Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 16

• 25 672
  • 829
  •   1
Отговори
# 690
Алоенце,
Задължително в друга лаборатория. Знам, че в Пловдив в “Иванчев” правят антимикограма. Трихомоните се правят, ох, отделно по принцип. Там, където аз се тествам, искат секрета да е взет със сух тампон.

# 691
Ами аз след всяко лечение правя МБ излиза само кандида, нищо друго.  Ако трихомони се пускат отделно, тях не съм пускала.
И при всяко лечение течението е едно и също - жълтеникаво  без мириз , без пресичане , без сърбеж без нищо.Лабораторията, ги пуска АГ в Селената. Живот и здраве ще е 4-то лечение.
Сега ще пусна и за чувствителност.
Може и от прекъсванията покрай цикъла да е. Нямам идея вече но се влудявам. Хващала съм най-различни, но като това такова упорито , никога не съм имала .....
Аз мога да се закълна, че това не са гъбички. Смени лабораторията. Не знам в кой град си, но си намери читава лаборатория, където правя МБ с антимикограма. А не е лошо и в Геника да си пуснеш един фемифлор.

# 692
В ездраве ми иска ел.подпис, а нямам...

# 693
В ездраве ми иска ел.подпис, а нямам...

Създава се такъв с приложението Evrotrust.

# 694
  • Близко съм
Точно в Геника фемилор ми показа кандида и оттогавава на кандида си стоим.

# 695
И на мен ми е съмнително.
При Кандида теченкето е бяло, пресечено и обилновено - сърби ужасно.

# 696
То при нея е вече хронично...

# 697
Кафенце, няма такова нещо като хронична кандидоза. Има или неизлекувана или рецидивираща. Била съм в този филм, аз също мислех, че няма да се отърва, но когато махнах нещото, което ми прави гъбичките - в моя случаи противозачатъчните - нещата рязко светнаха.
Алоенце, моля те, ако и в другата лаборатория потвърдят, че е Кандида - отивай на ендокринолог. Знам, че имаш такива проблеми, нямам идея какво точно пиеш, но ако си на някакви кортикостероиди - почти 100% сигурно е, че те ти правят проблемите.

# 698
  • Близко съм
Последно на ендото бяха нещата ок даже блестящи хормони. Пия преднизолон ф от 0.5 половинка. От 5 г . Това ми е за първа година. Ще проверявам на ново не знам и аз вече. Тук бях пуснала фемифлората ми, просто сега съм по задачи и нямам възможност да я търся.

# 699
Скъпа моя, съвсем вероятно е от преднизолона. То и при мен противозачатъчните не даваха чак такива проблеми в началото, но на 5-6 година вече не се търпеше.

# 700
Ето ми резултата. Моля кажете какво мислите - Макмирор ли да взимам или нещо пробиотично за лактобацилите. Сутринта разбрах, че ми липсват лактобацили, а тук не пише такова нещо май... Вагинит? Все пак имам инфекция?Не разбирам точно какво пише...

# 701
Нама да стане само с макмирор, добър аг ви трябва за хубава схема на лечение.

# 702
Ами, то това е проблемът, че нищо конкретно не пише, какви са тия лаборатории, все едно пръстите ще им окапят ако напишат адекватно резултата...
Аз пак искам да те попитам как се стигна до тук и до тези резултати - защото, веднага мога да ти кажа да идеш да си пуснеш Фемофлор плюс в Геника, или да отидеш на венеролог, но ако си изследвала всичко до момента и нищо не е изолирано, няма да е нужно и просто ще се водим по резултата в момента, колкото и да е калпав.

# 703
Yan25, аз също съм за Фемифлор. Оплакваш се, че периодично имаш гъбички, някакви странни лечения (самолечения) се правят, а този резултат направо нищо не значи. Имаш някаква инфекция - но каква? Аеробен вагинит… отдолу няма растеж… пък обилно левкоцити… Каша.
Дай да видим какво е точно това, което ти прави тези проблеми, ППБ задължително трябва да се изключат.
С този Макмирор се стреля напосоки, я се излекува, я не…

# 704
Нямам периодично гъбички. От години не съм имала ядове. Сега хванах гъби според всички симптоми, бях на село, лекувах се с флуомизин и микомакс. Всички симптоми изчезнаха, освен едно белезникаво течение и лек дискомфорт. Пуснах мб и ето я....

Допълвам се. Имам познат АГ, той е оперативен, но реших все пак са го питам. Каза, че е напълно възможно да няма изолирани бактерии в Мб, но да имам вагинит. Просто са много малко или са видени само на микроскоп. Можело да се причини от някои бактерии , които са унищожили лактобацилите, или от сапуни ,душ гелове.... Не се предава по полов път... Той мъжа ми няма оплаквания де.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 16:42 от Yan25

Общи условия

Активация на акаунт