Отговори
# 105
  • София
А това май са АфРам в Гърция ❤️🫠

Тази снимка май е на някакви случайни хора в крайна сметка.

# 106
Връщат ни към най-мъчителните моменти.
Онзи кратък кадър, в който дават в близък план Сейро, ми разкъса сърцето. 😭😭😭 Не исках да виждам и този поглед на Ферит отново. 😭😭😭

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:30 от Iv32

# 107
Да, може и да са подписали и да не са стигнали до пръстените. Интересното е друго. Невероятно прекрасната Дияр не пуска Ферит да ходи да спасява жена, която очевидно е в смъртна опасност. Както преди това се правеше, че не чува виковете и трясъците от съседната стая. И това е адвокат 🤦‍♀️
Все пак си мисля, че няма сватба, или поне се надявам. Може той да се разколебава при подписа и тогава да влиза някой. Тя и Сейран два пъти тръгва да спи с този и се отказва. Не искам да вярвам, че сценаристите да са толкова зле.
Точно.Аз във превода на фрага не прочетох,че Дияр му казва:"Ако тръгнеш след Сейран този брак е анулиран.",но във фейса върлата фенка на Сейфер,Зорка Михайлова,знае турски и се възмущава точно заради това.Ще си позволя да постна коментара и.
Скрит текст:
За тези, които смятат, че Дияр е добър човек, както и тя самата се самоопределили в интервюто пред пресата, подобно на Зерин в края на 1 ви сезон, ще кажа, че тя не може да е добър човек-всички разбраха, че Сейран е в опасност, но Дияр се тревожи само за сватбения си ден! Поне като жена би могла да прояви съчувствие към друга жена в опасност, ама къде ти!
  И отново ултиматум-Ако тръгнеш след Сейран, този брак е анулиран!
А, Ферит тръгва да търси Сейран!
  Айде, 🐴 тагадък, тагадък,изчезвай! И каква грозна булка!
Сега ще кача нашата Сейран за сравнение!

# 108
  • София
Не мисля, че има такава реплика. Даже кака баш като зарязана преди сватбата изглежда на този кадър. Туркините се чудят има или няма подпис, ако имаше такава реплика, нямаше да се чудят.

# 109
За жалост Пелин А не е гледала сериала и даже не разбира какво чете и играе Не разбирам и защо се излага така Поне да си мълчи От главна партньорка на Мерт сега , чака Сейфер .

И представа няма срещу какъв фандом от образовани хора стои

# 110
И после Пелината ще ми обяснява, че нейната героиня била добър човек. 🥴 Чудна е направо каката. 😵‍💫🤮

# 111
В Х пишат, че снимката на яхтата е от сватбата на Дияр и Ферит. Женят се там. Виждал се и Орхан. Дано не е вярно.

# 112
  • София
В Х пишат, че снимката на яхтата е от сватбата на Дияр и Ферит. Женят се там. Виждал се и Орхан. Дано не е вярно.

В Х правят хаУс.

https://x.com/m665921/status/1846644362806981003?t=6fwcat4vH8LedhmWNk5eEQ&s=19

Първо бяха Афра и Мерт в Гърция, сега било сватбата на Ферит с Дияр 🤦‍♀️

# 113
Диярката не ни е любимка, но е булка и е нормално да иска да е център на внимание. А и сигурно си мисли, Сейран си има мъж, защо да я спасява бившия? Никой не би искал да е на нейното място... Но Ферит обича Сейран, и това е важно. Ще я спаси, няма как.

# 114
И аз мисля, че са Ферит и Дияр.

Фрага не ми хареса никак, удариха поредното дъно. От какъв зор Сейран трябваше да му казва, че не може да докосне друг? От какъв зор?
Репликите са накъсани, абе... ужасТ Head Band

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 07:55 от Еванджелин

# 115
  • София
Защото мъжът й ще я трови, те това разбират по телефона, оставил е писмо.

Щастливият Ферит преди сватбата

Интрото

# 116
На мен не ми се гледа сватбата на тази лепкава и Ферит!!!!  Тъкмо ми стана интересно и тези взеха, че ми развалиха настроението. Явно трябва и Феро да се ожени, за да разбере от първо лице, че не обича посъщият начин Дияр и че тя не може да замени Сейран. И тя не го разбра докато не заживя с мангото и не се наложи да си легне с него.

# 117
На мен не ми се гледа сватбата на тази лепкава и Ферит!!!!  Тъкмо ми стана интересно и тези взеха, че ми развалиха настроението. Явно трябва и Феро да се ожени, за да разбере от първо лице, че не обича посъщият начин Дияр и че тя не може да замени Сейран. И тя не го разбра докато не заживя с мангото и не се наложи да си легне с него.

Да, и той трябва да мине по този път.

# 118
Според мен няма подпис.
Нали снимаха с полиция , полицията като пристига всички излизат.През това време казват на Абидин какво става и тръгват да спасяват Сейро.

# 119
И аз мисля, че са Ферит и Дияр.

Фрага не му хареса никак, удариха поредното дъно. От какъв зор Сейран трябваше да му казва, че не може да докосне друг? От какъв зор?
Репликите са накъсани, абе... ужасТ Head Band
Един да мисли като мен.Направо е отвратително чак А и ако все пак са се оженили на тая яхта...е браво,браво...копаем дъното.Да свършва,че от голяма любов я докарваме на голяма простотия.

Общи условия

Активация на акаунт