Отговори
# 675
Започвам да се плаша от психическото състояние на хората в съседката ни
В един филм всички персонажи,с изключение на ГГ и Шефика са малко,или много луди,или маниаци
 А пък Сейран като,че ли има магнит за привличане на луди мъже...
Не,че и при Ферит не е същото,но нея буквално я съсипаха

Нека го кажем така - Сейран може да направи луд всеки мъж.

# 676
😎🫠❤️‍🔥

# 677
Здравейте!
Сейран избра да живее, като поиска развод, сега е ред на Ферит, но и аз мисля като Mystery, че няма да е в този епизод.
Ферит страдал и от танатофобия- страх от смъртта.

# 678
Ако някой може да ми обясни, моля!?! Как телевизия с едно дизи, което даже не е в десятката за седмицата има по-висок рейтинг от телевизии с по 100 дизита?

# 679
Ако някой може да ми обясни, моля!?! Как телевизия с едно дизи, което даже не е в десятката за седмицата има по-висок рейтинг от телевизии с по 100 дизита?

Предполагам е рейтинг на цялата програма на самия канал и гледане на самия канал (като най-гледан канал)- предавания, филми и др.

# 680
Тоя ТВ8 много го "плюеха" турските зрители в коментарите си.Пишеха,че Рибарчето станало като сериалите които излъчвала тази телевизия.

# 681
По тв8 излъчват реалити предаванията, там май няма сериали!

# 682
TRT1 e държавна телевизия. Ако става дума за цялостна програма, нормално е, там са повече информационни и спортни програми. Ако става дума за неделната им филмова програма, там отдавна в неделя върви един патриотичен филм за турското разузнаване с устойчиво висок рейтинг.

# 683
Ето тук Ялъто е с най-висок рейтинг! ✌🏻

Ставаше въпрос за Стар тв!
Понки , тенкю! 🍀

# 684
* не е пуснато от истинския профил на Емрулах*

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 20:16 от Iv32

# 685
Ив, това не е истинският Емрулах!

# 686
Тъй както ще летим,дали няма да се приземим скоропостижно?

# 687
Малко настроение тази вечер с този красавец. Heart Eyes
https://vt.tiktok.com/ZSje481xw/

# 688
Ив, това не е истинският Емрулах!
Извинявайте. Bell, благодаря за корекцията. ❤️Попадна ми в инстаграм, а аз не го следвам. Ще редактирам и предишния си коментар.

# 689
Няма проблем Ив 😜 и аз така съм се подвеждала , особено когато чакам трейлър с голямо нетърпение! 🙄

Всичко търсят трейлъра! 😂

Общи условия

Активация на акаунт