Отговори
# 660
Момичета,много чувствителни сме станали.Това сигурно е извън кадър,нали тези са искали да си правят селфита с актьорите и не са им позволили.Няма как да се доберат толкова близко по време на снимане на сцената.Най-вероятно и от злоба са я пуснали тази снимка заради отказа за селфи.

# 661
Няма как снимката да е извън кадър, защото се вижда, че Ферит държи ръката на кака, едва ли Мерт би я хванал.

# 662
Хелоу, мацки! 🫶
От бижутера! 🤘

# 663
Добро утро, момичета. Аз чакам фрага. Надявам се да е добър и да запазят инерцията от силния финал на епизода. Относно снимките от болницата - още не знаем нищо, нямаме никакъв контекст, нека изчакаме.
Скрит текст:
От акаунта, който споделя спойлери с емоджита

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 09:56 от Iv32

# 664
Момичета,нов спойлер
Скрит текст:
Сейран ще се добере до телефона и ще набере последния номер,а той е на Ферит.Ферит веднага ще вдигне и тя ще му каже,да отиде да я спаси.Ферит ще я моли да не затваря очи и че не може да живее без нея.Тя ще му каже,че го обича.Значи,по този начин ще си признаят един на друг.Ферит ще я намери и с Абидин ще я закарат в болницата,а Синан ще го закара шофьора му който тръгва с Ферит и Абидин.Ферит неотлъчно ще е до Сейран.Ще спасят и Синан.Всички ще отидат в болницата включително и Халис Ага ще е там.Ферит ще каже на кака,че макар и да се ожени за нея,Сейран ще бъде в ума и сърцето му,както каза това на Пелин.Кака ще се откаже от "мераците" си,но дядо ще тръгне да си отмъщава.

# 665
Амджата е супер! 🤘

# 666
Под снимката има един коментар за Пелин,който много ми хареса:"Ние ще я изтърпим,но тя ще издържи ли нас?"

# 667
  • София
Под снимката има един коментар за Пелин,който много ми хареса:"Ние ще я изтърпим,но тя ще издържи ли нас?"

По този повод, много се смях сутринта

https://x.com/massielesfi/status/1848172147841352137?t=IJUpaCJi0 … vOykTE2faV7w&s=19

# 668
Докато чакаме фрага Heart Eyes

# 669
И аз докато чакам…! 🙄 Красивото момче на Афито! ❤🔥

# 670
Започвам да се плаша от психическото състояние на хората в съседката ни
В един филм всички персонажи,с изключение на ГГ и Шефика са малко,или много луди,или маниаци
 А пък Сейран като,че ли има магнит за привличане на луди мъже...
Не,че и при Ферит не е същото,но нея буквално я съсипаха

# 671
Не съм сигурна, че чакам фраг след снощи 🤕😵‍💫....
Но тези двамата са ми на сърце и това е ❤️🧿🥰

# 672
Започвам да се плаша от психическото състояние на хората в съседката ни
В един филм всички персонажи,с изключение на ГГ и Шефика са малко,или много луди,или маниаци
 А пък Сейран като,че ли има магнит за привличане на луди мъже...
Не,че и при Ферит не е същото,но нея буквално я съсипаха
.....и по всяка вероятност няма да спрат,редуват психически и физически, ред е на психически.

# 673
Диче стига го мисли това от снощи . Чакам си аз тези СейФерчета
Ние сме толкова подходящи един за друг. Осъзнаваш ли Сейран?

# 674
Работи се по фрага...Чакаме Емрулах 🫣

Общи условия

Активация на акаунт