Отговори
# 90
Дано Аби да е дошъл преди подписите и затова да са излезли навън. В лошия случай още не са успели да прехвърлят пръстените на другата ръка.

# 91
Отавете Феро , мухълът ще отрови Сейран Може и да я затвори в някоя стая . Съблечен  ми се вижда даже Сейран на терасата в Ялъто по всяка вероятност  сънува/представя  , че Ферит я спасява
Сейран да умре е най-тежкото нещо  за Ферит Та , Феро да се събужда вече JoyHeart Eyes 

Мистери Purple Heart

# 92
От колко време чакам този момент….
Yes! Нямам търпение да гледам епизода в петък

# 93
  • София
Гледах на забавен каданс фрага, не виждам пръстени на левите ръце и на двамата. Дано е така. Тоя как ще я трови, ужас.

# 94
Аз също си мисля, че разбират за случилото се със Сейран преди да подпишат. Едно е сигурно, в този епизод много неща ще се случат. Но така ми се искаше Сейран и Ферит да не преминават отново през подобен ад, за да разберат, че не могат да бъдат разделени.

# 95
  • Ямбол
Впрочем Сейран е с една и съща рокля и на терасата когато Ферит и казва "Намерих те" и на масата,когато седеше със Синан.Дали всичко е само сън ? 🤷🤔

# 96
Впрочем Сейран е с една и съща рокля и на терасата когато Ферит и казва "Намерих те" и на масата,когато седеше със Синан.Дали всичко е само сън ? 🤷🤔

Ромео и Жулиета.
Тази отрова остава на устните ти.
Сейран, която отиде на небето в съня си.
- Намери ме, Ферит.
- Най-накрая те намерих, Сейран.

# 97
  • София
Рени няма да може да преведе фрага, ако някой друг може или намери превод, да пуска.

Ето я на кака ръката

На лявата няма пръстен, на дясната е годежния. Явно преди подписа ги вика Абидин отвън, ако се съди по физиономиите им. Тогава му звънят и тръгват с Ферит.

# 98
Тук има превод на английски
https://www.instagram.com/reel/DBMh7EjIlUZ/?igsh=enI3bHowN3RjenB5
А това май са АфРам в Гърция ❤️🫠

# 99
Хммм,за разлика от вас,на мен изобщо не ми хареса фрага Confused Къде е тази любов?Аз лично, виждам голямата любов на Ферит към Дияр...към Сейран не видях дори загриженост,когато си говореха.Уж изпепеляващата му любов пред него му казва,че не е спала и не обича Синан,а той и обявява че вечерта ще се жени.И какво,хуква след дъжд качулка да я спасява....че той така и рибата я спасяваше.Сейран ще я принизят до най-обикновенна любовница.Брак за мен има.А любов няма,изсмукана история от пръстите на глупави сценаристи...

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 22:51 от Милена Тодорова 756835

# 100
# 101
С един фраг върнаха СейФер в играта, сдобриха Ферит и Абидин. Евала. Къде остана Халис Корхан, че да си дойдем на думата?

# 102
Много хубав фраг, в петък ще е интересно. 🔥 На каката "Хади бай, бай". 😎

# 103
  • София
Да, може и да са подписали и да не са стигнали до пръстените. Интересното е друго. Невероятно прекрасната Дияр не пуска Ферит да ходи да спасява жена, която очевидно е в смъртна опасност. Както преди това се правеше, че не чува виковете и трясъците от съседната стая. И това е адвокат 🤦‍♀️
Все пак си мисля, че няма сватба, или поне се надявам. Може той да се разколебава при подписа и тогава да влиза някой. Тя и Сейран два пъти тръгва да спи с този и се отказва. Не искам да вярвам, че сценаристите да са толкова зле.

# 104
Еее, само за Сейран са всички премеждия. През какво ли не премина.
То не бяха побоища, отвличания...сега пък и Синан ще се опита да я отрови.
Как пък на лошите нищо им се не случва.
Цели два сезона само мъка и страдания.

Общи условия

Активация на акаунт