Отговори
# 630
# 631
Това пък сега какво е?

# 632
Защо са погнали Феро из Х? Той дума е дал на кака си.
Само да си забере цялото Корханово семейство и да се махат от болницата. Нямат работа там. Аби и сам щеше да се справи.

# 633
Аз няма да се ядосвам, защото чакам Халис да се появи в следващата серия и да намести всички навлеци по местата. 😏 На Гюлгюн ще й замръзне усмивката дЕде като се върна. 😂

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 23:26 от Lilia*

# 634
Кака му сърдита, а той се моли сякаш.

Може кака му да го успокоява в страданията му. Ако е хитра...
А може и двете - той да се извинява, а тя да го успокоява... ъхъ

# 635
Защо са погнали Феро из Х? Той дума е дал на кака си.
Само да си забере цялото Корханово семейство и да се махат от болницата. Нямат работа там. Аби и сам щеше да се справи.
Права си Сташе, права си...Ферит да си спази думата! Да взима каката и неадекватната си майка, и да  ходи да тури подписа, че да свърши тая мъка😡😡👿👿

# 636
  • София
Тези снимки са нарочно пуснати. Как два дни една снимка на Афра не излезе, а баш тази пуснаха днес. Не са били достатъчни глуповите й сторита на леля, никой не им обърна внимание. Аз търсих какво е качила сума време в Х, накрая разбрах с помощ от приятел. Сега вече я коментират поне. Не, че й пишат името.

Милена, Афра не участва в този филм, не ми се рови какво са писали в този сайт, но трейлъра излезе преди няколко дни. Имаше слух, но не стана.

# 637
То преди това, Бучето смятахме, че пуска инфо, сега това ремарке. Нещо друго е.

# 638
Е аз гледах трейлъра,гледах и описаниети на филма и актьорите,Афра Сарачоглу участва във филма.На мен също не ми се спори,видях го с очите си.Пише че дори известни актьори участват с епизодични роли в описанието на филма.

# 639
То преди това, Бучето смятахме, че пуска инфо, сега това ремарке. Нещо друго е.

Колкото и да не харесвам Буче, не мога да отрека че поне тя не качваше нон стоп сторита че е на снимачната площадка, всички да я видят че и тя е там

# 640
Е аз гледах трейлъра,гледах и описаниети на филма и актьорите,Афра Сарачоглу участва във филма.На мен също не ми се спори,видях го с очите си.Пише че дори известни актьори участват с епизодични роли в описанието на филма.
Това което знам е,че ролята и е епизиодична.

# 641
Гледам снимката на Гюлгюн, Ферит и Дияр в болницата. Гюлгюн радостна върви към Ферит. Представете си, че бърза да му съобщи, че дядо му е дошъл. Ферит хуква да се види с него. А дядо му му съобщава, че Дияр му е леля (помните ли, че коментирахме приликата на една снимка с майката на Аби) и не могат да се женят. Голям хак ще му е на Ферит. От шока Ферит ще припадне (като Кязъм папа) и ще го сложат на съседно легло със Сейран.Smile

# 642
Това което знам е,че ролята и е епизиодична.
Най-вероятно да.Аз питах дали ще играе Калина Малина,защото за нея я спрягаха?

# 643
Много нахална тази кака бе, чак в болницата, като Невра отишла да си търси жениха.
Как пък такива жени нямат малко гордост. Да те зарежат пред олтара и ти въпреки това
да търчиш да се молиш за мъж. Дядо и как ли ще реагира.
Ферит рева като вълк за Сейран, а тук чак ръчичката й държи и и се моли. Я, къш на каката.
Не видяхме Сейран как се бори нито с болестта си, нито с отравянето, но гледаме тази стара чанта
и нейните мераци за млад мъж доста дълго време.

# 644
Афра не участва в този филм! Щеше , но не знам защо не стана!
Премиерата му е била преди два дни!
https://www.instagram.com/reel/DBRlYCLIIq8/?igsh=cTB0ejB3MXhkeG55

https://boxofficeturkiye.com/film/bir-cumhuriyet-sarkisi--2017273

Общи условия

Активация на акаунт