СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 3 - Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара...

• 27 897
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
Чисто технически е доста абсурдно да се топли цяла училищна сграда след толкова почивни дни, само заради един петък. Голяма недомислица е това изначално. Повечето директори ще намерят начин да си спестят този разход.

# 616
  • София
Е стига, де, нали дадоха 15 дни по семейни причини. Семейно пътуване е valid reason.

# 617
Начини има, въпросът е, че решението това да е учебен ден е абсолютно алогично. И въпреки дискусиите от лятото, така си остана.

# 618
Добро утро!

Във връзка с пробните изпити в Междучасие - някой получил ли е резултати вече?
Моето дете беше на БЕЛ на 9.11.
На 23.11 ще е по МАТ.

Също така искам да попитам дали случайно някой има темите по Химия от школата за подготовка към НПМГ и дали би могъл да ми ги прати.

# 619
  • София
Също така искам да попитам дали случайно някой има темите по Химия от школата за подготовка към НПМГ и дали би могъл да ми ги прати.
Школата по химия не се ли провежда само пролетната ваканция? Специално за нея си е хубаво да се ходи на място, защото преподавателите си обясняват много неща. Химията не е зубраческа, неслучайно взимат после удвоена математиката.

# 620
Школата по химия не се ли провежда само пролетната ваканция? Специално за нея си е хубаво да се ходи на място, защото преподавателите си обясняват много неща. Химията не е зубраческа, неслучайно взимат после удвоена математиката.

Разбира се, но питам, ако някой има темите - биха могли децата да четат и в адванс (паралелно с учебния материал).

# 621
http://pedagog6.com/v2/index.php?option=com_content&view=article … gn-hoos&Itemid=58

Ето тук следете за нов тираж или им се обадете

# 622
  • София
Това са самите теми от състезанието "Чакалов", тя пита за темите от курсовете, поне аз така разбирам въпроса Simple Smile

# 623
Нищо няма от Междучасие още. Поне 10 работни дни трябва да минат.

# 624
Аз реших че пита за конспекта, а не за готови писани теми и затова предложих помагалото

# 625
Нищо няма от Междучасие още. Поне 10 работни дни трябва да минат.

Сега прочетох на сайта - "Резултатите от Пробните изпити излизат до 15 дни от датата на явяване"

Да, за темите от курса питам. Наистина има курс през пролетната ваканция, но при нас и от школата по Бел и Мат ще има интензивни уроци в тази ваканция и честно казано не мисля ,че ще има шанс и за 3ти предмет точно тогава.

# 626
  • София
И 4-ка на пробното НВО по БЕЛ в училище Confused Там ще бъде проблемът, не математиката.

# 627
И 4-ка на пробното НВО по БЕЛ в училище Confused Там ще бъде проблемът, не математиката.

Ще се стегнат, като наближи. Сега още им се вижда далечно....

# 628
  • София
Дано!

# 629
А има ли скала тази 4-ка колко точки е? Защото за да имаме някакъв ориентир "къде сме ниЙ" са необходими точки, а не оценки.

Другата седмица предстои родителска среща относно "учебния процес", каквото и да значи това. Надявам се да ни разяснят повече за организацията на пробните. Щом ще да събота и неделя, явно ще симулират истинска изпитна среда.

Общи условия

Активация на акаунт