Окончателна лазерна епилация - истина ли е

• 2 019
  • 26
  •   1
Отговори
Привет!

От едно студио ми казват че имат лазерна система която прави окончателна лазерна епилация. Като всеки човек се съмнявам в това понеже всички знаем че няма вечна процедура. Казват че лазера им е от Япония. Аз знам че японците са напред в технологиите, но чак до такива разработки да стигат.

Интересувам се това с окончателната лазерна епилация маркетингов трик или наистина вече навлизат по-добри лазерни системи. Верно вече има лазери за бели косми и какви ли не други присобления и екстри, но за окончателен резултат с няколко посещения ми се струва малко съмнително.

# 1
Не ми звучи като истина! Най-добре изчакайте да се понатрупат клиенти и след това преценете.

# 2
Ами при такива гаранции ще искам договор да сключим.
Че ако ми поникнат да ми плащат обезщетение.

# 3
Не ми звучи като истина! Най-добре изчакайте да се понатрупат клиенти и след това преценете.

и на мен не ми звучи като истина. Възможно е да е по дълготрайна, но чак окончателна едва ли. Окончателната лазерна епилация е само хирургичната. Или вече има хирургичен лазер.??

Скоро ще се отбия при тях. Казаха че имат безплатна пробна процедура. Така че няма да е лошо да се пробва.

Трябва да се види

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 23:48 от GroupMania

# 4
От дългогодишния ми опит с лазерна епилация - няма такова животно като окончателна епилация, особено от няколко процедури. 
Особено пък за бели и светли косми.
Но всичко е проба-грешка.
И аз си мечтаех, че след 15 процедури лазер на интим няма да имам грам окосмяване, но ето че като спрях да ходя редовно, почват да ми се появяват косъмчета тук-таме. За ръце и крака не искам да говоря, защото там нямам чак толкова процедури. Единствената област, в която имам тотален ефект е подмишниците, но там имам сигурно над 30 процедури.

# 5
От дългогодишния ми опит с лазерна епилация - няма такова животно като окончателна епилация, особено от няколко процедури. 
Особено пък за бели и светли косми.
Но всичко е проба-грешка.
И аз си мечтаех, че след 15 процедури лазер на интим няма да имам грам окосмяване, но ето че като спрях да ходя редовно, почват да ми се появяват косъмчета тук-таме. За ръце и крака не искам да говоря, защото там нямам чак толкова процедури. Единствената област, в която имам тотален ефект е подмишниците, но там имам сигурно над 30 процедури.

тоест е маркетингов трик. или някакъв нов модел лазер с хирургично рязане

трябва да се види на място обаче

# 6
Нямам идея за какъв точно лазер става дума, факт е, че тази индустрия се развива доста бързо и както казах - проба-грешка.
Аз лично съм пробвала фотоепилация, SHR (Алма лазер - диоден), в момента се правя с александрит + NdYag лазер, от последният имам най-добри резултати.
Но пак не е окончателно, ходя си на поддържащи процедури и си ми никнат някакви косми междувременно.

# 7
Нямам идея за какъв точно лазер става дума, факт е, че тази индустрия се развива доста бързо и както казах - проба-грешка.
Аз лично съм пробвала фотоепилация, SHR (Алма лазер - диоден), в момента се правя с александрит + NdYag лазер, от последният имам най-добри резултати.
Но пак не е окончателно, ходя си на поддържащи процедури и си ми никнат някакви косми междувременно.

Ще поискам да ми кажат марката и модела на лазера и ще го проверя в сайта на производителя. Кой знае какво правят японците вече.

Окончателен ефект медицината знае само хирургичен метод. С упойка се прави и се изтръгва някакъв слой от кожата казаха. Освен ако скоро пуснат нещо подобно. Но медицината напредва бързо. Наскоро четох че с лазер хората си сменят ириса на очите ( макар че по скоро се касае за нещо като татуировка на окото ) и това се случва в развитите страни като САЩ.

# 8
Аз не вярвам да има нещо “вечно” най-малкото хормоните играят важна роля. На мен не ми пречи да ходя на поддръжка , на 4-5 месеца все ще отделя един час

# 9
Candy_girl,
Мен пък ми пречи.
Вложила съм едно малко състояние, за да си махна проклетите косми, ама те продължават да растат.
Ей сега на есен с песен ме чакат поредните цели ръце и цели крака, добре че има някакви Black Friday и други ала-бала.
Но да кажем - доволна съм донякъде, ако преди бях Мата Космата (“любимия ми детски прякор”) сега поне всичко е рехаво, тънко и тук-таме. Просто очакванията не се покриха с реалността.

# 10
Аз сега тепърва ще почвам крака , дано съм доволна 🙌🏼

# 11
  • София
Аз не вярвам да има нещо “вечно” най-малкото хормоните играят важна роля. На мен не ми пречи да ходя на поддръжка , на 4-5 месеца все ще отделя един час
Разбира се.
Авторката обаче явно има време за губене и пари за хвърляне, след като толкова държи да се връзва на такива глупости.

# 12
  • Terra incognita
Дори и да е възможно, никой няма да позволи на пазара да се появи подобен лазер, защото това би означавало много загуби и крах на тази индустрия. Представете си след няколко години, когато дамите, които ползват подобен лазер, вече няма да имат нужда от него. Това значи и край на индустрията. Затова се предлагат услуги с временни резултати.

# 13
Питах в друго студио и казаха че е възможно да е маркетингов трик.

Но със сигурност с напредъка на медицината е възможно резултатите от лазерните процедури да са по дълготрайни и ефективни.

# 14
Те възможностите може и да са, но както е писала VickyTaylor, центровете за епилация нямат изгода да ти махнат космите от 5 процедури и край, спираш да си им клиент.
Друго си е сега едни 10 процедури, после да си всяка година на 2-3 за поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт