Как обичат мъжете?

• 55 582
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 170
Мега секси.
Гол по латински и чорапи.
//
Аз да ви кажа от скромен личен опит – по-секси от простак без акъл дето те иска като последната капка вода на света не съм виждала.
А все с ентелегенти комуникирам.
Жена, казвай ги тези неща. JoyJoy
Не е коректно от твоя страна.
JoyJoy
Тука момчетата, какво ли не правят.
Говорят , латински. По две,три дипломи изкараха. Обсъждат глобални проблеми.
Стохотворения пишат.
А ти си подаш по простаци.

Подвеждаш. Scream

JoyJoyJoy

Лошия правопис, води ли се за простащина?
Аз само така, за един приятел питам.
JoyJoyJoy
П.п. Благодаря за поста. Много ме развесели!

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 01:54 от RoninBG

# 1 171
  • По света и у нас
Крис, та от 20 до 40 като станат 4 връзки по 5 години - пък това много ли ти се вижда? А колкото до децата - не обясняваше ли ти или РФ22 беше че жените искали децата, а мъжете не искали, но жените им ги натрапвали…. на мен максимумът би ми бил 4 деца.
 За сега съм изпълнила плана за 10 години от 30 до 40, и сега мога още 2 да снеса до 50! Даже няма да съм рекордьорка, като Юлиана Дончева, на 54 да забременявам.
Реално ако днес забременея с новия и родя на 40, до 42-3 мога още едно. Но мъжете на 50 не искат деца и не ги обвинявам и аз вече съм се кротнала да си гледам рахата.

Рокстар: Да, мина времето когато давах шансове на Уака Шаките поради красотата им, симпатичността им, умението им да ме разсмиват с глупостите си, няма смисъл да си биеш главата в стената.
Не става от всяко дърво свирка 😉 колкото и да си мислиш, че с надежда и вяра ще вкараш разум с дървената му глава.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 02:40 от PriMadonna

# 1 172
Сори, ама нот сори.
Отново се налага да обяснявам елементарности. Ясно, че резултат и разбиране няма да има, но стига ми тая награда да си се препрочитам и да си се радвам колко съм силен, умен и красив.
---------
След този кратък увод ви призовавам да се замислите какво е ценно на тоя свят?
Това, което рядко се намира, рядко се случва.
И за мис Вселена да се ожени човек, най-много до година-две вече ще обикаля след работа всички кръчми в района, само и само да не се прибира у дома при оная ламя, камо ли пък със "желание" Simple Smile Simple Smile
---------------
Ще се самоцитирам отново (поради липса на по-подходящ и начетен източник) : хубавото в историята на тая тема е, че съфорумничките тук описват розовите си въздушни кули . А в реалността, уверен съм, са далеч по-практични и прагматични. И ако им падне някое свестно момче като крис78, ре-фето, бънди или птицата, ще забравят всичко, което са писали тук. И там, някъде си.
Винаги съм се възхищавал на разсъдливостта и прагматичността на обикновената жена в уж критични от емоционална гледна точка ситуации.

Скрит текст:
Пу-у-у, забравих, че най-голямата обида за една жена е да я нарекат обикновена. Ша ма извинявате , значи.

# 1 173
  • София
Как обичат мъжете ли, скъпи дами? Ако искаш да споделиш какво те мъчи, ще те изслушаме и ще предложим помощ. Ако искаш да се бориш със света, ще сме другаря ти в борбата и при нужда ще ти напомняме, че победата ще бъде наша, че сме силни заедно и ще успеем. Ако силите ти свършват и ти е нужен някой, който да вярва в теб, ние ще бъдем най-големите ти фенове и няма да те оставим да се отчаеш или предадеш.

