Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹‍♂️🧚‍♀️(тема 19)

• 22 251
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, много ми е натоварено напоследък от новата работа и това, че подготвяме каката за кандидатстване, та почти нямам време за форума. Любовчето продължава да се раздава със сутрешния рев, Ангелова не си сама 🫤 Шапка им свалям на жените в яслата, водим нещо подобно на демон, те я посрещат все едно виждат еднорог.

# 691
И при нас сутрин е драматично. Вярно че е ходила общо 7 дни, но всеки следващ ден е по-сложно…😅
Баща й я води, аз я взимам. За мен е по-приятната част от преживяването. Днес ми каза, че децата я блъскали, дали е вярно не знам. Учителката каза, че е по-мълчалива, но се заигравала с децата, явно не й съвсем комфортно.

# 692
До колко часа се требваха децата в яслата за другият ден?
За Варна

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 07:58 от Joy Joy

# 693
Момичета , аз вече се плаша , преди повече от две седмици децата бяха с бронхит,  на пулмикорт , вентолин , антибиотик, антибиотични капки. Спряхме антибиотика и на следващия ден се започна същото про Яна, дори не съм спирала пулмикорта и антибиотичните капки , пак включиха и вентолин , заради втори бронхит, вече  3 дни е на него , Сами от снощи  се влоши пак. Яна кашля зверски, цяла нощ повръщат  и двамата от сополи и кашлици. На обяд сме при педиатърката, ама не ми изглеждат добре нещата.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:57 от Lizi:) :)

# 694
До колко часа се требваха децата в яслата за другият ден?
За Варна

До 8.30ч предния ден трябва да се обадиш.

Лизи водила ли си ги на пулмолог. Само да те предупредя, че на мен пулмоложката ми каза, че ако повтори набързо бронхита сигурно ще се наложи да влезем в болница. Затова си седяхме и една седмица вкъщи и не ходи на ясла.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:06 от bolibon

# 695
Лизи,потърси второ мнение . Според мен децата или са с грешна диагноза или не са с правилното лечение. При нас се случи същото ,Сменихме лекаря и се оказа,че е пред бронхид ,назначиха му нови лекарства и се оправи ,за това ти препоръчвам да потърсиш второ мнение

# 696
Правихме и снимки, бронхит е, но не знам лечението правилно ли е... Ще видя сега какво ще каже , чакаме пред кабинета. ..

Лизи,потърси второ мнение . Според мен децата или са с грешна диагноза или не са с правилното лечение. При нас се случи същото ,Сменихме лекаря и се оказа,че е пред бронхид ,назначиха му нови лекарства и се оправи ,за това ти препоръчвам да потърсиш второ мнение

# 697
Кажи й ,че тези лекарства не помагат да ги смени

# 698
Да , спира ги тези лекарства. Аз бях направила клипчета с кашлицата , защото не знаех дали ще се прокашлят там . Каза че вече инфекция няма , гърло чисто, гърди вече чисти , но това е останала спазмотична алергична кашлица. Изписа друго лечение и бронховаксом .Каза , че при тях най -често започва с алергичен сопол и слиза към гърдите.
 И иска да ходим на физиотерапия в Трябва в някаква детска болница за 10 дни, всяка пролет и есен до 7 годишни.
Споменах детска  градина , тя ме направи на г@з... Като не съм вярвала на нея , да вярвам поне на УНГ лекаря , нямало как да почнат и някакви такива ,,не виждаш ли вкъщи в какво състояние са ,нямат лечение , искаш да ги съсипеш с градината ли, въобще не си го помисляй,, и някакви подобни , напрай ме на нищо.

# 699
Лизи моя колежка обясняваше точно за тази детска болница в Трявна тези дни. Води ли са внучка и там преди няколко години 3-4 по неин спомен. И са много доволни, защото детето от тогава точти не е боледувало, а преди това редовно са правили инхалации, само дето внучка и тази година направи 9г. Но те не са лежали в болницата, а са били на квартира в Трявна и са ходили само за процедури. Ако ще ходите проучи и този вариант.

# 700
Да, точно това си помислих. То май в болницата не позволяват мъже придружители , а на мен ми трябва втори човек , който да ми помага, няма как да държа двете деца едновременно на физиотерапията. А освен мъжа ми , друг няма кой . Сега звънях на болницата , но не ми вдигнаха , може би е късно. Утре ще звънна пак .

Лизи моя колежка обясняваше точно за тази детска болница в Трявна тези дни. Води ли са внучка и там преди няколко години 3-4 по неин спомен. И са много доволни, защото детето от тогава точти не е боледувало, а преди това редовно са правили инхалации, само дето внучка и тази година направи 9г. Но те не са лежали в болницата, а са били на квартира в Трявна и са ходили само за процедури. Ако ще ходите проучи и този вариант.

# 701
  • Велико Търново
Лизи, мен майка ми ме е водила няколко години подред за по 10 дена в Трявна. Имало е ефект, защото аз също съм правила много бронхити, отделно съм с алергия и съм била пред астма, за това и ме е водела там.

Аз не знам какво беше това чудо, ама вчера яко ме събори, гърло и цялото тяло ме болеше, а главата ми кънтеше, цял ден бях на легло. Сега съм вече добре, остана една лека умора в тялото.

# 702
Лици, ние пък ще молим да ни пратят в Трявна понеже от всякъде чуваме/четем за там . Обмисляме да сме на квартира/хотел.
Ъбсурд с тия моите двама диваци да сме в болницата.

# 703
  • Пловдив
За Трявна и аз се чудих след пневмонията на Йони. Също гледах и Сандански. Четох, че въздуха в Сандански е много чист и помага.

# 704
Аз пък не съм чувала за това място,какво представлява, какво правят на децата

Общи условия

Активация на акаунт