я промени. Така че много биха се изкефили, но е малко вероятно да си я вземат в къщи или поне с едно на ум.

# 463
  • France
Кой го интересуват тия 10%, то 1 трябва...
Именно! А останалите милиарди даже не ме и интересуват

# 464
  • София
Аз откакто напълнях /малко/ съм много по-харесвана.
Оф, айде стига сме я дъвчили тая сфирка, че стана на дъвка.
Дайте нещо друго по темата?
Цвят на косата, гърди, пуши, пие...

Общи условия

Активация на акаунт