Как обичат мъжете?

• 55 285
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Много сме си наясно как са нещата с онлайн дейтинга, мерси.

Сетих се за един познат, дето много ми се надуваше. Та, виждаме се след около година от последния път, когато сме се видели. Хванал си той украинка, красива, направил сватба от приказките, родила тя ииии... се превърнала в непрекъснато крещяща вещица. Съответно иска да му вземе детето, мамаша се е намесила и т.н. Хо хо хо..

# 2 221
  • France
Ихааа, и всичко това за година?! Уау, някои наистина живеят на бързи обороти

# 2 222
Сетих се за един познат, дето много ми се надуваше. Та, виждаме се след около година от последния път, когато сме се видели. Хванал си той украинка, красива, направил сватба от приказките, родила тя ииии... се превърнала в непрекъснато крещяща вещица. Съответно иска да му вземе детето, мамаша се е намесила и т.н. Хо хо хо..
Е, стандартна семейна драма от съвремието. Поне не го е бавила и детето му ще е красивичко. Да мисли другия път.

# 2 223
  • София
Ихааа, и всичко това за година?! Уау, някои наистина живеят на бързи обороти
Е, може би малко повече. От едното лято до другата есен, нещо такова.

# 2 224
  • Далечният изток
Това не е някаква си непозната, с която ей сега сте се видяли на спирката. Нали се предполага, че се познавате, харесвате, допаднали сте си и си решил да я поканиш на едно кафе?!
Едно време като бях ерген съм се запознавал и на улицата, и на спирката, и в заведения. С жена ми в заведение съм се запознал - случайно. Просто я видях и я харесах.

И какво направи?
Кога я покани някъде да излезете само двамата и къде?

# 2 225
  • София
М да, и аз едно време не обръщах внимание на такива неща... С БМ се запознахме е едно барче, 2-3 пъти да сме излезли само двамата на заведение и после - все у тях. И аз, гъската - той много сериозен. Баш много стиснат се оказа и си е такъв до ден днешен!

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 19:17 от Rockstar

# 2 226
И какво направи?
Кога я покани някъде да излезете само двамата и къде?
Запознах се, поговорихме се, взех й телефона и след ден-два я поканих да излезем... на ресторант, и срам не срам го платих Simple Smile
Ама това беше, защото си допаднахме още вечерта като се бяхме запознали и имах надежди, че нещата ще се развият добре, както и стана.

# 2 227
  • Далечният изток
Ахааа
Grinning
Ясно, разбрах.
Темата да се заключва. Започнахме да говорим на един език.

# 2 228
Годзилчо, мъже над 40 не съм търсила в дейтинг приложения, за да видя какви са, но като гледам ти уж си в 'популярната' възрастова категория и пак не си с адекватни изказвания и поведение, така че твоята статистика нещо не е актуална..
точно затова не обичам подобни приложения, защото е пълно с комплексари и ненормалници, които с години висят там и чакат поредната жертва в безкрайния списък..
да срещнеш любов там е близко до 6-ца от тотото и пълна загуба на време..

# 2 229
  • По света и у нас
Хич не ми трябват западни мъже! Аз си харесвам българите (не всички!).
И аз Simple Smile и шотландци

# 2 230
]Еми как да ви се обясни на мъжете, че има качества у жената, които са по-ценни от размера на балкона, височината на токчетата, тежестта на грима и т.н. всякакви други безценни мъжки критерии? Жените, които реват, че всички мъже са мръсни копелета, и мъжете, които реват, че всички жени са меркантилни кучки, имат един и същи проблем и той НЕ Е с другия пол. Ама едно си баба знае, едно си бае... Най-трудно е да промениш нечий мироглед, дори да имаш добри намерения. Накратко казано - неспасяем казус...

Е, не е пък чак толкова трудно да ни се обясни. Казвате - ето това, онова и третото качество са по-ценни. Назовавате ги. С точните им наименования. Нали хората затова разговарят - защото има думи, които (ужким) би трябвало да се разбират по един и същи начин от повечето хора? Защо не ги употребявате? Пък може и да почнем да разбираме, това мъжете, де Simple Smile
А-а, сетих се. май, май надушвам едно вътрешно колебание у вас, че така важните и уважителни качества не са оценени по точно същия начин по който ви се иска на вас?
Почвам да разбирам какво ви дразни. Как е възможно тези тъпанари мъжете да не оценяват възвишените ви качества и способности? Ами възможно е. Жената, жените, не притежават вечно и неотменно право да съдят кое е добро и кое е по-добро Wink
----------------------
Препоръчвам изхвърляне на старото лицемерно огледалце, огледалце на стената, я кажи ми... и замяната му с обикновено огледало. Даже и от Икеа става.
Последно да питам - вие верно ли имате добри намерения?? Не личи. Никак, хич, изобщо не личи. На личните си казуси бих препоръчал да не се осланят много на вашето спасяване Wink

# 2 231
Айде пак простотии - Рф, ти колко германки на живо си виждал?
Защото аз съм виждала доста и има много красиви жени измежду тях.
Arielle,  аз съм живял една година в Германия и местните ми казаха, че ако видя красива жена, то тя със сигурност не е германка и беше така. Повечето германки не си поддържат нито визията, нито теглото.  Видяно лично от мен в района на Frankfurt (Offenbach am Main).

# 2 232
  • По света и у нас
Че какви намерения мога да имам аз към един мъж, толкова долни и лицемерни че той да бъде ощетен? Та ми смени гумите на колата ли, кво? Сервизи има за тая работа.

# 2 233
Тук повечето мъже се изказахме само против плащане на скъпи вечери, подаръци и други такива разходи преди да сте се събрали. Тоест, на етапа, когато тя те преценява и ти отбелязва черни и червени точки според тайния си списък и се чуди по каква тривиална причина да те резне, а ти трябва да си плащаш за удоволствието да те интервюират.

Човек трябва да е ларж, широкоскроен, осигуряващ си положителни емоции, доколкото може...а после ти се връща. Давай, за да ти се даде.
Ама всеки човек без значение от пола, или само от мъжки пол? Защото ако е всеки човек, хайде отвреме навреме и жените казвайте абе я аз да го заведа тоя готин пич на една вечеря и да я платя, а не да се фръцкам "ако не плати той, никакъв мъж не е и втора среща няма да има"

chris78, падна ми в очите с постоянните ти претенции на среща всеки да си плати неговата част от сметката. Не знам на колко години си, но не си ли чувал думата "кавалер"?

# 2 234
Аз понеже съм динозавър вече, та съм бръмчала с мъже от старото поколение, сега вече са на 50- 60 г., та мога да кажа, че си бяха кавалери. И с колата ще те вземе, и на дискотека ще те заведе и сметка ще плати, после ще те закара.
За рождения ден ще ти подари хубав подарък, цветя...ще е запазил нощувка в Банско, Боровец,  не на хотел,( тогава нямаше толкова), ама пак се сетил, искал да те изненада, постарал се за всичко и с много по- малко средства отсега.
А днешните 20 лв. бройкат,  сакън дали ще им се върнат в кревата.

Общи условия

Активация на акаунт