Връщане на студентски кредит - Англия

• 2 084
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Не разбирам защо да не заслужава да се изплати наведнъж. А си заслужаваше да бъде изтеглен? Дъщеря ми завърши там, не само бакалавър, но и магистратура. За нея заем няма. Но за бакалавъра изтегли за 2 години от общо 4. През всичките години е работила и учила. Да, остана там и заемът вече е изплатен. Няколко деца от нейния курс се върнаха, работят в София и те също приключиха. Стига с тези приказки за децата на богатите. Да ,има ги, но това не е масово. Заемът се опрощава след 30 години, няма кой да ти гарантира, че мама и тати ще са живи.

# 16
Не разбирам защо да не заслужава да се изплати наведнъж. А си заслужаваше да бъде изтеглен? Дъщеря ми завърши там, не само бакалавър, но и магистратура. За нея заем няма. Но за бакалавъра изтегли за 2 години от общо 4. През всичките години е работила и учила. Да, остана там и заемът вече е изплатен. Няколко деца от нейния курс се върнаха, работят в София и те също приключиха. Стига с тези приказки за децата на богатите. Да ,има ги, но това не е масово. Заемът се опрощава след 30 години, няма кой да ти гарантира, че мама и тати ще са живи.

Може ли да ви попитам каква е била общата стойност на тези 2 заема, които са били изтеглени, тъй като при мен става въпрос за около 40 000 паунда...?
Подозирам, че е следвала преди 2012, което означава че е изтеглила Tier 1 заем, които като цяло са ЗНАЧИТЕЛНО по-ниски.

# 17
  • Пловдив
Да, сумата е в пъти по малка. Въпросът е принципен. Защо не останахте там, за да можете да го изплащате? Сумата е драстична и за живеещите там,това не го ли знаехте?

# 18
Ама тя написа, че може, но не иска.

Общи условия

Активация на акаунт