Как обичат мъжете?

• 55 276
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 385
Очевидно има огромна пропаст между поколенията.

# 2 386
А така!
Ставам.
Ни боза, ни баница.
А искахте без черпене навън да минете уж.
Ща вада камшика.
Като се разсъня.

Аз черпя само по лимон.
Щото сутрин доволни физиономии не мога да гледам.

# 2 387
Никой мъж досега не ме е питал какво ще ядем.😄
А така, Джемсе, работите за цялостния образ.
Някой друг нещо да му се откъсва от сърцето да черпава?

# 2 388
Джиджипапа с айрян.
Ако има и зелени сливи.

# 2 389
  • Далечният изток
Само джиджипапа за мен Simple Smile Мерси.

# 2 390
  • По света и у нас
Къде точно? Би ли пояснил?

# 2 391
Къде точно? Би ли пояснил?
Ами той си мисли, че е младок с огромна разлика в поколенията с нас, леличките. Grinning Аз лично мисля, че съм поне няколко години по-млада, но това няма значение. Лелички сме. Simple Smile

# 2 392
  • По света и у нас
Аз си мисля, че той визира това, че поколението ма майка му е било щастливо да готви на мъжете си а сегашното счита това за почерпка към мъжа.

Мисля също, че Годзи е към 35 годишен.

Така като ни спрягате като лелички - ми става още по мило и готино да се усещам в кожата на леличка с кръгли бедърца, дупенце, двойна брадичка и къса причесчица лол. Истината е че - ми е удобно да съм леличка, не ми се преструва на неудържима неостаряваща сексбомба (то е смешно да го правя на моята възраст), харесвам да си гледам цветята и децата, да оставя 36 годишния ми съсед да ме изнасили от време на време, да ида на някаква среща с някъде нов мъж и през другото време да си мисля за изкуство, дрешки, парички и да се присещам с обич за бившето ми гадже, което не се обажда.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 20:29 от PriMadonna

# 2 393
Те във фитнесите щото само ученички ходят. Те баш там са леличките.

# 2 394
  • София
Децата на леличките вече сами си изкарват парите, а някои хора още се чудят от къде изгрява слънцето...

# 2 395
Моята дъщеря е вече по-богата от мен  доста по-успешна мисля. Аз мисля да пускам кепенците скоро и да се пенсионирам. Макар и доста далече от пенсия. Joy

# 2 396
Аз си мисля, че той визира това, че поколението ма майка му е било щастливо да готви на мъжете си а сегашното счита това за почерпка към мъжа.

Мисля също, че Годзи е към 35 годишен.

То там е проблема, че навремето майките ни са ги "лъгали" за по едни пържени яйца на техен терен. Без кафета, аху иху. Вече жените започнаха и те да имат претенции и за разни на минимална работна заплата това хич не им харесва.

# 2 397
Никой никого не е лъгал в моя род.
Всички жени бяха и са серт – свободолюбиви и своенравни.
Дядо ми е крал баба, за да се оженят. Мен ме открадна един, но, слава Богу, не успя да се омъжи за мен, макар да се заканваше.
Не е до поколения, до хора е.
//
Пффф, как 35, мен ми е дъртичък.

# 2 398

Да, бе да. За това повечето бяха все кисели и сърдити Simple Smile

# 2 399
Аз го черпя готвене, той ме черпи пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт