Отговори
# 15
Мистери  мерси за новата ни както винаги много красива и чудесно направена  тема   Heart  Дано да я напълним само с хубави коментари,снимки и новини за сериала , СейФер,АфРам, и колеги. Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

https://x.com/serienholic/status/1846275251887657325

Аз вече съм в очакване на третата сватба на СейФер и съм в чуденка като каква ще е третата и вече със сигурност би трябвало и последна сватбена рокля на Сейран.  Thinking  Simple Smile  Heart

# 16
Мистери, топ си- винаги на време 🍀

# 17
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери 🧿🤍🧿

# 18
Мисля че ни предстоят хубави неща около СейФерчетата и АфРамчетата. Hug

# 19
Добро утро, момичета 🌻! Нещо за добро настроение в очакване на фраг номер 2 ❤️🥰🤣🤣...Отворете го, смеха е гарантиран 🤣
https://www.facebook.com/share/r/RL17w4arZdsHtRZ6/

# 20
Добро утро Мистери благодаря за новата тема

# 21
Благодаря за новата тема!
Аз само тук "следя" сериала и само чакам да видя, че си струва да гледам на живо в петък...

# 22
Добро утро, момичета Kissing Heart

Мистери, благодаря за уютното ни домче Heart

Днес фрага ще е шок и ужасТ Grinning Стягайте се от сега Sunglasses

За такава жена започват войни и се рушат империи Heart

"Хората се занимават с изкуствен интелект, а ние с идиоти" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23
Не знам дали сте забелязали, че Ферит в серията, когато Сейран му изпраща скиците, е много весел, щастлив. Мислех, че той тогава е разбрал, че Сейран още го обича и това е причината за радостта му. После се държи като щастливо малко дете пред дома й. А преди това се беше сринал от връщането й. Всъщност, Ферит цяла нощ се опитва да рисува, а после отиде да предаде скиците. Май причината за доброто настроение е, че Дияр не е успяла да му даде лекарството. През другото време той е като маносан. Сутринта след запоя му също имаше настроение, взе си лекарството и оп пак е тъжен. Много искам да разберем какви са тези лекарства, но както не разбрахме тежкото смъртоностно заболяване на Сейран, така и това ще е мистерия. Още не е ясно как Пелин знаеше за заболяването, защо името й бе на изследванията на Сейран и как никой не забеляза това.

# 24
Логично е лекарствата да са за диабета му.
Мистери Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 25
Катя, той е на инсулин. Диабет има отдавна и преди никой не му напомня за лекарства. Сега Дияр започва да му дава. Докато бе със Сейран не е вземал.

# 26
Може и да е нещо против алкохолизма, но не го дрогира. Няма признаци за последното.

# 27
Зайче, аз пък мисля, че ефектът е обратен. Като си вземе хапчето се държи като 5 годишен. Абсолютно безметежен Grinning Смятам, че кака има пръст Sunglasses

Забравих да напиша за Гюлгюн пак. Единствената радостна на годежа на сина си Head Band Бляк пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 28
  • София
Направих анкета за лекарствата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 29
  • Варна
Добро утро, момичета.

Мистери, благодаря ти за новата тема, дано я изпишем с позитивни вълнения и новини около АфРам и СейФер.

Много добро попадение с анкетата. Гласувах с Да. Два сезона Феро бей не беше пил никакви хапчета, сега кака му във всяка серия му ги тика в устата, а той или припка в еуфория, или страда мълчаливо. Като гледам сценаристите колко показаха, че могат досега, нищо чудно да не е от хапчетата, а от тяхната некадърност. Все пак се надявам на гениален поврат и хапчетата да се окажат една от схемите на тейзето.

Стискам палци за хубав фраг, да нямаме ядове и в петък да си гледаме с кеф!

Общи условия

Активация на акаунт