Ама ако от първата среща си тук, за да водиш битки /като епичното "кой ще ми плати храната"/, мястото ти просто не е тук. Ти не си отборен играч, а ние нямаме интерес към "звездеещи се индивидуалисти". Все едно дали воюваш лично с нас самите или с някого, на когото държим. Защото както бихме били твоята опора, ако ти е нужна такава, така вече сме тяхна опора. А когато ние поемем грижата за някого, това е за цял живот. Но точно заради обвързващия характер на действието добре избираме за кого да се грижим и за кого - не.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 04:45 от Странната птица

# 1 174
  • По света и у нас
А Ронин и Абуто не са ли свестни? Че те на мен по-романтични натури ми се виждат от откровените ръбове Крис, теб, Артиста и РФ.

# 1 175
А Ронин и Абуто не са ли свестни? Че те на мен по-романтични натури ми се виждат от откровените ръбове Крис, теб, Артиста и РФ.

Предполагам, че си искала да кажеш, че сме нешлифовани диаманти, нали?

# 1 176
  • София
На мен ми е симпатичен Рф... Дъха се типично по мъжки, ама си личи, че си обича жената и още има тръпка там (въпреки непрежалената му друга любов). От Крис ми лъха на някакво дълбоко неудовлетворение, облечено в прагматизъм. Безчувствените описания на жена му ме натъжават. Абуто много ме кефеше и винаги разчупваше атмосферата със страхотно чувство за хумор, но със съжаление разбрах, че и той вътрешно се е настроил срещу жените. Ал Бънди, Артиста, Птицата, Джерамито са ми редпил галор, с друго трудно да ги отлича. Боверик е събрал много горчилка. Ревоукър е пренавит и усилено се рекламира. Рейгън ми е може би най-зрелият и балансиран. Ронин като цяло също е от по-балансираните, когато не залита в типичното стереотипно поведение.

Сега като ги изброих (а със сигурност пропускам някого), осъзнах колко мъже имаме в тоя раздел Joy Но всички са ми една идея по-симпатични, като вместо да се дъхат на жените, пуснат някоя шега, закачат се, пофлиртуват... За малко поне гледката става мъже и жени, а не врагове във война Joy

# 1 177
Добре ги описа, Лъвица

А това, че някой е седнал в 3 след полунощ да витийства, само ми говори или за чашка или за един дискретно прикрит егоизъм я да си кажа, ама без да съм чел
(Да си изкажеш същите грешки и разбирания след сто страници дискусия и обратна връзка ми е странно)

# 1 178
Ударението не е върху простотата, а върху
Желанието (да те иска като последната капка вода).
Просто по-семплите хора по-малко го прикриват и по-малко мислят за последствията.
Иначе да си желан е най-силният афродизиак.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:23 от gotemperor

# 1 179
  • France
При такава силна конкуренция на кой от кого е по-токсичен, вярно, че Ронин и Абуто изглеждат почти трогателно. Confused Не, че и те ми дават желание да ги опозная на живо. Някак си ми е добре тази дистанция. Всеки от своята си страна на екрана.

# 1 180
Ронин, нали знаеш.
В леглото жената трябва да е малко мръсница, а мъжът малко простак.
//
Да, подкрепям мнението на Лъвица. И аз така ги виждам нещата.

# 1 181
Две смехотворни прояви на дребнавост и тези мъже, които смятах за приятни ми отпаднаха от списъка с добрите впечатления

Но пък всеки ден е нов шанс

# 1 182
Я тук станало интересно....
И аз тва казвам, по интересно от простак няма. Ама трябва да е интелигентен простак

# 1 183
Тези, дето пишат в три през нощта, са в Америка и Канада обикновено. Все са закъснели за купона, но искат да се изкажат. Laughing

# 1 184
Бе закъснели, закъснели, ама и те любознателни, искат да научат нещо ново, пък интересно...
Ето, от последните страници научавам, че скъпите ни психоложки са по съвместителство и патоанатомки.
Освен ако не дисектират на живо, което не е изключено.
И още, че ако не ги тъпчеш с емотиконки, разбирането на второ ниво им се изплъзва. Докато са се концентрирали вълху вътрешното, не забелязали външното.

П.С. А от Мехико не може ли? Или там само неграмотници?

Общи условия

Активация на акаунт