Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 296
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Аз вчера получих отворен пакет с липсващ артикул (за подарък беше, хвана ме яд). Куриерът от Еконт ми обясни любезно, че така е дошла при него и ако искам, мога да я откажа. Мога и да я приема и да пусна рекламация. И 2те неща ми бяха за подарък и не видях смисъл да я отказвам. Той си я снима, отбеляза в системата им.
Пробвах да пусна рекламация 5 пъти онлайн - техническа грешка. Звънях им, висях да чакам сума ти време и се отказах. В Амазон се отрази, че е доставено след около 30мин.

Вечерта писах на Амазонци и ми пуснаха рефънд веднага. Питах дали случайно няма шанс да е в отделен пакет, но с една товарителница. Отговорът беше - пускаме ви рефънд. Поръчах си отново същия артикул. Дано дойде преди Коледа.

Стотици пратки съм получавала, напоследък кашоните са в ужасно състояние, но нищо не ми е липсвало. Досега.

# 466
  • Mediterraneo
Машинки за подстригване ММ признава само и единствено Филипс. За 30 години е ползвал 3, сега е с четвъртата, това говори достатъчно за качеството им. А той я ползва много, веднъж седмично.

# 467
+1 Ползва Philips one blade и е супер доволен

Машинки за подстригване ММ признава само и единствено Филипс. За 30 години е ползвал 3, сега е с четвъртата, това говори достатъчно за качеството им. А той я ползва много, веднъж седмично.

# 468
  • Mediterraneo
Супер ентусиазирана съм отново от отношението на Амазон към клиентите. След като ми върнаха парите за слушалки в гаранция, сега се наложи да искам поправка на част от друг продукт, който също е в гаранция. Една част на кукъра ми се счупи. Казаха, ок, пращай тенджерата, ще я ревизираме и ще видим какво ще правим. Отказах, защото не ми се разправя, в крайна сметка тапичката, която ми трябва струва 11 евро. Предложиха да ми върнат 15 евро, а аз да си купя, каквото ми трябва. Супер отношение, как да не искаш да пазаруваш!

# 469
Имам роботИ 3 различни марки и никога не съм купувала оригинални, от производителя. Винаги избирам Китай чета. Досега не съм имала проблем.

# 470
Да ви питам ,малко тъп въпрос за роботите за прозорци. Не ви ли е страх да ги ползвате на прозорци,които нямат балкон или за почистване на стъкла на остъклена тераса. Все си мился,че това,което остава отвън може да падне на нечия глава...

# 471
Да ви питам ,малко тъп въпрос за роботите за прозорци. Не ви ли е страх да ги ползвате на прозорци,които нямат балкон или за почистване на стъкла на остъклена тераса. Все си мился,че това,което остава отвън може да падне на нечия глава...
Аз стоя хванала въженцето 😂 но до сега не е падал робота .

# 472
  • софия
Не. Има обезопасително въже, което връзвам за нещо.

# 473
  • Димитровград
Моят робот за прозорци си има обезопасителни въже, от високо не ме е страх, че нещо може да му стане или да удари някой. Обаче от по-ниските прозорци, ако падне и е до там.

# 474
  • Sofia
Моят е падал само в банята, защото част от плочките имат лек релеф и се развакумира (май няма точно такава дума, но … разбрахте ме). Жив е.

# 475
Здравейте,
Търся за подарък мъжко портмоне. Може ли да ми дадете идеи за марки, модели.
Благодаря!

# 476
  • Варна
Аз Мога да препоръчам мъжките на Camel Active. Мека кожа и изключително здрава, ММ го носи само в джобове и наистина е ок, години ползване.
За себе си ползвам на Liebeskind, отново здрави и издръжливи, техни модели ми допадат и са ми удобни.

# 477
Дами, след като ми шипнат поръчката, след колко време горе долу пристига в България?
Моята я разделиха на две. За първата част днес получих имейл, че е изпратена.

# 478
  • София
Аз си получих Shark-прахосмукачката, изпробвана е събота и неделя, доволна съм.
Обаче не знам сега как да си регистирам гаранцията, моля за малко помощ.

# 479
  • София
Тъй като се спомена Liebeskind - не препоръчвам дамските чанти.
Цените са им "хубави", кожата е мека и едната за 2-3 месеца се протърка кожата, направо дупка, малко под дръжката където се е търкала в дрехите. Confused
Моделът е тип "торба"
Втората купих преди да се повреди първата, засега тази се държи по-добре кожата е по-твърда.

Общи условия

Активация на акаунт