Отговори
# 645
Ама златно ни е момчето. Която мине, замине и за него се лепи. Младо, старо, все като муха на мед.

А бе то и при Сейранчето така - куцо и лудо все подир него ходи.

# 646
Аз няма да споря,повече...

# 647
  • София
Ами няма смисъл да се спори, защото рускините са се объркали

Тук името на Афра го няма

Ето го и трейлъра, отново няма Афра

Имаше слух, беше отречен. Да, Афра трябваше да играе Мити.

# 648
Не Мити а Калина Малина и може да е епизодична роля и да не е включена в основния състав.Добре де,няма спор.

# 649
Точно така, щеше да играе българката Мити и тогава много се зарадвахме, но за малко! На нейно място отиде Бенсу Сорал!
Филмът започна да се снима май в Анкара, още през март или април, а Афито имаше дизи да снима

# 650
Все пак е една снимка,да не задълбаваме,така или иначе ще видим за какво иде реч.Въпреки това картинката ми идва в повече.Сейран явно е между живота и смъртта, всички са се изсипали в болницата,Феро държи с две ръце ръката на кака,Гюлгюн им се радва от сърце.До тук добре,ама да беше тая идилия на друго място,не където някой може би умира,при това Сейран.

# 651
А за нашия сериал,ако си позволят да направят всички тия простотии с кака в болницата,молби,сополи,Гюлгюни,хората няма да им го простят и рейтинг на кукуво лято пак.Аз също си давам аванс 80 серия и ако пак копаят дъното,спирам с тая глупост окончателно.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 00:08 от Милена Тодорова 756835

# 652
Аз гледам често филми и сериали на този сайт, и се е случвало да правят грешки именно в описанието на актьорския състав. Грешка на сайта е! Афра трябваше да играе Мити, но се провалиха нещата заради снимките на сериала.
А и ако участваше все щеше да сподели нещо...

# 653
  • София
Снимките си ги пускат от екипа, не са случайни. Аз продължавам да съм на мнение, че манипулациите на тази ще се разкрият най-късно след една серия. Но предпочитам да е още в тази, разбира се.

# 654
# 655
Това пък сега какво е?

Тук ни показват как страда Ферит за Сейран Grinning
Ан тъй де, трябва да моли и тейзе за прошка и явно е успял да я омилостиви, щом се усмихва щастливо Smirk Гюлгюн се е разтопила от милата картинка Grinning
Тогава защо отровиха Сейран? Ааа да, за да вдигнат рейтинга Rolling Eyes

Пакил в действие, няма такава некадърница, валла Head Band

https://x.com/cantdisturbme/status/1847530396373696719?t=py2EYvW … Af_9XAxFdZEg&s=19

Афито, ако беше в епохата на Игра на тронове Heart Eyes

# 656
  • София
Чета разни теории, че Дияр сега ще направи нещо подобно на това, което направи Синан. Може да не е точно опит за убийство, но нещо с голяма тежест, че да отблъсне Ферит окончателно. Например да излъже, че е бременна. Хич не ми се иска да е така, защото ако са намислили такава тъпотия трябва за максимум серия да се разбере всичко. То така или иначе такова нещо няма да се гледа и пак ще им паднат рейтингите.
Иначе едно туркиня пише, че гледала докарването на Сейран и Синан и сцената била много драматична, Аби успокоявал Ферит, той викал.

# 657
Добро утро, момичета. 🙂

Тази Дияр се оказа по-нахална и от Пелин през миналия сезон. Чу с ушите си, че Ферит не искаше да се жени, не искаше и деца от друга, освен от Сейран и много добре знае защо й предложи брак, да не се прави на умряла гугутка. 🙄 На сватбата я заряза и подмина като малка гара и отиде да спасява Сейран, обаче тая кака е като кърлеж и няма отърване от нея. 🥴

# 658
Мистери, аз не се съмнявам, че сцената ще е много драматична. Ама кел файда, като следващата сцена ще е тази от бюфета. Човекът се е вкопчил с две ръце в ръката на кака. На кое трябва да вярваме?

# 659
А може да й държите ръцете, да я успокой , след като й е казал, че обича Сейран и не иска никоя друга.
Гюлгюм е щастлива , защото е дошъл Халис

Общи условия

Активация на акаунт