Отговори
# 120
  • София
Според мен няма подпис.
Нали снимаха с полиция , полицията като пристига всички излизат.През това време казват на Абидин какво става и тръгват да спасяват Сейро.

Да, явно точно това става.

Това на яхтата са си някакви хора, няма нищо общо със сериала. Всички туркини се изредиха да го пишат вече.

Аз пък харесах фрага. Има интересни моменти. И ще гледам серията в петък. Сигурно съм единствената пишеща редовно, дето не съм гледала нито една серия този сезон, като от последната и клипове не гледах, само края, беше ми достатъчно.

# 121
Какъв същи път да минава Ферит? Той си ляга с кака редовно. Това с обяснението на Сейран беше много евтино. Ферит гледа тъпо и отива да се жени. Къде да върна?

# 122
Олееее фрага ми хареса  Heart
За съжаление пак ще има изпитание  за Сейран Cry
А за сватбата на мен ми се струва  ,че още преди на Аби да му се обадят всички са на вън в градината заради нещо и тогава се получава телефонното обаждане и Ферит и Абидин хукват.
А Аби ми се струва ,че  е част от гостите на сватбата ,не е той който идва по-късно.
Но и да е имало сватба ,тая работа между Ферит и Дияр вече е приключила ако естествено кака не иска да се излага и да започва да прави тъпотии.До сега да речем можеше да си затваря очите пред истината ,че Ферит със зор се жени за нея ,ноооо сега вече след като той  в сватбената си вечер хуква към Сейран емиииии какво по-голямо доказателство от това в кой е влюбен Ферит да получи кака му.  Thinking
Хм това да са Ферит и Дияр на яхтата ли  Thinking  Е те какво на яхтата са се оженили  и после ще празнуват в  имението ли Thinking Не ми се вярва ама ще видим.Абе каквото и да е станало след скорострелното  искачане на Ферит и след като каката едва ли не със сила го държеше за ръка и той се отскубва от нея и хукна ,тяхната работа  е приключила вече .Дано и Дияр да го разбере и да си ходи тихо и кротко.

# 123
Не мисля, че има такава реплика. Даже кака баш като зарязана преди сватбата изглежда на този кадър. Туркините се чудят има или няма подпис, ако имаше такава реплика, нямаше да се чудят.
Аз също не го срещнах в преводите.Мисля,че е нямало подписване,защото Ферит се държеше отново за гушата когато вървеше с кака към масата.Отново го душеше,сякаш предчувстваше,че нещо се случва със Сейран и точно тогава явно Абидин го е извикал.Другото,което ми хареса,че въпреки караницата им преди това и желанието на Абидин за отмъщение,тръгнаха отново заедно за да спасят Сейран.

# 124
От фрага най ми хареса, че какуната ще я зарежат в градината и ще й покажат, че за пореден път е след Сейран. Дори на изнасилената си сватба Феро поставя Сейран над всички. На мнение съм, че не стигат до подписване.

# 125
Ами,ако каката има малко гордост, дори и да са подписали, сама ще си тръгне и анулира брака.Мисля,че сцената на терасата не е сън,а това е деня след спасяването на Сейран.Тя отново си е на мястото на което принадлежи.Роклята от "вечерята" и на терасата е една и съща.

# 126
В Х са настроени за сватбата на яхтата много отрицателно. Това от Ферит най малко се очакваше.
Да ти признаят, че няма да погледнеш друг мъж след теб и да се жениш....някак си е нереално.
Но сценаристите толкова си могат. Обичат си много името Пелин и им осигуряват комфорт и внимание.
Много ми хареса едно мнение на зрител:
Скрит текст:
Прочетох един коментар в Инстаграм, относно епизода в петък!
Един човек пише, че ако в петък оженят Ферит за Диар, то ще даде един контейнер, където да натоварят продуценти, сценаристи, режисьори и Дияр и да отиват по дяволите!

# 127
И аз се върнах към последната сцена от първия фраг - когато Ферит каза "Намерих те". След това, което ни показаха днес, вече си мисля, че това може и да е халюцинация на Сейран, а думите Ферит да ги казва когато я намират.

# 128
Не мисля,че това е сватба на тази яхта,защото в трейлъра Ферит казва,че тази вечер ще се жени.Тези снимки са през деня.Може преди сватбата да са си направили една "семейна" разходка,но не и сватба,ако изобщо е снимка от сериала.

# 129
# 130
Какъв същи път да минава Ферит? Той си ляга с кака редовно. Това с обяснението на Сейран беше много евтино. Ферит гледа тъпо и отива да се жени. Къде да върна?

Пътя до "масата", иначе кога пак щеше да се "хване за гушата" 😀

# 131
Мистери, благодаря за темата🤗

Момичета искрено се забавлявам да ви чета🤗Вие сте ми много по интересни от сюжета в момента….Гледам този къшък само заради СейФер🧿….Помислих,че Дияр ще шамароса Ферит,като реши да си тръгва от сватбата и ще го накаже да не излиза една седмица от вкъщи😂…Определено, от селфита е забравила да даде хапче

# 132
Аз наистина съм разстроена и много разочарована Cry Съсипаха всичкооо..От началото на 3 сезон,не съм гледала нищо от първите два,няма смисъл.Просто излиза че съм си губила времето,две години да се възхищавам на красива любов,а то любов нямало,поне за бате ти Феро,жена да е...да яха там,пък хич не е важно коя ще е...Съжалявам за цинизма...

# 133
Прилича ми на сватбата на Суна с Кая, когато се появи Пелин и тогава сватбата не се състоя.

# 134
Моментът в който каката разбира, че тая работа със сватбата нЕма да я бъде. 😄

Общи условия

Активация на акаунт