Отговори
# 705
Добреееее. Става интересно. На кой мислите, че е тази реплика. Халис? 🤔

# 706
  • София
И аз мисля, че е Халис.

# 707
С дрехите за изгонване била на Феро леля му! 😂😂😂

# 708
Като прочета, че си заслужава, веднага ми светла лампичка "Бягай! Лъжа е!". Не му вярвам. Не се стърпях и му писах: Дияр означава "СМЕНИ КАНАЛА". Не че ще прочете...Нали Ферит ще се жени упорито за Дияр, сигурно иска да живеят в имението (като ги знам сценаристите колко обичат Сейран, сигурно това им е идеята за хубаво)

# 709
Може би Ферит го казва на Сейран..Тази реплика "Хади" си е тяхна..

# 710
Уж Халис или Ифакат трябва да я заведе в имението.

# 711
С дрехите за изгонване била на Феро леля му! 😂😂😂

Ееее, това много ми хареса. Дано стане реално.

# 712
# 713
Да не го пуснат верно към 12? Да няма халвет в края на серията? 😃

# 714
  • София
Не само дрехите и прическата Stuck Out Tongue Winking Eye

Обикновено 3 часа преди фраг пише, ще видим.

# 715
Момичета,сега се сетих да споделя с вас нещо.Малко "след дъжд,качулка" ама явно ми трябва вече Гинко.Нали казват,че ако видиш булката предварително е лоша поличба?Ферит не само видя булката предварително,но и си прекарваха заедно в стаята.Със сватбата е окончателно приключено.

# 716
Лилия, надали ще има халвет. Сейран ще й трябва време да се възстанови. Ако дадат ще е с Дияр (ужас, повдигна ми се).

Мистери, да не са я подготвили за по-удобно хващане на косата при изхвърлянето й.

# 717
Ще се изкефя Феро и  Дияр да стигнат до халвет и той да каже : Не мога ! Вече не мога да те докосвам!
Пък после  един развод повече или по-малко , какво значение има вече.

# 718
Продължавам да се питам, какво търси лелята в болницата. Остава и длъжностното лице
да води със себе си и картината ще е пълна.
Огромна разлика със състраданието на Сейран към Пело, когато се бореше за живота си.
Безсърдечна и арогантна е Диарията, но Ферит още не е разбрал каква манипулаторка е.
Много искам да разбере, че хапчетата с които го тъпче са опасни и не само това. Просто
трябва да се отврати от нея, както Сейран видя истинското лице на Синан.

# 719
Мисля , че Ферит , както Сейран ще се осъзнае  по трудния начин. Да видим ,какво са измислили за него СЦ.

Общи условия

Активация на акаунт