СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 3 - Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара...

• 27 889
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Пробният по математика на Междучасие вече е пощата, оградените отговори са изчистени благодарение на Soul Free

# 646
Някоя добра душа може ли да ми го прати на лични? Благодаря!

# 647
Имаш право на достъп до пощата, защо не я ползваш?

# 648
Soul, достъпа се дава при пишещи в поне три теми. Мисля, че не съм от тях. Но ако може, ще се радвам да получа паролата на пощата.
Благодаря!

# 649
  • у дома

Пробните са заложени от МОН в програмата, за да се запознаят децата с формата. Попитайте учителите кога ще са. Може просто да не са ви казали още.
За съжаление изобщо не са заложени и са на добра воля на учителя или директора.
Единствено последните няколко области по резултати Инспекторатите задължават учителите  да направят 3 ПИ и анализ на резултатите от тях.

# 650
Аз също бих се радвала на достъп до пощата, но не виждам как ще отговоря на изискването да съм писала в три теми назад при положение, че имам едно дете, което към този момент е в 7 клас!

# 651
  • София
Започвате да участвате редовно в темите от сега нататък и в някакъв момент ще изпълните условията Simple Smile
Иначе тя темата си е наборна и си върви от раждането на децата. Всеки се в включил по различно време. Обичайно в "ключови" моменти като детски градини, седми и дванайсети клас се понапълва и после пак влиза в обичайното русло.

# 652
Започвате да участвате редовно в темите от сега нататък и в някакъв момент ще изпълните условията Simple Smile
Иначе тя темата си е наборна и си върви от раждането на децата. Всеки се в включил по различно време. Обичайно в "ключови" моменти като детски градини, седми и дванайсети клас се понапълва и после пак влиза в обичайното русло.

До три теми НВО-тата отдавна ще бъда в историята

# 653
Няма шанс. Една тема се изписва за месец макс. Все пак сме доста активни в темата. Всички майки в момента СМЕ седми клас.

# 654
  • София
Излиза ми реклама на примерно бг, предимства пише освен проверка на знанията, учели децата да си управляват времето, нещо по-особено ли са техните пробни изпити? Какво значи да си управляват времето, освен да им казват колко минути остават до края, какво друго, някой запознат ли е?

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 10:46 от milka22

# 655
На примерно са им прекалено лесни изпитите и децата придобиват доста фалшиво самочувствие.
Това са ми наблюденията

# 656

До три теми НВО-тата отдавна ще бъда в историята

Аз купих всевъзможни сборници и помагала с примерни тестове за НВО от store.bg,защото явно няма да получим скоро достъп до пощата.

# 657
  • София
И друг път е писано - в пощата има прекалено много материали, събирани от предишни набори и т.н. Няма как всеки минал през темата еднократно да получи достъп, тъй като с един клик може да затрие труда на много хора от много време насам.
Темите се изписват достатъчно бързо, до НГ ще сме врътнали още 2 вероятно. А и повечето пробни започват от февруари.
Но и все пак няма някакви извънземни неща вътре, че да е въпрос на живот и смърт да получи някой достъп.
Извинявам се, ако звуча рязко, не е това целта. Само пояснявам.

# 658
Уважаеми, съфорумки,  този въпрос се повдига за пореден път. Има правила, които са описани на стр.1, моля да се прочетат, за да не се налага да се обясняваме във всяка тема. Те не са наложени от нас и не са от вчера.... Пощата се предава от набор на набор и е плод на труд на много родители, които са се постарали да съберат и споделят теми, тестове, помагала. Моля да уважавате техния труд и изискванията, които са от години назад. Живот и здраве, нашите като станат осмокласници, ще предадем материалите на следващия набор.

Ако коментирате и участвате активно в темата, след месец, месец и половина ще имате достъп до пощата. Не виждам какво толкова ще се промени за това време.

# 659
  • София
Дъщеря ми е в Междучасие, добре че не се престарах да й давам преразказа от минали години пробните, защото текстът на изпита беше същият, правят преразкази и на курса, доста забележки има, госпожата пише в червено.Сега ще видим реално какво е направила.

Общи условия

Активация на акаунт