Как обичат мъжете?

• 55 816
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 780
Тя майката-съучастник беше дипломат, заможна, та няма да се изненадам тя да плаща сметките.
Ще плати на Птицата салатата и кафето, той ще е щастлив и след време - малко поумрял

Дето викат от акъла си пати

# 781
Едно време се излизаше на срещи (кафе/ ресторант) с жени/мъже, които вече познаваме и искаме да опознаем по- от близо . На мен ми се струва, че мъжете, които в реала не могат да завържат две приказки с мадама кибичат в тиндъри и сайтове за запознанства . Затова се и чувстват като на интервю както някой от съфорумците писа. Останалите си излизат с мадами, които харесват и искат да “завладеят “ и направят “свои” та плащането на сметката им е най-малкото, за което мислят и което могат да направят за да се случат нещата .

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 10:34 от •MERA•

# 782
Инвестиция в салати и тортички на първа, втора, трета среща – ти да видиш – чудна идея за бизззнес!
После можеш да ги изнудваш или най-малкото лихварство да завъртиш.
Или бързи кредити да пуснеш.
Машина!
//
Да го пречукам такъв надали. Той сам се е утрепал.

# 783
И аз се зачудих кви са тия срещи с непознати.. Rolling Eyes ама после реших, че сигурно щот съм дърта и не съм в час Joy

# 784
Ми среща с "непознат" си е, ако сте общували само виртуално. Вие гласовете не сте си чували, че даже и физиономиите може да се окаже, че не сте си виждали, при днешната бясна употреба на филтри.

# 785
Ейййй навил си е човекът, че жените искат, и това е... Ти не разбра ли, че никой нищо не иска от никого, поне не и жените да искат да им се плаща нещо по срещите. Всичко се случва по же-ла-ни-е! По желание, бе човек. Как въобще си го представяш, че жена ще дойде с теб в някое кафе и ще ти каже Ама искам да ми платиш кафето?! Или в ресторанта Поръчвам си една салата, ама ти ще я платиш?!
Ти не плащай нищо никога, карат ли те? Не ходи на срещи, не се занимавай с жени, и нищо не плащай. Както и правиш. И предполагам си си много добре така...
Моля те не се ядосвай,
Ще вземе да ти се появи някоя бръчка. Кръвно да дигнеш.
А аз от 2 дена ходя на уроци по Български.
Инвестирам преди първата среща.

# 786
  • София
Явно канят някакви случайни с надеждата поне една да върже Joy Чудя се, ако жената пусне на първа среща, демек, заслужи си почерпката, дали оставят неплатените пари за нейната част от "угощението" на нощното шкафче Joy Или се кръстят, викат, уф, добре че рано разбрах, че тая е развратница и не се набутах да й платя салатата, и бегат с 200 Joy Заключение - мъжът в никакъв случай не трябва да плаща на жената на първа среща, защото само може да се прецака - или е дал срещу нищо, или е бил покварен сексуално JoyJoyJoy

# 787
Ми среща с "непознат" си е, ако сте общували само виртуално. Вие гласовете не сте си чували, че даже и физиономиите може да се окаже, че не сте си виждали, при днешната бясна употреба на филтри.
Не мен пък ми направиха забележка.
Че снимките на са обработени. Композициата не била правилна. С мъртви риби не се слагало снимки.
Но аз така или иначе не ставам. Каквито и снимки да слагам.
Казва се магаре се снмимало, магаре излязло

# 788
 Това спада към червените флагове, но ако един мъж не звънне преди среща да се чуете поне няколко пъти и дори на видеовръзка, за да се видите, значи не си струва да си губите времето за среща с него въобще..за запознанства от интернет говорим..

# 789
Ами ето къде е разковничето. Едно е да се излиза с напълно непознати хора, а съвсем различно е с познати от обща компания/работа/хоби някакво/общи приятели и пр., т.е. някой, с когото вече си минал първоначален етап на познанство и се знае, че се харесвате. Демек говорим за съвсем различни ситуации.

# 790
Това спада към червените флагове, но ако един мъж не звънне преди среща да се чуете поне няколко пъти и дори на видеовръзка, за да се видите, значи не си струва да си губите времето за среща с него въобще..за запознанства от интернет говорим..
Съгласен съм. Няма ли снимка крие  се нещо.

# 791
Значи на мен ми е много важен гласът, ако гласът не ми хареса, край. Така, че при виртуални срещи, задължително и по телефон преди евентуална реална. Аз не съм фотогенична и на всичкото отгоре с дрехи изглеждам по-зле отколкото без дрехи, сигурно затова само връзки със секс на първа среща са се получавали при мене. Но има хора супер фотогенични, които като видиш на живо...що се крие нещо, което после няма как да се скрие не знам.

# 792
  • София
То това си е за червените флагове. Без снимка крие нещо - или е грозен или е много грозен или е женен.

# 793
А на вас като ви искат снимка, каква подбирате? Само лице, в цял ръст, в гръб, друга?

# 794
Хора, връщате ме с тези интернет срещи преди 20 години. Такива мега смешни срещи имам.
Как ще излезеш днес с някого,  на когото не си му проучил и родата. Не се излагайте.Joy

Общи условия

Активация на акаунт