Как обичат мъжете?

• 55 799
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 870
  • Обран бостан ;)
В защо така скачате всички ?
Нали искате да няма скрито покрито ?
Гледаш, виждаш, че не ти е по джоба и подминаваш - простичко е.

# 871
Защо, на теб каква ти е ориентировъчната сума, че да не подминеш?
Като си почнал с количествените показатели и щом ти пожела жените да си сложели ценоразпис

# 872
То лошото е, Бънди, че някои дето искат (като сме почнали с цени и стоки) скъпа (метафорично) жена, понеже не могат да ѝ се качат на нивото/цената, тръгват да подбиват цената на "стоката" като блъфират колко не става всъщност, как не си струва цената за качеството, това е само трик, без покритие. Целта е една – евтини манипулации, за да поддаде "скъпата стока" и им пусне на "оферта". Да слез на евтино и тяхното пазарлъшко ниво.

Иначе, лошо няма всеки да си знае цената и да се мята там, където и колкото може да даде. Не само материално, предимно като човек и стойност. А не да иска по-скъпото да му се даде по-евтино щото той не може повече.

# 873
Иначе, лошо няма всеки да си знае цената и да се мята там, където и колкото може да даде. Не само материално, предимно като човек и стойност. А не да иска по-скъпото да му се даде по-евтино щото той не може повече.
Предимно, ама не само, защото разбрахме вече, че не платиш ли вечерята - втора среща няма, пък ти си имай стойност като човек иначе.

А пък, Бази, с тия скали и преценки на очакванията според стойността да не стане по-зле? Защото тогава по-красивите, по-мили, по-умни, по-секси жени ще ги водят на по-хубави вечери, по-невзрачните на едно кафе, а пък грозните, старите, простоватите, сприхавите - хич, или даже те ще трябва да водят?
Ти го казваш.

# 874
Нали този твой приятел е  водил на вечеря мила, красива и секси жена, пък тя нещо не го е харесала.

# 875
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Като си почнал с количествените показатели и щом ти пожела жените да си сложели ценоразпис

Този въпрос го задайте на потребителката, която въведе термина "инвестиция" в темата.

И пак ще го кажа. Това е любовта на жените - сметки, сметки, сметки, сметки и пак сметки. Без кръчмар бих добавил, но за това има време. Wink

п.п. Все по-малко завиждам на младите мъже. Дано (дай боже) нещата да не са така , както в темата.

# 876
Очакванията са от ваша страна, Крис.
Аз лично очаквания нямам.
Харесва ми някой, давам му шанс. После преценявам дали допада на моите критерии. Ако си паснем, файн. Ако не, на друга ще пасне. Натам.
Но да очакват от мен да ги харесам, че са ми платили вечеря или поканили, айде да имаме малко самоуважение. Simple Smile
//
Между другото, има и хубавки жени дето канят мъже на вечери. Че даже и успешни. Просто има различни причини да го правят. Едната беше стоматолог, щастливо омъжена уж, но с малко бебе и скучаеща домакиня. Кани си жената, купува подаръчета на мъжчета за рожден ден. Приятелско, нали.
Друга даже в хотел канеше, що да не си направи кефа, докато е в командировка. Казва му – заповядай, аз черпя всичко от мен. Ето, има жени за всичко.

# 877
Че то това си е реалността - хубавите на хубави вечери, неутралните на евтино, а старите на 70-80 не ги водят на нищо.
Не е ли така?
А откъде знам с какви намерения са ме поканили на среща - ами лесно е, занимавала съм се с мъже, които търсят сериозно обвързване, които и са били достойни човешки същества.
Не съм се занимавала с такива иди ми, доди ми, боли ме, сърби ме, драго ми е.
Съответно с такъв може да преценим, че не сме подходящи един за друг, ама няма разочарование.
Само веднъж допуснах грешката да се занимавам с евтин мъж и не бих повторила.

С т

# 878
Скрит текст:

Този въпрос го задайте на потребителката, която въведе термина "инвестиция" в темата.

И пак ще го кажа. Това е любовта на жените - сметки, сметки, сметки, сметки и пак сметки. Без кръчмар бих добавил, но за това има време. Wink

п.п. Все по-малко завиждам на младите мъже. Дано (дай боже) нещата да не са така , както в темата.
Dude
ти говориш за сметки, ценоразпис, инвестиции

Жена в темата е използвала "инвестиция" в едно от значенията ѝ, в което го използваме и когато пращаме децата да играят на чист въздух. Не струва нищо, инвестираме в здраве.

Коригирай се, защото вие сте хората, които размятат цените и сметките.

Понеже ти обаче въведе ценоразписа, като нещо, което жените трябвало да носят със себе си - кажи, какъв е твоя, щом каза, че има конкретна сума, която би те отблъснала.
Залагам на 40лв за вечеря за двама или отпадаш

# 879
  • Обран бостан ;)
Жена в темата е използвала "инвестиция" в едно от значенията ѝ, в което го използваме и когато пращаме децата да играят на чист въздух. Не струва нищо, инвестираме в здраве.

Скрит текст:
Понеже ти обаче въведе ценоразписа, като нещо, което жените трябвало да носят със себе си - кажи, какъв е твоя, щом каза, че има конкретна сума, която би те отблъснала.

Ама разбира се.

За теб конкретно - 2.50 Wink

# 880
А аз залагам, че жените още като чуят името на ресторанта и шансовете за втора среща вече са преценени.

# 881

Скрит текст:

Ама разбира се.

За теб конкретно - 2.50 Wink
За това и праха ще дишаш на ММ Blush
Особено финансово

Дано се намират мацки да ти свалят цената, ама нямаше да пишеш тук, Бънде

# 882
Тези вечери тип банкети са ми леко претенциозни.
Среща на по питие в бар. И си преценяваш после, ще хапвате ли, ще спите ли, какво.
Смятам всеки мъж може да си позволи да черпи питие една жена. 15-20 кинта няма да му гътнат мъжествеността.

# 883
Днеска 20, утре 20, ей ти 500-600 на месец. Wink

# 884
Днеска 20, утре 20, ей ти 500-600 на месец. Wink

По тази схема ако успее да похарчи 600лв, това означава че или всеки ден е успял да излезе на среща с различна мацка, или е успял да излезе с някоя конкретно всяка вечер от месеца. Направо ми се струва като повод за гордост.

Общи условия

Активация на акаунт