СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 3 - Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара...

• 28 361
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
# 601

И най-вероятно повече от половината деца ще отсъстват по семейни причини!

# 602
  • София
Странно защо кметът на София ще пита МОН, другите кметове сами са решили, нали кметовете имали право да обявяват неучебен ден, няма значение вече всъщност.

# 603
Имали право само при някакви извънредни ситуации, пък това не било такова

# 604
Вместо да разлайва кучетата така, можеше да си го обяви като пич, без да вдига пара до министерството. Както явно са направили другите кметове, които също нямат празник на града или нам-кво-си.

# 605
  • София
Доколкото разбрах, така би било незаконно.

# 606
  • София
Здравейте, искам да попитам може ли някой да сподели отговорите на пробния по БЕЛ на Междучасие.

# 607
Още не сме получили ключ с верните отговори. Нито пък резултати. Пробни БЕЛ има до 23ти ако не се лъжа

# 608
  • София
Доколкото разбрах, така би било незаконно.
Поне да не бяха го раздухвали предварително. Не знам дали не посмяха заради недоволството на родителите на малките ученици. Но както и да е - стаите вероятно ще са почти празни.

# 609
Дъщеря ми днес беше на пробния по математика на Междучасие.
Каза, че някои от задачите са я затруднили,  22. дори не е опитала да я реши.
Аз я бях предупредила, че техните пробни са по-трудни.
Мога да кача задачите в пощата, но тя е ограждала отговорите.

# 610
Ние също бяхме на пробен по БЕЛ в Междучасие. Първата задача е един текст, изпълнен с данни, имена, върхове и метри. Видях му грешките, но ще чакам за отговорите. Другата седмица сме на пробен по математика.

# 611
Дъщеря ми днес беше на пробния по математика на Междучасие.
Каза, че някои от задачите са я затруднили,  22. дори не е опитала да я реши.
Аз я бях предупредила, че техните пробни са по-трудни.
Мога да кача задачите в пощата, но тя е ограждала отговорите.
Бих помолила да ми го изпратите, ако е възможно. Нямам достъп до пощата. Благодаря предварително!

# 612
Тоя  нашият кмет я свърши като кучето на нивата. Как така се получи, че за другите градове може, а за София не може. Думи нямам

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:36 от Априлски душ

# 613
Аз пък съм, да е учебен ден. Защо да е неучебен? Но не се ядосвайте, половината училища ще измислят спортен празник, другите намалени часове и половината учители ще да болни и пак няма да се учи.

# 614
Само че ще се изисква присъствие. Което всъщност блокира нечии планове за пътувания или друго..

Общи условия

Активация на акаунт