Тапети

• 420
  • 4
  •   1
Отговори
Момичета имам питане. Гледам едни много хубави тапети за в къщи, които могат де се боядисват с миеща боя знаете какво става с децата и поне като ги надраскат или налепят със стикери да знам че мога да ги почистя а съответно ще мога и да ги сменя, но все пак искам да попитам дали някой ги е ползвал.

https://www.facebook.com/share/p/FUCWA42LkWBbJQFA/

Благодаря ви предварително!

# 1
Стъклофазерните тапети са добър продукт - може да се лепят и на стена без шпакловка, крият пукнатини, много са здрави и трайни, може да се боядисват... Но не мисля, че са толкова красиви, стоят офисно. Имала съм такива в офис.

# 2
Текстилните тапети са най-издържливи. И с лютеница да ги нацапат, измиват се.

# 3
Текстилните тапети са най-издържливи. И с лютеница да ги нацапат, измиват се.

Само да се поясни, че има текстилни тапети от коприна и друго с естетична цел. Флис тапетите също са от нетъкан текстил. Но тези са изтъкани от стъклени влакна и затова са много здрави, но и доста груби. Но и при тях има няколко степени на здравина, по-фините са по-слаби.  Тук се вижда как изглеждат (има и по-красиви).

# 4
Стъклофазерните тапети са добър продукт - може да се лепят и на стена без шпакловка, крият пукнатини, много са здрави и трайни, може да се боядисват... Но не мисля, че са толкова красиви, стоят офисно. Имала съм такива в офис.

Значи да не бързам а по добре да си взема миеща боя, а за Crown като боя да имате отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт