Отговори
# 30
Мистери, тенкс за прекрасната нова тема Flowers Tulip
И аз мислех за лекарствата, на анкетата гласувах с Да. Ферит е най-лекувания ГГ евър. Беше на инсулин, гърмяха го, ръката му остана парализирана, какво ли не беше. А бе, все е на лечение човекът. Сега пък лекува нещо мистериозно, алкохолизъм ли, депресия ли? Дано това да е причина за странното му поведение и страстта към лелчето!

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 10:37 от Ninka555

# 31
Гласувах с "да" в анкетата.
Ферит е един такъв спокоен, без никакви проблеми. Тръгват му сълзите, но е като в окови, плаче и нищо повече...като успокоителни.
Послушен.

# 32
Ако са антидепресанти хапчетата това би оправдало притъпената емоционалност у Ферит.Алкохол и антидепресанти са несъвместими, дали за това тейзе полудя като нашия се наши здраво.

# 33
  • Пловдив
Привет,  момичета:heart:
MysteryG,  благодаря за новата и уютна къщичка:hibiscus:, която както винаги е прекрасна!
Рени, благодаря за превода на фрагмана, който с доста усилия и прелистени страници, все пак успях да намеря Flowers Hibiscus
В анкетата гласувах с "Да", защото този нефелен и меланхоличен  Ферит не е Ферит, който беше в първи и втори сезон.

# 34
Благодаря за новата тема, Мистери! Heart

# 35
И на мен от Гюлгюн ми се 🤮! Оказа се по-голяма идиотка от колкото си мислих, че е! Провалена в собствения си живот, с един Орхан не успяла да се справи и сега тръгнала Феро да убеждава кое е най-добре за него! И за капак комарджийка!😂

# 36
Никакви хапчета за диабет не са. Все едно стигнал до тая да му ги дава. Не виждам нужда да ни го показват постоянно с писалката, така или иначе.
Антидепресанти по-скоро. Той затова понякога ще го убие спокойствието 😅 В някакви ситуации изобщо не реагира😅

Гюла си копа дъното още от първи сезон. Не знам какво ви изненадва 😅

# 37
Здравейте, момичета.

Шнура се е отъркал в звезди в Лондон, ама баш като кръпка стои до тях. 😄 Гледам, че е лапнал микрофонът и сигурно им обяснява формулата на това как да съсипеш супер успешен проект, защото си тъп. 😵‍💫🥴

# 38
Тъпото при Шнура е, че бълва филми и сериали на килограм в Нетфликс. Там проектите му са ок. По телевизията простотия до простотия🤦 А най-голямата гавра си я прави с най-успешния проект 😐😅

# 39
Момичета,слушах отново руския канал където задаваш въпроси и момичето отговаря професионално на тях относно турските сериали и турски актьори.Зададоха въпрос наистина ли "Рибарчето" към нова година ще направи финал?Момичето отговори,че Стар тв няма как да поставят ултиматум на ОГМ за определен брой епизоди.Те си имат договори не само за даден сериал,а и за бъдещи проекти.Освен това този сериал е донесъл големи печалби не само за продукцията,но и на телевизията.Това,кога и как ще направи финал даден сериал зависи от гледаемостта и само продукцията може да го реши.Това за определен брой серии е само слухове.Другия въпрос беше турските актьори имат ли клаузи в договорите си за определен брой епизоди и ако проекта се финализира преждевременно,дали им се плаща и за незаснетите серии.Момичето отговори,че такива клаузи могат да имат само супер звезди,но те се броят на пръсти.Така,че при неуспешен проект просто си остават без работа и започват да си търсят нови проекти.Обикновено много от продукциите работят с едни и същи актьори,на които имат доверие и ги включват в новите си проекти.Така,че каквото и да си пише Бирсенката е все едно.Всичко зависи от Онурчо.Ако му се случи да има нов успешен проект докато снима "Рибарче" тогава може и да го финализира преждевременно,в противен случай ще се наложи да го "подобри".Относно актьорите съвсем спокойно може да си "нарита" кака,Синанчо и сие без последствия за него и да си ги остави "безработни"

# 40
Благодаря за новата тема!

# 41
Много сладко Афито! 🤍

# 42
Много сладко Афито! 🤍

Да поясня Grinning

Стар тв питат, ако можехме да оставим бележка на Сейран, каква щеше да е, а Афито отдолу е написала "Ела на себе си!" Joy

# 43
Щастливият Рамо! 🤍

# 44
Пропуснах да напиша, че в анкетата отговорих с НЕ. Сигурно само аз ще бъда с негативен отговор, но... Без да съм много запозната с действията на антидепресантите си мисля, че те влияят само на емоциите на хората и не водят до пълна промяна на личността, нали? По- интересното тук е, че с тези хапчета сякаш кака упражнява контрол над ума на нашето момче. Стани, седни, легни, яж, ожени се за мен, не се виждай с бившата си... Ами, малко ми е несериозно кардиналната промяна във Ферит да се препише просто на едни хапчета, пък било то и антидепресанти. Но ако това ще помогне кака да излезе зла, обещавам да не повдигам повече темата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт